t2n51r5970u0zp884zum

» جدیدترین و مهمترین خبرها از دنیای فوتبال:
اولین اعتراض رسمی و شفاف کی روش:
انتقادهای کی روش علیه فدراسیونی مطرح شد که رئیس آن بعد از فشارها برای استعفایش مدتهاست روزه سکوت گرفته و انگار که وجود خارجی ندارد .....
پژمان منتظری: پرسپولیس قوی باشد برد ما در دربی لوث نمی شود.
انتقادهای کی روش علیه فدراسیونی مطرح شد که رئیس آن بعد از فشارها برای استعفایش مدتهاست روزه سکوت گرفته و انگار که وجود خارجی ندارد .....
جعفری: طرفداران تبریزی به آزادی سرازیر می‌شوند.
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی با ابراز امیدواری از پیروزی تیمش برابر استقلال تهران گفت: استقلالی‌ها بدانند طرفداران ما در روز بازی به ورزشگاه آزادی سرازیر می‌شوند و تراکتورسازی را تشویق می‌کنند .....
مجیدی در آستانه شکستن رکورد علی دایی:
فرهاد مجیدی بازیکن تیم استقلال تهران در حال حاضر در جدول گل زنان لیگ برتر در صدر جدول قرار دارد و اگر با این راول پیش رود به احتمال زیاد رکورد علی دایی به عنوان مسن ترین آقای گل لیگ برتر ایران را خواهد شکست .....

چند ساعت بعد از پیروزی تیم ملی ایران مقابل اندونزی ، کارلوس کی روش در یک مصاحبه عجیب و مهم با ایسنا به انتقاد از فدراسیون فوتبال ایران پرداخت . این برای اولین بار است که کی روش به طور مستقیم و علنی به اعتراض علیه فوتبال ایران می پردازد . از روزی که او کارش را در ایران آغاز کرد مصاحبه هایش همراه با جملات مثبت و تعریفی بود اما حرفهای کی روش در آخرین مصاحبه اش رنگ و بوی دیگری دارد . از مدتها قبل شایعاتی به گوش می رسید که سرمربی تیم ملی از امکاناتی که فدراسیون در اختیار تیم ملی می گذارد ناراضی است و مصاحبه امروز او مهر تاییدی بر آن شایعات بود . دو روز قبل از مسابقه ایران مقابل اندونزی وقتی وزیر ورزش برای اولین بار به کمپ تیم ملی رفت کی روش خواستار یک جلسه خصوصی با محمد عباسی شده بود ! کی روش در شرایطی معضلات و مشکلات موجود را به زبان اورد که تیم او باید سه شنبه شب در دوحه اولین مسابقه سخت و جدی خود را با تیم ملی قطر برگزار کند . به نظر می رسد که مصاحبه گلایه آمیز کی روش یک حرکت هوشمندانه در یک موقعیت ویژه برای کی روش و فوتبال ایران است . انتقادهای کی روش علیه فدراسیونی مطرح شد که رئیس آن بعد از فشارها برای استعفایش مدتهاست روزه سکوت گرفته و انگار که وجود خارجی ندارد !

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به شدت از عملكرد فدراسیون بخاطر پشتیبانی نكردن لازم از تیم ملی انتقاد كرد ، گفت :

كارلوس كی‌روش پس از تمرین صبح امروز (شنبه) تیم ملی فوتبال ایران با اعلام هشدار به مسوولان فوتبال كشور اظهار كرد: وقتی ما می‌توانیم انتظار تغییر نوع بازی تیم ملی ایران را داشته باشیم كه در خارج از مستطیل سبز هم از این تیم پشتیبانی و حمایت‌های كافی صورت بگیرد. من بعد از پنج ماه حضور در ایران با وجود تلاش‌ها و نگرش افراد حاضر در فدراسیون به ویژه رییس فدراسیون اما عملا تغییر خاصی در وضعیت پشتیبانی تیم ملی ندیدم. در این شرایط كار كردن بسیار دشوار خواهد بود چرا كه كشورهای دیگر نمی‌ایستند و روز به روز در حال پیشرفت هستند. باید هم در برنامه‌های كوتاه‌مدت و هم درازمدت از تیم ملی حمایت شود.

او در پاسخ به این سوال كه آیا این انتقادها را به رییس فدراسیون منعكس كرده‌اید و چه جوابی شنیدید، گفت: این سوال را اصلا از من نپرسید. پاسخ این سوال را باید كسانی بدهند كه وظیفه حمایت از تیم ملی را دارند. از تیم ملی حمایت لازم انجام نمی‌شود؛ 207 كشور در جهان هستند كه می‌خواهند به جام جهانی راه پیدا كنند اما در آخر فقط 32 تیم به این رقابت‌ها راه پیدا می‌كنند. همه كشورها می‌خواهند به مقصد نهایی‌شان یعنی حضور در جام جهانی برسند و هر روز بیشتر از گذشته تلاش می‌كنند. پیشرفت‌های زیادی در كشورهای مختلف دیده می‌شود لذا ما كار آسانی در پیش نداریم. فقط بهترین‌ها هستند كه به جام جهانی می‌رسند؛ بهترین بازیكنان،‌ بهترین مربیان، بهترین تمرین‌ها، بهترین تیم‌ها، بهترین حمایت‌ها و بهترین مدیران!

كی‌روش در پاسخ به این سوال كه با این وضعیت چقدر می‌توان به موفقیت تیم ملی امیدوار بود؟ گفت :

نمی‌دانم. فقط می‌توانم به مسوولان فوتبال ایران هشدار دهم و به آنها بیدارباش اعلام كنم كه بحث حمایت از تیم ملی را جدی بگیرند. من این مسایل را فقط بخاطر احساس مسوولیت نسبت به تیم ایران، مطرح می‌كنم.

وی در واكنش به اینكه با این شرایط می‌توان نسبت به بحث انتخاب سرمربی تیم جوانان از وی سوالی پرسید، سری تكان داد و گفت: من هنوز نمی‌توانم به طور صددرصد روی تیم خودم متمركز شوم حالا با این وضعیت چطور برای تیم جوانان تصمیم‌گیری كنم؟! هنوز اوضاع و احوال رسیدگی به تیم بزرگسالان خوب نیست و فكرم را به شدت مشغول خود ساخته، پس چگونه می‌توانم درباره تیم جوانان فكر كنم؟! برای همین پاسخی برای سوال شما ندارم

كی‌روش خاطرنشان كرد: اما مربیگری در فوتبال ثابت كرده كه ظهور تاثیرات فنی و تاكتیكی یك مربی بر بازیكنان و تیمش یا سبك فوتبال یك كشور ممكن است سال‌ها طول بكشد. بازیكنان ایرانی عملكرد قابل قبولی دارند و میل به پیشرفت در آنها وجود دارد و تنها باید كار كرد و منتظر ماند تا به وضعیت ایده‌آل رسید.

----------------------------------
پژمان منتظری مدافع مطمئن استقلال همچنان دوران نقاهت را پشت سر می گذارد ولی نسبت به روزهای گذشته شرایط بتهری دارد.او این آسیب دیدگی نسبتا جدی را به حساب قسمت می گذارد و در این مورد حرف های جالبی می زند.پژمان می گوید:«همیشه به قسمت اعتقاد دارم و شاید این اتفاق باید رخ می داد تا بعدا اتفاق بدتری نیفتد. فكر می‌كنم اگر مصدوم شدم به خاطر این بود كه فوتبال ایران یك مدافع خوب به نام میثم حسینی را بشناسد. من سال‌ها در استقلال بازی كردم و هیچ وقت اینطور مصدوم نشدم، البته مصدومیت‌های كوچكی پیش می‌آمد اما حاد نبود و همیشه در تركیب حضور داشتم.»او ادامه می دهد:«خدا را شكر رباط مچ پایم پاره نشد. آن روز پس از بازی درد شدیدی در مچ پایم داشتم. احساس می‌كردم رباط‌ پاره كردم اما عكس‌ها چیز دیگری را نشان داد و من خیالم راحت شد. اگر رباط پاره می‌كردم 7 ماه از میدان دور می‌شدم ولی صادقانه می گویم که من از این مصدومیت راضی ام!پس از آن مصدومیت مدام استرس داشتم كه در بازی با فجر چه می‌شود و چه نمی‌شود و خودم را سرزنش می‌كردم.»منتظری در مورد دربی تهران در هفته هفتم و همچنین شرایط پرسپولیس هم حرف های جالبی می زند:« پرسپولیس یك تیم فوق‌العاده خوب است. آنها تیم خوبی هستند كه فقط كمی بدشانسی آوردند. دوست دارم پرسپولیس با تمام قوا به دربی بیاید . این طوری هم دربی پرگل خواهد شد و هم پیروزی ما لوث نمی‌شود.»
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی با مطلوب توصیف کردن شرایط تیمش در آستانه هفته ششم لیگ برتر و دیدار برابر استقلالاظهار کرد: تیم تمرین‌های خود را منظم انجام می‌دهد و خدا را شکر شرایط تیم کاملا خوب است. شنبه هم در یک دیدار دوستانه سه بر صفر گسترش فولاد را شکست دادیم و برای مقابله با استقلال کاملا آماده‌ایم.وی در ادامه با بیان این که تمام تیم‌هایی که در تهران رودر روی استقلال و پرسپولیس قرار می‌گیرند حساسیت و انگیزه بالایی دارند، افزود: تراکتورسازی نیز از این قاعده مستثنی نیست و مطمئن باشید برابر استقلال با انرژی و انگیزه بسیار بالایی قرار می‌گیریم و با کسب حداکثر امتیاز به تبریز باز می‌گردیم.جعفری همچنین با بیان این که پیش از این درباره درصد تماشاگران تبریزی در بازی برابر استقلال صحبتی نکرده است، خاطر نشان کرد: حرف ما تنها این است که شرایطی فراهم شود تا آذری‌های مقیم استان‌های تهران، البرز و تعدادی که از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی به ورزشگاه می‌آیند بدون تنش و دغدغه‌ تیمشان را تشویق کنند.وی افزود: قصد ما این است شرایطی در ورزشگاه فراهم کنیم که تماشای بازی برای تماشاگران دو تیم لذت بخش باشد. اگر مسئولان باشگاه استقلال می‌خواهند هیچ یک از طرفداران ما را به ورزشگاه راه ندهند صراحتا بگویند و از 10 یا 20 درصد حرف نزنند! مهم این است کاری کنیم که مردم در ورزشگاه اذیت نشوند، چرا که جو ورزشگاه روی کیفیت بازی بسیار موثر است.مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه با بیان این که رییس سازمان لیگ به او گفته است که سعی می‌کند شرایط دیدار سال گذشته تراکتورسازی و استقلال را در تهران بار دیگر فراهم کند، تصریح کرد: من می‌دانم که تخصیص 10 درصد سکوها به تیم میهمان قانونی است و آن را رد نمی‌کنم، اما استقلالی‌ها خوب می‌دانند که طرفداران تراکتورسازی به ورزشگاه سرازیر می‌شوند!جعفری در ادامه درباره آخرین وضعیت تسویه حساب جاسم کرار با باشگاهش نیز گفت: ما تاکنون دو نامه به کمیته انضباطی نوشته‌ایم و از آن‌ها خواسته‌ایم که کرار را مجبور به تسویه حساب با تراکتورسازی کنند، ولی متاسفانه هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است. کرار باید با حضور در باشگاه خانه‌ای را که به او تحویل داده بودیم به باشگاه بازگرداند و مبلغ 125 میلیون تومان بدهی‌اش را نیز تسویه کند؛ ما نیز باید 32 هزار دلار به کرار بدهیم که لازمه‌اش حضور او در باشگاه و تسویه حساب است.همچنین برخی رسانه‌ها از درگیری روز گذشته امیر قلعه نویی و مهدی کیانی بازیکن تراکتورسازی خبر داده بودند که جعفری در این باره توضیح داد : در بازی دوستانه شنبه برابر فولاد گستر وقتی بین دو نیمه قرار شد مهدی کیانی تعویض شود، او نسبت به تعویضش اعتراض کرد که باعث شد باغ آبادی دستیار قلعه نویی با او صحبت کند و در نهایت قلعه نویی او را به کنار زمین برد و با او حرف زد. هیچ درگیری نه در کنار زمین و نه در رختکن وجود نداشت و ما نیز اکنون منتظر گزارش سرمربی هستیم تا اگر رفتار کیانی شدید بوده باشد، با او برخورد کنیم. به هر حال رفتار کیانی غیر حرفه‌ای بوده است چون حرف آخر را همیشه سرمربی تیم می‌زند.مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در پایان گفت: تیمش پتانسیل این را دارد که بار دیگر استقلال را در تهران شکست دهد.
فرهاد مجیدی بازیکن تیم استقلال تهران در حال حاضر در جدول گل زنان لیگ برتر با 5 گل زده در صدر جدول قرار دارد و اگر با این راول پیش رود به احتمال زیاد آقای گل لیگ برتر میشود و میتواند رکورد علی دایی که در سال 82 به ثبت رسید را به نام خود تغییر دهد.علی دایی در سال 82 با 34 سال سن مسن ترین آقای گل لیگ برتر ایران شد و فرهاد مجیدی در حال حاضر 35سال سن دارد.