این خوراکی دارای فواید بسیار زیادی می باشد برای مثال دارای پروتین است ، برای افرادی که ورزش می کنند و …
بادام زمینی یکی از مغز‌های بسیار پرخاصیت است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین بوده و یک خوردنی مناسب برای افرادی است که در رشته بدنسازی کار می‌کنند یا کسانی که زیر وزن طبیعی هستند.
به گزارش ایسنا، ممکن است بسیاری از مردم از این مطلب آگاه نباشند، اما متخصصان تغذیه تاکید دارند که اگر بادام زمینی با پوست و به صورت کره بادام زمینی خام حاوی پوست آن مصرف شود، مقدار بیشتری از ریز مغذی‌ها را دارا خواهد بود و بیش از نوع بدون پوست و پاک شده آن خاصیت دارد، البته اگر هر نوع آن را ترجیح می‌دهید مصرف کنید باید بدانید که برای سلامتی بسیار مفید است.
بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان پلی فنول است که نوع ابتدایی آن اسید پی‌ـ‌کوماریک نامیده می‌شود.در بادام زمینی بو داده مقدار این اسید افزایش می‌یابد و در نتیجه محتوای آنتی اکسیدانی آن ۲۲ درصد بیشتر می‌شود، به طوری که مقدار آنتی اکسیدان آن حتی از توت فرنگی و تمشک هم بیشتر می‌شود.
به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز، بادام زمینی بی‌نمک برای عروق و سرخرگ‌های شما بسیار مفید است.
یک چهارم فنجان بادام زمینی به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن زیتون حاوی چربی اشباع نشده است.
چربی‌های اشباع نشده برای پایین آوردن کلسترول خون مفید هستند.بادام زمینی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی نیاسین است که به ترمیم آسیب‌های سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالا رفتن سن کمک می‌کند.
بادام زمینی یکی از منابع غنی از ویتامین e است که آنتی‌اکسیدانی قدرتمند بوده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطانی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. علاوه بر اینها، بادام زمینی مقدار زیادی آهن دارد که برای بهبود و اصلاح عملکرد گلبول‌های قرمز خون بسیار مفید و ضروری است.
بادام زمینی غنی از کلسیم است که سلامت استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد. همچنین این مغز خشکبار سرشار از بیوفلاونوئیدهاست که این مواد به بهبود جریان خون در مغز تا ۳۰ درصد کمک می‌کند بنابراین خطر سکته مغزی را نیز کاهش می‌دهد. افزودن مقدار کمی بادام زمینی به رژیم روزانه، ۱۴ درصد کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.