نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اولین‌بار،یك زن نخست‌وزیردانمارك شد+تصاویر

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

اولین‌بار،یك زن نخست‌وزیردانمارك شد+تصاویر

اولین‌بار،یك زن نخست‌وزیردانمارك شد+تصاویر

"هله تورنینگ اشمیت" نماینده سوسیال دموكرات به عنوان اولین نخست وزیر زن این كشور انتخاب شد.
    20110917014606cb IMAGE634517795257862142

نتایج انتخابات عمومی دانمارك نشان دهنده شكست حزب حاكم و روی كار آمدن اولین نخست وزیر زن این كشور است.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتایج انتخابات عمومی دانمارك نشان دهنده پیروزی حزب میانه روی متمایل به چپ و روی كار آمدن اولین نخست وزیر زن در این كشور و پایان یافتن روی كار بودن یك دهه ای حزب مخالف است.
    متعاقب مشخص شدن نتایج انتخابات عمومی دانمارك، "هله تورنینگ اشمیت" نماینده سوسیال دموكرات به عنوان اولین نخست وزیر زن این كشور انتخاب شد.

با شمارش 99.6 درصد آراء اخذ شده در این انتخابات مشخص شد كه نماینده سوسیال دموكرات دانمارك با كسب 89 كرسی از 179 كرسی پارلمان این كشور در مقابل 86 كرسی متعلق به "لارس لوكه راسموسن" نخست وزیر فعلی و راست گرای این كشور پیروز انتخابات شده است.
    131141229 21n
    اشمیت متعهد شده است كه با كمك احزاب لیبرال و چپگرای دانماك یك دولت ائتلافی تشكیل دهد و سخت گیری بیشتری در قوانین مهاجرتی این كشور اعمال كند و به اصلاح سیاست های مالیاتی و هزینه های دولتی كشور بپردازد.

131141229 31n

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)