استیلی: هواداران از این بازی لذت بردند!
استیلی در مورد اینكه با این باخت شرایط پرسپولیس بدتر از گذشته میشود هم گفت: «این حق هواداران است كه اعتراض كنند و من از روز اولی كه آمده بودم، همیشه حق را به هواداران دادم. اما به هر حال این فوتبال است و چنین اتفاقهایی هم ممكن است در فوتبال رخ دهد. اصلا فكر نمیكردم كه با این نتیجه ببازیم چرا كه ما تمرینهای خوبی در این هفته پشت سر گذاشته بودیم اما امروز متاسفانه از ابتدای بازی در حد و اندازههای خودمان نبودیم.»
حمید استیلی سرمربی پرسپولیس، كنفرانس خبری را با عذرخواهی شروع كرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ استیلی گفت: «اول از همه از هواداران و پیشكسوتانی كه در این یك هفته در كنار ما بودند و ما را تنها نگذاشتند عذرخواهی می كنم. ما امروز اصلا در حد و اندازههای پرسپولیس نبودیم. موقعیتهای زیادی داشتیم اما آن بازی جلوی ذوب آهن را نتوانستیم ارائه دهیم. اگر محمد نوری پنالتی را گل میكرد همه چیز عوض می شد. تعویض اجباری علیرضا محمد اندیشههای تاكتیكی ما را خراب كرد. در كل نیمه دوم بهتر بازی كردیم. این یكی از بهترین بازیهای پرسپولیس و استقلال در چند سال اخیر بود و هواداران از این بازی لذت بردند.»
استیلی ادامه داد: «پرسپولیس امروز حتی 50 درصد از توانش را ارائه نداد. متاسفانه امروز روز بد بازیكنان پرسپولیس بود و هیچ كدام از بازیكنان ما غیر از دو، سه بازیكن در حد و اندازههای خودشان نبودند.»
استیلی در مورد اینكه چرا ضربه پنالتی را محمد نوری زد گفت: «پنالتی زن اول ما كریمی است كه مصدوم شد و نتوانست ضربه را بزند. پنالتی زن دوم ما هم محمد نوری است. مطمئن باشید پرسپولیس با بازگشت اولادی و دیگر بازیكنان مصدوم بهتر از قبل میشود.»
استیلی در مورد اینكه با این باخت شرایط پرسپولیس بدتر از گذشته میشود هم گفت: «این حق هواداران است كه اعتراض كنند و من از روز اولی كه آمده بودم، همیشه حق را به هواداران دادم. اما به هر حال این فوتبال است و چنین اتفاقهایی هم ممكن است در فوتبال رخ دهد. اصلا فكر نمیكردم كه با این نتیجه ببازیم چرا كه ما تمرینهای خوبی در این هفته پشت سر گذاشته بودیم اما امروز متاسفانه از ابتدای بازی در حد و اندازههای خودمان نبودیم.»
حمید استیلی در پایان در مورد شایعه قهر علیرضا حقیقی گفت: «چنین اتفاقی نیفتاده. اگر كسی از تیممان برود، دیگر نمیتواند برگردد. حتی امروز پیش از آغاز بازی میثاق معمارزاده به سمت حقیقی رفت و آنها همدیگر را در آغوش گرفتند. من همیشه گفتهام كه در تیم ما نظم و انضباط حرف اول را میزند.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)