نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جستجوگر یاهو باز هم پوست انداخت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

جستجوگر یاهو باز هم پوست انداخت

جستجوگر یاهو باز هم پوست انداخت
    آخرین نیوز: یاهو یک بار دیگر صفحه جستجوگر خود را تغییر داد و با اصلاح نحوه نمایش نتایج جستجو تلاش کرد تا تعداد کاربران این سایت را افزایش دهد.
    085824 PhotoA
    به گزارش فارس به نقل از وی تری، در یکی دو سال اخیر یاهو شاهد افت شدید تعداد کاربران و به‌خصوص استفاده کنندگان از خدمات جستجوی خود بوده و همین مسأله موجب شده است برای مقابله با این وضعیت تلاش کند.
    بی ثباتی مدیریتی و برکناری کارول بارتز آخرین مدیر عامل یاهو نیز باعث تزلزل بیشتر این شرکت شده است.
    در دور جدید تغییرات یاهو طراحی برخی صفحات وب، امکانات چندرسانه‌ای و نحوه نمایش عمودی نتایج هم تغییر کرده و قابلیت تازه‌ای به نام زبانه های خودکار، فیلترها و از این قبیل هم به این جستجوگر اضافه شده است.
    زبانه‌های خودکار در زیر جعبه جستجو به نمایش در می‌آیند و دسترسی به محتوای وب را تسهیل می کنند؛ همچنین از این طریق جستجوی عکس، ویدیو، خبر، ولاگ‌ها، امور مالی و امور ورزشی به نحو ساده‌تری صورت می‌گیرد.
    علاقمندان به مشاهده این تغییرات باید به بخش http://search.yahoo.com
    مراجعه
    کنند.
    بنابراین گزارش تغییرات یاد شده به تدریج برای همه کاربران در حال اعمال است. یاهو فعلا بعد از گوگل دومین موتور جستجوی محبوب اینترنتی است و بینگ مایکروسافت با فاصله کمی در تعقیب آن است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)