نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: صالح با جراحی زیبایی روسفید شده؟+تصویر

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

صالح با جراحی زیبایی روسفید شده؟+تصویر

صالح با جراحی زیبایی روسفید شده؟+تصویر

علی عبدالله صالح اخیرا در یمن مورد حمله قرار گرفت و بیش از نیمی از بدنش با سوختگی شدید روبرو شد.
    بررسی تصاویر یك ماه اخیر "عبدالله صالح" با تصاویر اخیر منتشر شده از وی نشان می دهد كه دیكتاتور یمن در این روزها تیغ جراحان زیبایی را به جان خریده تا زیباتر شود.

به گزارش مهر، تلویزیون یمن روز گذشته تصاویری را از عبدالله صالح منتشر كرد كه در آن تغییر چهره وی نسبت به یك ماه پیش كاملا واضح است.

دیكتاتور یمن روز گذشته در اظهارتی از بازگشت قریب الوقوع خود به كشور خبر داده بود. اما نكته قابل توجه سفیدی بسیار زیاد چهره دیكتاتور بود كه از چشم خبرنگاران دور نمانده است.
    667207 orig28129681588 orig28129
    تصویر جدید سمت چپ
    بر این اساس، مقایسه تصاویر فعلی عبدالله صالح با تصاویر یك ماه گذشته نشان می دهد وی در روزهای اخیر عملهای زیبایی متعددی را روی چهره خود داشته است.

تصاویر تلویزیونی نشان می دهد چهره دیكتاتور یمن حتی از چهره وی قبل از انجام حمله اخیر (كه با سوختگی صورتش همراه شد) نیز شفافتر و سفیدتر شده است.

خاطر نشان می شود علی عبدالله صالح اخیرا در یمن مورد حمله قرار گرفت و بیش از نیمی از بدنش با سوختگی شدید روبرو شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)