اگر امیدوار بودید که استودیوی سازنده ی سری Resistance باز یهای بیش تری از این سری را عرضه خواهندکرد ،متاسفانه نباید زیاد امیدوار باشید چرا که کارگردان بازی Resistance 3 ،آقای Marcus Smith پیشنهاد کرده بعد از R3 استودیویشان از این سری خداحافظی خواهد کرد.

resistance 3

هنگام مصاحبه با Gaming Union ،آقای Smith گفته است به احتمال زیاد بعد از R3 از این سری خداحافظی خواهیم کرد.در حال حاضر استودیوی Burbank در حال کار بر روی Overstrike برای عرضه بر روی PS3/X360 است و استودیوی جدید Carolina مشغول کار بر روی Ratchet & Clank: All4One بر روی PS3 است.

"من مطمئنا دارم می بینم." گفته ی او به سایت."استودیوی Nihilistic در حا کار بر روی یک Resistance برای VITA است که قرار است عالی باشد .ما واقعا به کساین که در حال ساخت آن هستند احترام میگذاریم."

"ما راه های خیلی زیادی در پیش رو داریم که می توانیم آن ها را ادامه دهیم و من مطمئنم این سری به یک سازنده ی دیگر داده خواهد شد.من مطمئنم سونی یک استودیوی با استعداد برای این سری پیدا خواهد کرد .من فکر نمی کنم آن ها بخواهند این سری را به کسی بدهند که بخواهند این سری را خراب کند."

او در ادامه گفت بعد از Resistance 3 منتظر Resistance 4 از سوی ما نباشید.

آقای Frank Simon یکی از تهیه کنندگان SCEA در مورد این موضوع می گوید:

"Insomniac یکی از استودیوی های برجسته ی سونی است .آن ها برای PS3 با ما در SONY برای مدت ها کار کرده اند.شما می توانید این موضوع را بعد از عرضه ی R3 ببینید .فن آوری آن ها در حال حاضر برای ساخت 3 بازی دیگر به کار می رود و آن ها خیلی علاقه مند هستند تا داستان قانع کننده تری بگویند."

گفته ی آقای Simon به VG24/7 در نمایشگاه گیمزکام امسال.

"ما خیلی علاقه مند هستیم که با آن ها کار های بیش تری را در آینده ارائه دهیم.من فکر نمی کنم تفرکرات مختلف در مورد این که تفاوتی خاصی خواهد داشت یا نه به وجود بیاید."

Resistance 3 اوایل سپتامبر به طور انحصاری بر روی PS3 عرضه خواهد شد.هم چنین Resistance: Burning Skies هم به احتمال زیاد همزمان با عرضه ی PS Vita عرضه خواهد شد.