صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: تابلوی نقاشی زمین

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تابلوی نقاشی زمین

تابلوی نقاشی زمین

زمین وقتی از خارج از فضا مشاهده می شود واقعا زیباست. اما اگر کمی رنگ اضافی تولید شده توسط سنسورهای ماهواره را به ان بیافزائیم، نتیجه حیرت انگیز خواهد بود: یک گروه مطالعاتی آمریکایی زمین شناس، تعدادی از عکس های بسیار جالب را از ماهواره های Landsat 5 و Landsat 7 منتشر کرده است. این ماهواره های منابع اطلاعاتی نیرومندی برای دانشمندان روی زمین هستند اما این عکس های جدید صرفا براساس حس زیبایی شناسی انتخاب شده اند. ما عکس های دلخواه خود را به عنوان یک کلکسیون هنری از زمین انتخاب و در این گالری جمع کرده ایم و بیننده را به سفری خواهد برد از یخچال های طبیعی قطبی گرفته تا صحرای الجزایر .
    صحرای عظیم نمک، ایران

مانند پوسترهای نقاشی که دیوانه وار کشیده شده اند، این عکس نیز گلچینی از تکه های بهم چسبیده از بزرگترین صحرای ایران یعنی دشت کویر یا صحرای بزرگ نمک می باشد. کلمۀ "کویر" کلمه ای فارسی برای باتلاق نمکی می باشد. این منطقۀ خالی از سکنه، مساحتی بیشتر از 77000 کیلومتر مربع / 29730 مایل مربع را تشکیل می دهد و مخلوطی از بستر رودهای خشک شده، جلگه های صحرایی، لجن زارها و باتلاق های نمکی می باشد. گرمای شدید، تغییر دمای شدید روزانه و طوفان های شدید در این منطقۀ غیرقابل سکونت بسیار عادی می باشد.
    1
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    جزایر بلچر، کانادا

، مانند رد قلموی نقاشی صورتی و سبز رنگ، با پیچ و خم فراوان در طول خلیج آبی رنگ هودسون در کانادا پیش رفته اند. تنها ساکنین این ناحیه در شهر کوچکی به نام Sanikiluaq در نزدیکی منتهی الیه شمالی جزیرۀ میانی زندگی می کنند. با وجود رنگ مایۀ سبز این عکس، این جزایر صخره ای بیش از آن سرد هستند که بتوانند چیزی بیشتر از تعدادی گیاه کوتاه قد را نگه داری کنند.
    2

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    رودخانه می سی سی پی

شهرها، زمین ها و مراتع کوچک و چهارگوش، اطراف پیچ و خم های رودخانۀ می سی سی پی را احاطه کرده اند. تعداد بیشماری از دریاچه های یو- شکل و گسستگی ها، از جنوب ممفیس و تنس تا مرز بین آرکانساس و می سی سی پی، پیچ و خم های رودخانه را همراه می کنند. "می سی سی پی قدرتمند" بزرگترین سیستم رودخانه در آمریکای شمالی می باشد.
    3

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    گاتلند، سوئد

مانند سبک ون گوک در تابلوی Starry Night، گروهی از گیاهان سبز روی آب های تیره رنگ گوتلند که جزیره ای واقع در دریای بالتیک می باشد، پیچ و تاب می خورند. این گیاهان، گیاهان آبزی بسیار کوچکی هستند که تقریبا در تمام چرخه های غذایی دریاها، جزو گروه اول می باشند. رشد ناگهانی این گیاهان مانند تصویری که می بینید زمانی اتفاق می افتد که مواد غذایی به سطح آفتابگیر آب آمده و رویش و تولید مثل این گیاهان را سرعت می بخشد.
    4
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

Eyjafjorour Fjord، ایسلند

این گسترۀ ساحل شمالی ایسلند، سر یک ببر را با تمام نوارهای نارنجی، مشکی و سفیدش نشان می دهد. دهان این ببر همان Eyjafjorour می باشد، یک آب دره که از میان کوه های تیز و شب دار به درون سرزمین ایسلند راه یافته است. این نام به معنای "آبدرۀ جزیره" می باشد که از جزیرۀ کوچک و اشک شکل مجاور دهانۀ آن گرفته شده است. شهربندری و بدون یخ Akureyri در کنارۀ گوشۀ نازک آبدره واقع شده و بعد از شهر پایتختی Reykjavik، از لحاظ جمعیت دومین شهر بزرگ ایسلند است.
    5

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    ارگ Iguidi، الجزیره

تصویری با خطوط زرد کم رنگ که به ضربات مخلوطی از رنگ شبیه است، در واقع حاشیۀ شن هایی است که توسط باد جابجا شده و ارگ Iguidi را تشکیل می دهند. این گستره محل تپه های شنی ای است که همواره در حال جابجایی هستند و از الجزیره تا موریتانی در شمال غربی آفریقا کشیده می شود. ارگ Iguidi یکی از ارگ های صحرایی، یا دریاهای شنی است که عرض و طول تپه هایش گاهی به 500 متر (نزدیک نیم مایل) می رسد.
    6

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    یخچال Byrd، قطب

یخچال Byrd در قطب که رودخانه ای از یخ می باشد، یکی از یخچال های قطبی است که با سرعتی نسبتا بالا (0.8 کیلومتر/ 0.5 مایل در سال) از بین کوه های قطبی عبور می کند. این یخچال با طولی بیش از 180 کیلومتر، از زمین های قطبی (سمت چپ) به سوی Ross Ice Shelf (سمت راست) حرکت می کند. در برخی جاها خطوط حرکتی بلند با خطوط کوتاه تر قطع شده اند. اینها شکاف های عمیق یخی نامیده می شوند. مناطقی که با رنگ قرمز مشخص شده اند نیز مناطق سنگی خالص را نشان می دهند.
    7

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    دلتای Yukon، آلاسکا

رودخانۀ Yukon از کلمبیای بریتانیایی شمالی آغاز شده و از شهر Yukon در کانادا عبور کرده، آلاسکا را نیز پشت سرگذاشته و به دریای Bering وارد شود. دریاچه های بی شمار، لجن زارها و گودال های زیادی در سراسر دلتای Yukon پخش شده اند. آب راهه های مارپیچ و شاخه شاخۀ این رودخانه مانند رگ های خونی است که سرتاسر یک ارگان را دربر گرفته اند. Yukon یکی از بزرگ ترین دلتاهای جهان است و درحال حاظر به عنوان منطقۀ حفاظت شدۀ ملی دلتای Yukon شناخته می شود.
    8
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    کوه های صخره ای، کانادا

خط ضخیم قرمز رنگی که مشاهده می کنید در حقیقت نتیجۀ تداخل رنگ و ابر برفراز صخره های کانادا می باشد. از این صخرها که فاصله بگیریم به منطقۀ کوه های سنگی می رسیم که به عنوان یک دهکده از مونتانا تا جنوب Yukon امتداد می یابد. معمولا منطقه ای نزدیک به مرز آلبرتا در کانادا و کلمبیای بریتانیایی با ابرهایی نزدیک به سطح زمین پوشیده می شود.
    9

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    صخره های عظیم مرجانی، استرالیا

این تصویر ممکن است شبیه به استخوان های کشف شده در طی یک حفاری باستان شناسی باشد اما در حقیقت صخره های مرجانی هستند که بزرگترین سد مرجانی جهان را تشکیل داده اند. این صخره ها در مساحتی بیشتر از 2000 کیلومتر در طول ساحل کوئینزلند در استرالیا گسترده شده اند و شامل جانوران دریایی پیچیده و مختلفی می باشد و به عنوان بزرگترین سازۀ طبیعی توسط ارگان های زندۀ جانوری شناخته شده است.
    10
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)