- امیرحسین «5کیلومتر تا بهشت» بعد از سالها مصاحبه کرد و داستان عشق و عاشقی خود را بازگو کرد.
به گزارش «24» مهدی سلوکی که این شبها، در نقش امیرحسین در سریال 5کیلومتر تا بهشت، حضور دارد، ازدواج خود را تکذیب میکند و آن را کار برخی مطبوعات زرد میداند. وی که حدود 7 سال است به قول خودش با مطبوعات مصاحبه نکرده، از رسانهای شدن و زومکردن برخی مطبوعات روی موضوع ازدواجش، متعجب است.
وی در این باره میگوید: من ازدواج نکردهام ولی عاشق شدهام و این عشقم را گفتهام و پشیمان هم شدهام که گفتهام. نسل ما خیلی کمتر به ازدواج تن میدهند شاید به خاطر این باشد که مسئولیتپذیری در این برهه از زمان خیلی سخت شده و کسب درآمد از آن هم سختتر. الان جوانهای ما دغدغهشان آیندهای است که هنوز نیامده و رسیدن به آرزوها با این شرایط سخت برایشان غیر قابل تصور شده طوری که ترجیح میدهند گلیم خودشان را از آب بیرون بکشند تا اینکه مسئولیت یک آدم دیگر را قبول کنند.
سلوکی معتقد است: الان دروغ خیلی زیاد شده در نتیجه اعتماد کم شده و همه اینها به هم ارتباط پیدا کرده است. به گزارش «24» وی که با زندگی ایدهآل گفتگو کرده، ادامه داد: از دیگر مشکلات ازدواج نسل ما سختگیری خانوادههاست اما گاهی این سختگیری منطقی است. وی یک نکته دیگر نیز به جوانها گفته: خیلی دوست دارم به جوانها بگویم سراغ هیچ کاری نروند ولی اگر رفتند آن را تا آخر ادامه دهند چون همیشه وقتی آدم از دور به آرزویش نگاه کند، یک مقدار آن آرزو دستنیافتنی میشود اما اگر خود ما همین الان به خودمان و جایی که هستیم نگاه کنیم میبینیم که اینجا و خیلی از چیزهایی که داریم همانهایی است که آرزویش را داشتیم ولی چون به مرور زمان طمع و توقعمان زیاد شده، به این فکر نمیکنیم که اینها آرزوی چند سال قبل ماست.
وی این نکته را نیز گفته است که هیچوقت دوست نداشته بازیگر شود ولی وقتی وارد این حرفه شده، آن را دوست داشته و ادامه داده است؛ «در کل آدمی نیستم که چیزی در دل خود نگه دارم، همیشه حرفم را میزنم حالا چه در رابطه با مشکلات زندگی باشد و چه درباره مشورت با دیگران.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)