هوشنگ نصيرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در دنياي مدرن فوتبال هيچ باشگاهي حق ندارد بدون كسب اجازه و تائيد كميته فني يك فدراسيون مربي‌اي از كشور ديگر استخدام كند، اما در ايران باشگاه‌ها به طور مستقيم با هر مربي و با هر سبك مربيگري قرارداد امضا مي‌كنند.
وي ادامه داد: اين مربيان سپس بازيكناني به تيم ملي تحويل مي‌دهند كه هر كدام با يك سبك از يك كشور آشنايي پيدا كرده و اين مشكلي است كه كميته فني فدراسيون بايد به آن توجه كنند. اكنون در فوتبال ايران سبك‌هاي آلماني، برزيلي،‌كرواسي و پرتغالي ديده مي‌شود.
اين كارشناس با اشاره به قانون ممنوعيت مربيگري براي افراد بيش از 65 سال در فوتبال ايران گفت: محدوديت سني مصوب كميته آموزش فدراسيون طبق ماده 53 اساسنامه فدراسيون زماني اعتبار دارد كه به تصويب هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال رسيد باشد. تمام برنامه‌ريزي‌ها و تطبيق استانداردهاي جهاني بايد به هيئت رئيسه پيشنهاد شود. اين موضوع در مورد تمامي كميته‌هاي ديگر فدراسيون صراحت دارد.
نصيرزاده افزود: كميته‌اي نمي‌تواند بدون تصويب هيئت رئيسه تصميمات خود را رسانه‌اي و به معرض نمايش افكار عمومي بگذارد. از طرف ديگر تصميم‌گيري در رابطه با ورود و استخدام يا عدم اجازه قرارداد با دروازه‌بان خارجي و مربيان فقط در محدوده وظايف كميته فني و توسعه‌اي فدراسيون است.
وي تاكيد كرد:‌ اساسنامه‌نويسان كميته انتقالي فدراسيون به اشتباه بخشي از وظايف كميته فني را به كميته آموزش فدارسيون منتقل كردند.