نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کاریابی در استرالیا

  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    کاریابی در استرالیا

    کاریابی در استرالیا

    مهمترین صلاحیت در استرالیا برای کارکردن تسلط بر زبان انگلیسی است.متقاضیان از کشورهای غیر انگلیسی زبان معمولا باید امتحان زبان انگلیسی و گاهی نیز امتحانی به زبان انگلیسی در مورد شغل درخواستی خود بدهند که در اینصورت نمره ی قبولی به حرفه و یا تجارت شما بستگی دارد. هنگامی که بر این مشکل فایق آمدید باید بررسی کنید آیا تجارت یا مهارت و خصوصیات و تجربیات حرفه ای شما در استرالیا قابل قبول هستند یا خیر.زیرا ممکن است در کشور خود بسیار حرفه ای باشید اما لازم باشد که برای تطابق با استاندارهای استرالیا امتحان تجاری یا حرفه ای بدهید(اخیرا تعدادی از پزشکانی که در خارج آموزش دیده اند دست به اعتصاب زده اند و معتقدند که امتحانات تبعیض آمیز حق طبابت را از آنان سلب کرده است). در استرالیا یک سیستم امتیاز بندی وجود دارد که اکثر مهاجران بر اساس آن به استرالیا می آیند. تحصیلات دانشگاهی نیز باید شناخته شده باشند و مورد تایید کشور استرالیا.



    315ok80 dpvkhv

    برای اینکه در استرالیا به حرفه یا تجارتی بپردازید به داشتن مدارکی مبنی بر سطح مناسب تحصیلات و تجارب نیاز دارید.حداقل سالهای معمول تجربه ی کاری ۳ سال است و برای برخی مشاغل بیشتر است.شما برای کار کردن در بعضی ایالت ها احتیاج به مجوز خاصی داری که در اصل تایید کننده ی مهارت ها و صلاحیت های شما برای آن شغل و ایالت میباشد. به دنبال هر شغلی که هستید،موقت یا دائم،تمام وقت یا نیمه وقت،همیشه مدارکی که نشاندهنده ی مهارت ها و تجاربتان باشد،بعلاوه ی نسخه هایی از معرفی نامه ها و سوابق شغلی اخیر خود همراه داشته باشید.


    تا سال ۱۹۹۷ ، اداره ی خدمات استخدام کشوری (CES) آژانس کاریابی دولت فدرال استرالیا محسوب میشد. با وجود این، در سپتامبر 1997 دولت مرجع قانونی جدیدی به نام سنترلینک (Centrelink) ایجاد کرد و نام CES به اداره ی استخدام ملی (Employment National) تغییر یافت و اکنون در یافتن شغل برای افراد،با آژانس های خصوصی رقابت میکند.این اداره طیف گسترده ای از خدمات را عرضه می کند که قبلا ادارات استخدام،تحصیل،تامین اجتماعی و خدمات خانواده و بهداشت تامین آنرا به عهده داشتند. این اداره یک شرکت دولتی است که بر اساس ساست های بازار کاری اداره میشود (در حدود 20 درصد از بازار کاریابی را به سلطه ی خود در آورده است).

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. #2
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    آژانس های استخدام خصوصی :

    آژانس های استخدام خصوصی در همه ی شهرها و کلان شهرهای استرالیا به وفور یافت میشوند و تجارت مهمی محسوب می شوند.بسیاری از شرکت های بزرگ از بکارگیری این آژانس ها و مشاوران استخدام کارمندان بخصوص کارمندان اجرایی و مدیران و کارمندان حرفه ای و کارمندان موقت راضی هستند.به اکثر این آژانس ها "آژانس استخدام" گفته میشود.برای یافتن شعبه های محلی این آژانس ها و دیگر آژانس ها دفتر تلفن زرد به شما کمک میکند.آژانس ها معمولا از اخذ پول از متقاضیان منع میشوند زیرا پول خود را از کارفرماها می گیرند.اگرچه در برخی ایالت ها ممکن است هزینه ای بابت ثبت نام از شما دریافت کنند.

    آژانس ها باید مالیات بر درآمد را از حقوق کلی کسر کنند و شما باید در عرض چند هفته اول کار، شماره ی پرونده ی مالیاتی خود را به آژانس مربوطه بدهید. میزان حقوق بسته به نوع شغل به طرز چشمگیری متفاوت است اما به اکثر مشاغل منشیگری بین 15 تا 20 دلار در ساعت یا 450تا 600 دلار حقوق خالص(بعد از کسر مالیات) در هفته تعلق میگیرد.معمولا برای تعطیلات و شب کاری حقوق بیشتری می دهند.برای شغل هایی که در مناطق دور دست قرار دارند نیز کمک هزینه هایی پرداخت میشود.



    مشاغل قراردادی :

    مشاغل قراردادی یا آزاد را می توانید از طریق آژانس های مخصوص در استرالیا بیابید. قراردادها معمولا به صورت تمام وقت و برای دوره ای مشخص هستند. اگرچه ممکن است زمان خاتمه آنها مشخص نباشد.تفاوت بین مشاغل موقت و قراردادی نا محسوس است.این مشاغل اغلب با هم مشابه اند.در سالهای اخیر بسیاری از شرکت ها کارمندان تمام وقت خود را به کارگران قراردادی تغییر داده و مشاغلی از قبیل نظافت،نگهبانی از ساختمان،تهیه و سرو غذا،کارهای ساختمانی،نصب سیستم های جدید کامپیوتری و غیره را طبق قرارداد به شرکت های دیگر واگذار می کنند.همانطور که گفتم میزان حقوق بسیار متفاوت است و مثلا از حدود ۱۶ دلار در ساعت برای یک منشی تا ۱۱۰ دلار در ساعت یا بیشتر برای متخصصین کامپیوتر متفاوت است.بازار کارهای قراردادی در استرالیا بسیار خوب است مخصوصا برای متخصصین فناوری اطلاعات.
    33cygle 24nmhk1 9919ox

    مشاغل نیمه وقت :

    مشاغل نیمه وقت در اکثر صنایع و حرفه ها در استرالیا یافت میشود و در ادارات و فروشگاهها و کارخانه ها و رستوران ها بسیار متداولند.در چند سال گذشته تعداد کارگران نیمه وقت به طرز چشم گیری افزایش یافته است.کار نیمه وقت معمولا به معنای کمتر از ۲۰ ساعت در هفته است.کارگران نیمه وقت معمولا بر اساس ساعات کاری حقوق دریافت می کنند.در ضمن کارگان نیمه وقت در مقایسه با کارگران تمام وقت حقوق بسیار کمی میگیرند.


    مشاغل موقت و غیر رسمی :

    مشاغل موقت و غیر رسمی از آن جهت با مشاغل نیمه وقت متفاوتند که معمولا فقط به صورت دوره ای محدود مثلا از چند ساعت تا چند ماه دایر هستند.بازار مشاغل موقت در چند دهه ی اخیر بسیار افت داشته است.


    زنان شاغل :

    نزدیک به ۵۵ درصد از زنان استرالیایی شاغل هستند و حدود ۴۵ درصد از کل نیروی کار استرالیا را تشکیل میدهند.۳۵ درصد از کارمندان تمام وقت و ۷۵ درصد از کارمندان نیمه وقت زن هستند.هر چند شما در مورد زنان به صورت رسمی تبعیض شماهده نمیکنید ولی در عمل این واقعیت وجود دارد و نسبت به زنان تبعیض قائل می شوند. به طور متوسط دستمزد زنان دو سوم دستمزد مردان است. تبعیض اساسی میان زنان در میزان حقوق یا عنوان شغلی نیست،بلکه در امکان ترفیع سمت است و این نیز به این دلیل است که بسیاری از کارفرماها از این واهمه دارند که زنان پس از رسیدن به سمت یا پستی تشکیل خانواده بدهند یا آن پست را ترک کنند.این مانع نامرئی"سقف شیشه ای" یا همون (glass ceiling ) نامیده میشود.اگرچه این پدیده امروزه مانع چندان مهمی در راه موفقیت زنان محسوب نمیشود ولی در کل شانس مردان برای احراز شغلهای مدیریتی و اجرایی 4 برابر زنان است.

    2j3ms8p ruvhgx 2vlv6sy

    در جستجوی کار :

    هنگام جستجوی کار در استرالیا توصیه می کنم همه ی تلاش خود را به یک زمینه متمرکز نکنید چرا که هر چه بیشتر تقاضانامه ی کار پر کنید شانس موفقیت شما نیز افزایش می یابد.با هر تعداد آژانس استخدامی که میتوانید به صورت کتبی و تلفنی یا حضوری ارتباط برقرار کنید.هنگامی که برای شغلی درخواست کتبی میدهید درخواست خود را به آدرس مدیر کل یا رئیس شرکت بفرستید و یک نسخه از شرح حال و سوابق خود (CV) را ضمیمه ی نامه کنید.اما توجه داشته باشید که اگر از خارج از استرالیا درخواست کتبی بدهید شانس شما بسیار پایین است.در کل باید بگم که برای یافتن شغل مناسب خودتون علاوه بر آژانس ها به این مواد نیز مراجعه کنید :

    ۱) مراجعه به ادارات ملی استخدام محلی در استرالیا که بیشتر برای مشاغل غیر حرفه ای هستند.

    ۲) مراجعه به فرصت های شغلی تله تکست تلویزیون و اینترنت که امروزه آژانس های کاریابی بیشتر کارهای خود را با اینترنت انجام می دهند.

    ۳) مراجعه به قسمت فرصت های شغلی روزنامه های استرالیا که چاپ شنبه آن بهترین است که این بخش را نیز میتوانید از اینترنت مشاهده کنید.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/