مواد لازم :

  • گوشت چرخ كرده: 500 گرم

  • پياز خرد شده: يك عدد

  • گوجه‌فرنگي ريز خرد شده: يك فنجان

  • برنج دانه بلند: يك‌سوم فنجان

  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

  • برگ كلم: 8 عدد

  • پنير سفيد نازك ورقه شده: يك‌دوم فنجان

  • سس گوجه‌فرنگي: 450 گرم

  • شكر: يك قاشق مرباخوري

  • آب: يك‌دوم فنجان



روش تهیه :

گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجه‌فرنگي، يك‌دوم فنجان آب، برنج،‌ يك‌دوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد. مخلوط را به جوش آوريد و 20 دقيقه با در بسته روي حرارت كم بپزيد تا برنج نرم شود. يك‌چهارم فنجان از پنير را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و وسط هر برگ كلم يك‌سوم فنجان از مخلوط گوشت بريزيد. از يك طرف شروع كنيد چهار وجه كلم را محكم نزديك هم آورده و بپيچيد. كلم‌هاي پيچيده را در ظرف بچينيد بقيه سس را هم بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و با حرارت 350 درجه سانتيگراد 35 تا 40 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و پخته شوند