دانلود کتاب گزارش یک آدم ربایی کتابی که در این چند وقته به علت توصیه میر حسین موسوی فروش چشم گیری داشته
[DOWN]
http://www.4shared.com/file/mQylCfwl/Mobae332e.html
or
http://uploadfa.com/2l92w6kct939/Mobae332e.rar
[/DOWN]
نمایش محتوای مخفیبعد از آنکه توصیۀ میرحسین موسوی به فرزندانش که از کسانی که نگران حالش بودند، خواسته بود "اگر می خواهید از وضعیت من در اسارت خبردار شوید کتاب «گزارش یک آدم ربایی» اثر گابریل گارسیا مارکز را بخوانید"، این کتاب در هر دو ترجمۀ آن، در بیشتر کتابفروشی های کشور نایاب شد و نویسندۀ این اثر بین المللی نیز در صفحه فیس بوک خود به توصیۀ موسوی اشاره کرد.
این درحالیست که یکی از خبرگزاری های تحت نظارت حکومت در ایران، بعد از آنکه در لیست آمار فروش کتب هفتۀ کشور، کتاب مذکور (گزارش یک آدم ربایی) را در صدر کتابهای پرفروش خود گذاشته بود، آنرا بلافاصله حذف کرد تا مبادا این مسئله افشا شود که اقبال عمومی به این کتاب قدیمی، ناشی از توصیه و درخواست میرحسین موسوی بوده است.
گفتنی است، میرحسین موسوی دو هفته پیش، پس از هفت ماه ملاقات کوتاهی که توانست با دخترانش داشته باشد، با اینکه این دیدار در حضور ماموران امنیتی انجام شد، ولی در همین دیدار موسوی به دخترانش گفت "اگر میخواهید بدانید به من چه گذشته است کتاب «گزارش یک آدم ربایی» را مطالعه کنید."
این توصیۀ میرحسین موسوی که در سایت های جنبش و دیگر رسانه های مستقل و غیرحکومتی مورد انعکاس قرار گرفت، سبب آن شد که بلافاصله کتاب مذکور که در دو ترجمۀ جاهد جهانشاهی (نشر آگاه) و ترجمه كیومرث پارسای (نشر علم) منتشر شده بود، با اقبال عمومی و چاپ مجدد مواجه گردیده و در فهرست پرفروش ترین کتب هفته قرار گیرد.
خبرگزاری مهر، در گزارشی که طی روال هفته های قبل، پیرامون اوضاع بازار کتاب کشور منتشر ساخت، ابتدا به فروش چشمگیر این کتاب اشاره کرد و بعد از مشخص شدنِ دلیل این اقبال عمومی به کتاب مذکور، آنرا از خروجی خود حذف کرد.
در همین زمینه، یکی از وبلاگ نویسان، در پستی تحت عنوان "سانسور خبر « تمام شدن کتاب گزارش یک آدمربایی» در خبرگزاری مهر"، در اشاره به این سانسور اظهار کرد "ساعتی پیش خبرگزاری مهر خبری با عنوان «اوضاع بازار کتاب مثل همیشه/ اثر مارکز در یک هفته تمام شد» در خروجی خود قرار داد. این خبر اشاره داشت به تمام شدن کتاب «گزارش یک آدمربایی» اثر گابریل گارسیا مارکز که در هیچ کتابفروشی دیگر پیدا نمیشود. کتاب را میرحسین موسوی رهبر سبز ایران که در بازداشت خانگی به سر میبرد، در آخرین ملاقات خود با خانوادهاش پیشنهاد داده برای خواندن. موسوی گفته بود که اگر میخواهید از وضعیت ما مطلع شوید کتاب گزارش یک آدمربایی را بخوانید.در بخشی از این خبر آمده بود اما این فروشنده درباره کتاب «گزارش یک آدم ربایی» گابریل گارسیا مارکز حرفهای جالبی دارد. او می گوید: خیلیها دنبال این کتاب میآیند ولی چاپش در یک هفته به اتمام رسید. در حالی که دو ناشر چاپش کردهاند. در حال حاضر همه نسخههای این کتاب در فروشگاه ما به فروش رفته است. این وضع در همه کتابفروشیهای انقلاب وجود دارد و تقریبا نمیتوان فروشگاهی را پیدا کرد که از «گزارش یک آدم ربایی» یک نسخه داشته باشد. در کتابفروشی خجسته هم همین سخنان شنیده میشود که میگویند: روزی ۵۰ نفر به دنبال این کتاب میآیند اما ما نسخه ای از آن نداریم. فروشنده کتابفروشی خسجته میگوید: این هفته، خوب نبود. اما به فاصله کوتاهی این خبر از روی خروجی خبرگزاری مهر حذف و با حذف این قسمت خبر دیگری در بارهی کتابها جایگزین آن شد. خبری با عنوان «اوضاع بازار کتاب مثل همیشه/ فقط ۴ تا آ مانده» و خبر مربوط به تمام شدن کتاب مارکز دیگر در این خبر جایی ندارد!اینجا است که میگویند زهی اخلاق رسانهای و زهی سانسور در رسانههای ایران"
گفتنی است در کنار سانسورِ خبرگزاری مهر، وب سایت خبری آفتاب این کتاب را جزو پرفروش ترین کتاب در روز پنجشنبه معرفی کرده و روزنامه اصلاح طلب شرق خبر از استقبال فوق العاده مردم تهران از این کتاب داده است و آنرا از خروجی خود حذف نکرده اند.
در کنار این سانسور خبری در داخل کشور، اما روزنامه «گاردین»، چاپ لندن، طی مقاله ای در زمینۀ اقبال عمومی به توصیۀ موسوی نوشت "کتاب گزارش یک آدم ربایی در حالی در کتابفروشی های تهران به فروش می رود که رهبر مخالفان، که در حصر خانگی است، آن را انعکاس دقیق تجربه خود توصیف کرده است. چاپ کتاب گزارش یک آدم ربایی، که مارکز آن را در سال 1996 نوشته است، این هفته، پس از آنکه میر حسین موسوی گفت این داستان کلمبیایی وصف الحال وضعیت زندگی او در حصر خانگی است، نایاب شد...
سخنان موسوی خیلی سریع در جامعه آنلاین ایران گسترش یافت و باعث شد خیلی ها به دنبال این کتاب بروند. صف های طولانی برای خرید این کتاب در جلوی کتابفروشی ها تشکیل شد و هزاران جلد از آن ظرف چند روز به فروش رفت. یکی از روزنامه نگاران مقیم تهران گفت: "چندین ساعت طول کشید تا نسخه ای از کتاب را پیدا کردم. من به کریمخان رفتم ولی هیچ کدام از کتابفروشی ها این کتاب را نداشتند..."
گفتنی است، گابریل گارسیا ماركز، نویسنده مشهور کتاب مذکور، در فیس بوکش واکنشی به این خبر نشان داده و یکی از نظرات مندرج در وبلاگش نیز، به انعکاس همین موضوع پرداخته است.
همزمان، گروهی از فعالین و حامیان جنبش سبز در فضای مجازی نیز، صفحه ای به نام "گزارش یک آدم بایی، وضعیت رئیس جمهور در بند ایران" را در فیس بوک درست کرده اند و بخش هایی از کتاب مارکز را در آن منتشر کرده اند.
کتاب "گزارش یک آدم ربایی" داستان ربوده شدن تعدادی از روزنامه نگاران و سیاستمداران برجسته کلمبیایی را در سال ها پیش به دستور رهبران مافیا و سردسته تبهکاران بازگو می کند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)