مواد اولیه :
- گوشت راسته يا فيله گوسفند 550 گرم
- پياز متوسط دو عدد
- روغن زيتون 50 گرم
- نمك و فلفل و زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه:راسته گوسفند را روي تخته پهن ميكنيم و به دلخواه آن را تكه تكه كرده و در كنار يكديگر ميگذاريم سپس قطعات گوشتها را به قطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه ميكنيم پيازها را رنده كرده و با روغن زيتون، زعفران، نمك و فلفل مخلوط ميكنيم. قطعات گوشت را درون مايه آماده شده گذاشته تا يك شب بماند بعد گوشتها را به سيخ كشيده و روي آن را با كارد ميكوبيم سپس سيخها را روي حرارت ملايم زغال، كباب ميكنيم. کباب بايد آبدار باشد و در حرارت زياد خشک نشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)