هنرمندان مي‌گويند، چرا عادل فردوسي‌پور و احسان عليخاني موفق هستند
هيجان عادل، احساس احسان
r t kh l t kh
احسان عليخاني و عادل فردوسي‌پور، مجرياني هستند كه همه شما بدون استثنا با آن‌ها آشنا هستيد، اين 2 به دلايل مختلفي در كارشان موفق هستند، چندنفر از همكاران در مورد اين 2 نفر نظر دادند كه خواندن اين نظرات خالي از لطف نيست.
r b kh l b kh

28265 306

برزو ارجمند

شايد انتقاد داشته باشيم اما

عادل فردوسي‌پور و احسان عليخاني هر 2 از دوست‌هاي خيلي خوب من هستند و به همين علت ترجيح مي‌دهم اظهارنظري در موردشان نداشته باشم، حتي ممكن است از آن‌ها انتقاد هم داشته باشم اما دليلي ندارد كه رسانه‌اي‌اش كنم؛ بهتر است خصوصي به آن‌ها بگويم اما به نظرم عادل فردوسي‌پور يك مجري موفق در كارش است چه از قبل و چه الان و احسان عليخاني هم مجري‌اي است كه به دنبال تجربه‌هاي نو و جديد است.

28266 844

تينا پاكروان

سرعت

به تازگي چند قسمت از برنامه ماه عسل را ديده‌ام و با احسان عليخاني آشنا شده‌ام. او مجري خوش‌برخورد و خوش‌چهره‌اي است و خيلي خوب با تماشاگر و مهمانش ارتباط برقرار مي‌كند و به سرعت سوال‌هاي بعدي را كه مي‌خواهد بپرسد در ذهنش مي‌چيند. عادل فردوسي‌پور هم به نظرم حرفه‌اي‌ترين مجري تلويزيون است، او همه‌چيز را سرضرب و با سرعت جمع‌و‌جور مي‌كند و نظرش را هم با جرات بيان مي‌كند.

28267 702

رضا داوودنژاد

هيجان عادل، احساس احسان

من عاشق عادل فردوسي‌پور هستم، او باعث مي‌شود هروقت كه مي‌خواهم فوتبال و داستان‌هايش را فراموش كنم دوباره برگردم و با هدف آن را دنبال كنم، برنامه‌هايش جالب، دوست‌داشتني و جنجالي است طوري‌كه من از پاي برنامه‌اي كه او اجرا مي‌كند تكان نمي‌خورم، وقتي هم كه فوتبالي را گزارش مي‌كند به‌راحتي تماشاگر را به هيجان مي‌آورد و چه از استقلال طرفداري كند، چه نكند بازهم دوستش دارم. احسان عليخاني هم خيلي با احساس است و خيلي خوب بلد است گريه مردم را دربياورد. او مي‌داند چطور احساسات تماشاگرهايش را درگير كند حتي گريه من را هم در مي‌آورد.

28268 555

مرجانه گلچين

باسواد و مسلط

من زياد اهل ورزش نيستم، با آقاي فردوسي‌پور هم آشنايي ندارم اما خيلي زياد از او تعريف شنيده‌ام،‌ با احسان عليخاني هم از عيد نوروز امسال آشنا شدم در يك برنامه كه ايشان مجري آن بودند دعوت شدم به نظرم هردوي اين مجري‌ها با اين‌كه در ژانرهاي مختلف فعاليت مي‌كنند اما موفق هستند و اطلاعات عمومي خوبي دارند و مي‌توان متوجه شد كه هر دو باسواد و مسلط به كارشان هستند.

28269 152

نيوشا ضيغمي

اتفاق‌هايي در تلويزيون

هر 2 از مجري‌هاي توانا و قدرتمند و با جسارت تلويزيون هستند. عادل فردوسي‌پور در تلويزيون يك اتفاق است، از فاكتورهاي مهم او صداقت و كارشناس بودن در بيان مطالبش است، معمولا كساني كه در تلويزيون كارشناسي مي‌كنند حرف‌هاي‌شان جهت‌دار است و درنهايت جانبدار كسي يا جايي هستند، اما عادل فردوسي‌پور در تلويزيون توانست با جسارتش چالش ايجاد كند. احسان عليخاني هم كلام بسيار صميمي دارد و يك نوع رفاقت خوب با بيننده‌اش برقرار مي‌كند و جزو جوان‌هايي است كه تا حالا موفق بوده و موضوعات خوبي را براي برنامه‌اش انتخاب مي‌كند، براي هردوي آن‌ها آرزوي موفقيت مي‌كنم.

28270 601

محمد محمدي

بي‌نظيرها

احسان عليخاني از دوست‌هاي خوب من است، او پسر مودبي است و همه دوستش دارند علاوه براين خصوصيات شخصيتي‌اش، او در كارش هم موفق است، شايد از دلايل موفقيتش اين باشد كه هركاري و هر برنامه‌اي را انجام نمي‌دهد و برنامه‌هاي خاصي را قبول مي‌كند كه حرفي براي گفتن داشته باشند. او با اجراهاي خوبش برنامه‌هايش را پربيننده مي‌كند. عادل فردوسي‌پور هم عالي است، تا به‌حال هم 3-2 برنامه در خدمتش بوده‌ام، برنامه او در فوتبال بي‌نظير است، شخصيت خاصي دارد و با زبان بي‌زباني همه مشكلات را مي‌گويد، مشكلاتي كه تا قبل از او كمتر مي‌‌شد در يك رسانه شنيد.

28271 775

نيما شاهرخ‌شاهي

تپق بي‌تپق

اين 2 نفر از تواناترين مجري‌هاي ايران هستند، عادل فردوسي‌پور سطح سوادش، معلوماتش، زبان كلامي‌اش، دانشگاه شريف رفتنش و باهوش بودنش خاصش كرده است و باعث شده كسي روي دستش نيايد به‌خصوص در برنامه‌هاي ورزشي كه تا به حال ديده‌ايم. تا به حال از احسان عليخاني تپق نديده‌ام، چند برنامه هم با او بوده‌ام و از اجرايش خيلي خوشم مي‌آيد، درضمن او فوتباليست خوبي هم هست، هردو بچه‌هايي هستند كه دل‌هاي‌شان پاك است و خدا هم به آ‌ن‌ها به خاطر اين دل‌هاي پاك لطف كرده است.

28272 506

اميرحسين رستمي

مسلط و با احساس

با اين‌كه اصلا اهل فوتبال نيستم اما عادل فردوسي‌پور را خيلي خوب مي‌شناسم البته فقط يك‌بار او را آن هم در زمين تمرين راه‌آهن ديدم، ما براي ضبط بعضي از سكانس‌هاي سريال «سه‌،پنج‌،دو» به اين باشگاه مي‌رفتيم،‌ عادل و چندتا از دوستانش هم مثل اين‌كه براي تمرين به اين زمين مي‌آمدند از او خيلي خوشم آمد به نظرم مجري بسيار مسلطي است. احسان عليخاني هم از دوستان بسيار خوب من است، تا آن‌جا كه مي‌دانم او هم اهل فوتبال است و در تيم هنرمندان توپ مي‌زند. احسان بسيار پسر بااحساسي است و اين احساس در اجراهايش هم جريان دارد و به خوبي ديده مي‌شود.

28273 648

كامبيز ديرباز

بي‌حاشيه‌ها

هر2 از رفقاي خوب من هستند، احسان پاي فوتبال و هم‌تيمي من است، او مجري مسلطي است و من دريكي دو برنامه‌اي كه با او روي آنتن بودم متوجه تسلط فوق‌العاده او شدم. برنامه ماه عسلش را خيلي دوست دارم و مي‌دانم موضوع‌هاي نابي كه در اين برنامه مطرح مي‌شود تقريبا 90 درصد مال احسان است. عادل فردوسي‌پور هم ديگر گفتن ندارد، برنامه او خاص است و من بيننده پروپاقرص آن هستم،‌ سوال بزرگي كه هميشه در ذهن دارم دانستن راز موفقيت عادل و برنامه‌اش است، از او خيلي خوشم مي‌آيد؛ با اين‌كه برنامه‌اش پر از حاشيه است اما خودش اصلا حاشيه ندارد.

28274 201

ستاره شناسان چيني از رازهاي عادل فردوسي‌پور پرده بر مي دارند

از دخالت ديگران در كارش بيزار است

• از نظارت ديگران بر كارش متنفر است و اگر كسي چنين عملي را مرتكب شود, روش‌هاي زيركانه‌اي را براي اعتراض را در پيش مي‌گيرد. با رئيس مستقيما روبه‌رو نمي‌شود و حتي دوست دارد به روشي ساده‌لوحانه و ناشيانه خودش را به آن راه بزند تا قضيه را حل كند.

• عادل فردوسي پور در يك كلمه:

• شيرين بيان

• صلح جو

• منطقي

• خجالتي

• عاشق هنر و ادبيات

• معتدل و پايدار

• نكته سنج

• صادق و درستكار

• خوش مشرب

• دو دل

• خوش‌بين

• نقاط قوت: مشكل پسند، ايرادگر، جسور در درگيري، حق طلب، اهل مجادله و بحث و گفت‌وگو، كنجكاو و پيگير.

• نقاط ضعف: شكاك، ناموفق در تجارت، عجول، تنوع طلب، عجول، گرفتار اضطراب.

• اگر مجري نمي‌شد، چه كاري برايش مناسب بود؟

• مهندسي

• نويسندگي

• وكالت، معلم

• اين مرد دوست داشتني، سياستمدار بزرگي است. او از ناراحتي ديگران متنفر است.

• او راحت مي‌تواند قلب شما را به سوي خود جلب كند. در كشمكش و مبارزه با او هميشه بازنده هستيد.

• راسخ و ثابت قدم است اما اين ويژگي را هم دارد كه به محض اينكه تشخيص داد عقيده‌اش اشتباه است، به سرعت آن را تغيير مي‌دهد.

28275 615

ستاره شناسان چيني از طالع زندگي احسان عليخاني پرده بر مي دارند

با چشمانش تمركز شما را به هم مي‌ريزد

• هرگز به او دروغ نگوييد و احساسات او را جريحه‌دار نكنيد. در صحبت با او يا بر خلاف غرور مردانه او رفتار و گفتاري نداشته باشيد چون كه انتقام و عكس‌العمل خشمگينانه او خطرناك است.

• او چشماني نافذ دارد آنچنان كه اگر مستقيم به چشم‌هاي شما نگاه كند، تمركز شما را به هم مي‌ريزد.

• او غذا زياد مي‌خورد و اضافه وزن پيدا مي‌كند. هرچند مي‌خواهد خوش‌هيكل باشد.

• اگر مجري نمي‌شد، چه كاري برايش مناسب بود؟

• سياستمدار، مشاور فرهنگي

• فعال كشاورزي و دامداري

• جراح

• اعتمادبه‌نفس دارد و خود را چنان تشويق مي‌كند كه حتما بهت‌زده شويد و آرزو مي‌كنيد كه مثل او باشيد، به‌رغم همه اين‌ها او نگراني و ترس زيادي دارد. فراموش نكنيد كه او آدمي جنجالي است.

• احسان عليخاني در يك كلمه:

• متعادل

• خوش‌شانس

• خوش برخورد

• خانواده دوست

• مصلحت‎گرا

• اهل بحث و مجادله

• وفادار در دوستي

• قابل اعتماد در شراكت

• مدير وضعيت بحراني

• حراف

• متعصب و جنگ‌طلب

• دوستدار مشاغل پر دردسر

• داشتن رفاه نسبي

• خوش‌فكر و خوش‌بين

• در ازدواج خوش‌شانس

• نقاط قوت:قاطع، با اراده، پر قدرت، عاطفي، احساساتي، پراحساس، مقتدر، با نفوذ، قوي، زيبا، گيرا، پرشور.

• نقاط ضعف:كمي حسود، غيرتي، خشمگين و غضب‌آلود، وسواسي، لجوج، يك دنده، سرسخت و خودراي.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها