نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: بستنی طلا حرام است

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

بستنی طلا حرام است

بستنی طلا حرام است به گزارش آخرین نیوز، فارس نوشت:
    بر اساس استفتایی که از دفتر استفتائات مقام معظم رهبری صورت گرفته، خوردن بستنی‌هایی که در ترکیب آن از عنصر طلا استفاده شده باشد، حرام است.
    بنابر اعلام مسئولان رستوران گردان "برج میلاد" تهران قرار است بستنی‌هایی با روکش طلا عرضه شود که در ترکیبات آن از چند گرم طلای خوراکی به صورت پودر و برگه‌های طلا استفاده شده است که قیمت هر عدد از این بستنی‌ها 400 هزار تومان اعلام شده است.
    برای اطلاع از حکم فقهی خوردن چنین بستنی‌هایی که در ترکیبات آن از طلای خوراکی استفاده شده است، استفتائی را از دفتر مقام معظم رهبری مبنی بر حکم شرعی این مسئله داشتیم که مسئول پاسخگویی دفتر معظم‌له اعلام داشت: در صورتی که در ترکیبات این نوع از بستنی از عنصر طلا استفاده شده باشد، خوردن آن حرام است.
    طلای خوراکی مجوز وزارت بهداشت ندارد
    معاون غذا سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ نوع طلای خوراکی تاکنون از وزارت بهداشت مجوز نگرفته است به همین علت عرضه بستنی طلا در رستورانها غیر مجاز است ضمن اینکه طلا یکی از انواع فلزات سنگین و ماده‌ای است که جذب بدن نمی‌شود کاملاً دفع می‌شود.

بهروز جنت افزود: تاکنون هیچ نمونه از طلای خوراکی به هیچ شکلی اعم از پودر یا برگه چه نمونه داخلی و چه وارداتی از وزارت بهداشت مجوز نگرفته است بنابراین عرضه هر نوع محصول غذایی حاوی طلا در کشور فاقد مجوز وزارت بهداشت است.
    وی توضیح داد: البته طلا به عنوان یکی از فلزات سنگین در برخی از محصولات گیاهی شامل میوه‌ها و برخی انواع آردها و غلات به میزان بسیار ناچیز وجود دارد که البته چون یک ماده غذایی خنثی است جذب بدن نمی شود و به طور کامل دفع می‌شود بنابراین هر میزان مصرف آن نیز برای بدن بی فایده است.
    وی گفت:‌ با وجود این در برخی کشورهای دنیا در رستورانهای بسیار لوکس به عنوان یک ماده غذایی لوکس گران قیمت ممکن است سرو شود مانند اینکه در برخی رستورانهای گران قیمت مغز میمون به عنوان یک غذای لوکس گران قیمت سرو می‌شود.
    جنت افزود: با وجود این اگر رستورانهای شهرداری یا هر رستوران لوکس دیگر بخواهد از طلای خوراکی در محصولات غذایی خود استفاده کند حتماً باید از وزارت بهداشت مجوز واردات یا تولید آن محصول را بگیرد ضمن اینکه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت نیز بر رستورانها نظارت دارد و محصولات فاقد مجوز را جمع آوری کرده و با عرضه کنندگان ‌آن برخورد می‌کند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

جزئیات جالب سرو بستنی با طلای خوراکی در برج میلاد!

آخرین نیوز: انتشار خبر سرو غذاي 168 هزار توماني در رستوران گردان برج ميلاد واكنش هايي زيادي را به همراه داشت. به تازگي خبري در محافل نقل مي‌شود كه قرار است از هفته آينده بستي با روكش طلا به قيمت حدوداً 400 هزار توماني در اين برج سرو شود.

گل رخسارمسؤول رستوران گردان برج ميلاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بيان اينكه سرو بستني طلاي حدوداً 400 هزار توماني از هفته آينده در رستوارن گردان برج ميلاد آغاز مي‌شود، گفت: بايد بخشي از ظروف اين بستني را از خارج كشور وارد كنيم.

وي در ادامه مي‌گويد: با توجه به اينكه قيمت طلا بالا رفته است اين بستني نيز گران تر شده است.

به گفته گل‌رخسار، 2 گرم 30 سوت طلاي خوراكي در اين بستني استفاده مي‌شود. البته اين طلاي خوراكي فقط در كشور آلمان توليد مي‌شود و بايد وارد كشور كنيم.

وي درباره طلاي خوراكي مي‌گويد: اين طلا به صورت پودر و برگه است و در كشور از هر دوي آن استفاده خواهيم كرد.

مسئول رستوران گردان برج ميلاد با بيان اينكه در ساير كشورها از پودر طلا استفاده مي‌شده است، گفت: اما ايران دومين كشور است كه از برگه طلا استفاده مي‌كند.

وي با بيان اينكه كساني كه مي‌خواهند بستني طلا را ميل كنند بايد يك روز قبل سفارش دهند، گفت: ساخت اين بستني يك روز طول مي‌كشد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)