نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: وينگ چون

  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    وينگ چون

    وينگ*چون يك هنر دفاع شخصي چيني مي*باشد كه در بيش از 250 سال پيش توسط يك راهب بودايي به نام ان* جي موي بنيان شده است. گفته مي*شود كه در اين رشته رزمي مؤثرترين فنون شيوه*هاي مختلف كونگ*فو آموزش داده مي*شود.
    وينگ*چون به رزم جويان مي*آموزد كه چطور بايد از ضربات سطح پايين پاها واز حركات سريع و بيشمار دست و انگشتان جهت شكست دادن حريف استفاده كرد. در اين رشته همچنين به اين مطلب اشاره مي*شود كه نيرو را عليه نيروي حريف بكار نبريد چرا كه دراين حالت كاملاً واضح است كه شخصي كه نيروي بيشتر و عظيم*تري دارد پيروز خواهد شد،پس يكي از مؤثرترين تكنيك*ها در اين شيوه تغيير موقعيت و تغيير مسير دادن*هاي سريع و به موقع مي*باشد كه مي*تواند از گرفتاري و در معرض ضربات حريف قرار گرفتن نقاط حساس و مركزي بدن جلوگيري كند. شيوه رزمي وينگ چون يكي از پرطرفدارترين شيوه*هاي كونگ*فو در سراسر جهان مي*باشد. علت عمده محبوبيت اين رشته به اين دليل است كه بروس*لي نيز خود از شاگردان استاد بزرگ هنگ*كنگي وينگ چون ييپ*من بود و در اين رشته رزمي آموزش*هاي بسيار وسيعي را گذرانده بود.


    جيت کان دو يکی از پر کاربرد ترين و کامل ترين رشته های رزمی می باشد . دليل آن اين است که بروس لی با خلاقيت، نبوغ و دانشی که داشت رشته های مطرح و با خصوصيات و ويژگی های مخصوص را گردآوری کرد تا بتواند سبکی را بوجود آورد که دارای کمترين نقص و ضعف باشد.


    از رشته هايی که در جيت کان دو وجود دارد وينگ چون می باشد و می توان گفت يکی از اساسی ترين سبک هايی است که در جيت کان دو به هنر جو آموزش داده می شود . به همين دليل لازم است که اطلاعات کافی در مورد اين سبک داشته باشيم .


    در زير با ويژگی ها و اساس کار در هنر رزمی وينگ چون آشنا می شويد.


    مهمترين خصوصيت وينگ چون که می توان آن را به صورت خاص و برجسته بيان نمود استفاده از نيروی حريف بر عليه اش بدون داشتن قدرت بدنی بالا و بکارگيری نيروی زياد است.


    از ويژگی های این رشته می توان به سهولت کاربرد،هماهنگی حرکات با عکس العمل طبيعی بدن ، عدم نياز به قدرت بدنی بالا و غيره اشاره کرد . وينگ چون يکی از سبک های مطرح در دنيای رزمی می باشد که سازمان ها و ارگان های دولتی همچون پليس آمریکا و سازمان جاسوسی آمریکا و پليس فدرال آلمان تعدادی از نيروهای خود را به فراگيری وينگ چون وا داشته اند .


    اساس کار بر پايه نرمی و سختی بنا شده است ولی هنرآموزان با فنونی که بر پايه نرمی بنا شده است آموزش ديده و به مرور که به سطوح بالاتر می رسند به همان نسبت فنون جنبه نرمی خود را به سختی داده و شکل کار به اين صورت تغيير می کند در نهايت نرمی و سختی و ارتباط هر دوی اين ها با يکديگر اساس و پايه کار در وينگ چون می باشد .


    در وينگ چون هنرجو جهت فراگيری اين هنر و فنون رزمی بايد دارای شرايط خاصی باشد . از شرايط مهمی که می توان نام برد ،* اول ريلکس و رها بودن بدن می باشد .


    آزمايشات ساده با تحريکات الکتريکی نشان داده اند وقتی که شخص کاملاً ريلکس و رها باشد، نسبت به کوچک ترين تحريکات الکتريکی نيز عکس العمل نشان می دهند . به محض اينکه او خود را منقبض و ماهيچه هايش را محکم کند ،* برای رسيدن به آن حساسيت ، بايد تحريکات الکتريکی شديد تری را دريافت نمايد . جريان الکتريکی بين رشته های عصبی و مغز شخصی که منقبض شده و ريلکس و رها نمی باشد کند تر شده و عکس العمل نيز کند تر می گردد . به همين دليل از آنجا که در هنر رزمی وينگ چون که در جيت کان دو آموزش داده می شود ، عکس العمل ها از طريق دستگاه عصبی بدن صادر می شوند ، بايد برای سريعتر بودن ، شرط ريلکس و رهايی در بدن بر قرار باشد .


    شرط مهم ديگر درک قوانين علمی پايه است که در اجرای فنون نقش اساسی را بازی می کنند . مثل خط مستقيم که کوتاه ترين فاصله بين دو نقطه می باشد . خط مستقيم باعث می شود راه کوتاه تر ، ضربه قوی تر و سرعت غير قابل محاسبه و تشخيص گردد . همان طور که در نظريه اينشتين می بينيم ، سرعت اشياء در خط مستقيم از ديد شخص مقابل غير قابل تشخيص می باشد . برای نمونه سرعت حرکت يک اتومبيل از کنار به راحتی تشخيش داده می شود ، ولی وقتی اتومبيل با سرعت به سمت ما می آيد به سختی می توان سرعت آن را به درستی تشخيص داد .


    از شرايط ديگر فلسفه و تئوری در اين هنر رزمی می باشد و طبق آن بهترين دفاع حمله است و يک هنرجو بايد سعی کند بجای آنکه منتظر حمله باشد و دنبال دفاع بگردد *، مستقيماً حمله را در مقابل حمله حريف برای جواب انتخاب کند .


    شرط آخر اينکه هنر جو نيروی حريف را قوی تر از نيروی خود در نظر گرفته و فرض کند و بجای بلوکه کردن حملات و ضربات او که قويتر هستند در صورت برخورد به جهتی که نيروی حريف پرتاب شده است هدايت کرده و در نهايت با تغيير مسير حرکتی آن نيروی او را به سمت خودش باز گرداند . البته شرايط ديگری نيز وجود دارد که از طرح آنها صرف نظر می کنم .

    در آخر بايد متذکر شد که وجود رشته هايی مانند : وينگ چون ، جوجيتسو ، پانان توکن ، پن چاک سيلات ، کالی اسکريما و . . . . که خود هر کدام از خطرناک ترين هنر های رزمی می باشند باعث شده که جيت کان دو به يکی از کاربردی ترين سبک ها در دنيای هنرهای رزمی تبديل گردد .


    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. #2
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    درتاريخچه پيدايش (وينگ چون کونگ فو) تازمانی که اين هنر توسط استاد بزرگ(يپ من) برای اولين باردرهنگ کنگ به صورت علنی آموزش داده شد، سه زن نقش مهمی راايفا کرده اند.





    اولين راهبه ی بودائی نجی موئی ميباشد که ابداع کننده وينگ چون بوده است. او يکی از مخالفان سلسله ی منچوری بود و دراين ميان بامردان جنگجوی زيادی که از طرف سلسله منچوري برگزيده ميشدند ، مبارزه کرد و پيروز شد.


    وی درسنين پيری يکی از استادان بنام کونگ فو شائولين رادرمبارزات پی درپی باشکست روبرو مينمايد، و استاد که تحت تاثير مهارت و فنون بی نظير خانم نجی موئی قرارميگيرد با وی ازدواج ميکند و در زمره ی شاگردان او درميآيد


    دومين راهبه ي بودائی
    دومين خانم ييم وينگ چون،اولين هنرجوی اين هنربود که اين سبک به نام اوست، جالبست که بدانيد او نيز آموزش را اولين بار با شوهرش آغاز کرد.

    زمانيکه ييم وينگ چون برای همسايگان تنهايک خانم خانه دارمحسوب ميشد وی توانست با پشتکار و اراده قوی دومين زن مطرح در دنيای هنرهای رزمی گردد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  3. #3
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    سومين راهبه ي بودايي
    سومين زن درعالم وينگ چون ، يعنی عروس استادی که (يپ من) شاگرد او بود،افتخار آن را داشت تا به همسرش تکنيکهای وينگ چون را آموزش دهد .

    شوهر اين خانم که پسر استاد بود افتخار آشنايی با تکنيکهای سری را نداشت و چون آن توانايی خاص تنها در اين خانم ديده شد ، از طرف پدرشوهرش مفتخر به دريافت تکنيکهای مرگبار گشت .

    در ديگر داستنهايی که از سبکهای کونگ فو وجود دارد زنان نقش موثری داشته اند. بطور مثال سبک (درنايی که بدنبال طعمه است) توسط يک خانم بودايی بوجود آمد.تنها استاد اين سبک که درقيد حيات است مقيم کشور تايوان ميباشد، سبکی که آدمی رابه ياد وينگ چون مياندازد.






    همچنين سبک (چوکاشائولين) که يک سبک کلاسيک جنوبی معبد شائولين است، آن هم توسط يک خانم بودايی ابداع گرديد و آخرين استاد در قيدحيات اين سبک درحال حاضر مقيم کشور مالزی است .

    البته در خارج از مرزهای چين هم خانمهای جنگجوی ديگری بوده اند ، بطور مثال شاهزاده فليپينی (ژوزفينا) که درسبک (اسکريما) سبکی که مدت ۲۰سال در کنارسبک وينگ چون فعاليت مينمايد ، استاد بنامی بود که ديگر درقيدحيات نيست.

    از حق نميتوان گذشت در نقاط ديگر جهان زنانی هستند که درجنگجويی جايگاه مهمی را کسب کرده اند . از مطالب فوق نتيجه ميگيريم که در قرن بيستم نيز خانمها می توانند جايگاه خود را درهنرهای رزمی بيابند

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  4. #4
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    وینگ چون و دیگر سبکها
    حتی محبوبترین رزمـی کار جهان یعنی "بروس لی"آغاز کار خود را با این سبک وشاگردی استاد "ییپ من" شروع کردند اما بنا به دلائلی مجبور به ترک چین شدند ونتوانستند تمامی فنـون آن را یاد گیرد ٬اما بعدها تکنیکها وفنونی را در آن آوردند که اکنـون در آمریکا سبک بروس لی با نام دیگـری خوانده میشود که در هیچ جا جز آمریکا تدریس نمیشود ٬ اما وینگ تسون یا وینـگ چـون هنوز در چین به دلیل تعصـبات آنها هنـوز به همین نام خوانده میشود. چینی ها از قدیم به دلیل تعصبات بر ورزشهای رزمی:کونگ فو ٬ تای چی چوآن ٬ شائولین و ... با ژاپنی ها جنگهای بسیاری داشته اند اما آنچه مسلم است آنست که چین وبه خصوص سبک وینگ چون سنتی مدتهای مدیـدی است که از اصیـل تریـن وبه وجـودآورنـده ترین سبکهای امروزی بوده اند تا آنجا که اغلب سبکهای رزمی حتی حرکات این سبک را دارند منتهی با تفاوتی در نام. وینگ تسون یا وینگ چون مدرن( wt )نیز ادامه همان سبک وینگ چون سنتی است وهنوز از بزرگترین وقدرتمندترین سبکها ٬ بطوری که رزمـی کاران بسیـاری از هنـرهای رزمـی در مبـارزه با مبارزان وینگ چون یارای مقابله نداشته اند زیرا که مبنای این سبک بر قدرت نیست ٬ بلکه بر سرعت ٬ دقت و توانایی کامل بر چگونگی استفـاده فنون آن است ونیز مهمترین قسمـت در این سبک نحـوه ایستادن ودفع ضربات است که سبکها دیگر به آن اهمیتی نمیدهند. در این سبک شاید ماه ها بر نحوه ایستادن تکیه کنند وتاکید بر آن داشته باشند ٬ حال آنکه بسیاری از سبکها اصلا به نحوه حرکت پا وایستادن توجهی ندارند. اغلب سبکها مبنای شان بر قدرت جسمانی است اما یک هنرجوی وینگ چون کار که توانایی داشته باشد میتواند با ضربه پا مردی به وزن۱۰۰ کیلو را به عقب پرتاب کند وبر خلاف سایر رشته های رزمی ٬اندام وینگ چون کاران بسیار لاغر است زیرا قابلیت در قدرت جسمانی نیست بلکه در سرعت است و تصمیم سریع در انتخاب فن.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/