نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ساكت استعفا كرد ؛ رحيمي مديرعامل سپاهان شد

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض ساكت استعفا كرد ؛ رحيمي مديرعامل سپاهان شد

اعضاي هيئت مديره باشگاه سپاهان با استعفاي ساكت مديرعامل اين باشگاه موافقت كردند. A0887644

به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت مديره باشگاه سپاهان امروز نشستي برگزار كرد و در اين نشست اعضاي هيئت مديره باشگاه با اكثريت آرا با استعفاي محمدرضا ساكت مديرعامل اين باشگاه موافقت كردند.

هيئت مديره باشگاه سپاهان همچنين عليرضا رحيمي را به عنوان مديرعامل و جانشين ساكت انتخاب كرد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

محمدرضا ساكت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: با توجه به وضعيت جسماني‌ام كه در دو ماه اخير داشته‌ام و كسالت وارده با مسئولان و مديران ارشد كارخانه فولاد مباركه و اعضاي هيئت مديره صحبت‌هايي را در زمينه كنار رفتنم از سمت مديرعاملي باشگاه سپاهان داشتم. متأسفانه وضعيت جسماني‌ام طوري بود كه نمي‌توانستم به طور كامل به كارها و وظايفم در سپاهان برسم و علاوه بر اين ديگر مسائل شخصي نيز مرا مجاب كرد كه از سمت مديرعاملي باشگاه سپاهان استعفا كنم.
    مديرعامل سابق سپاهان تأكيد كرد: من عاشق سپاهان هستم و سپاهان با برنامه‌محوري و ثباتي كه دارد به كار خود با قدرت ادامه خواهد داد. اين باشگاه متكي به يك فرد نيست و اطمينان دارم با كنار رفتن من نيز خللي در برنامه‌هاي اين باشگاه به وجود نخواهد آمد. بايد از همه مسئولان فولاد مباركه از جمله سميعي‌نژاد و ساير مديران نهايت تشكر را داشته باشم و از همه حلاليت مي‌طلبم.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه استعفا كردن شما كمي مشكوك به نظر مي‌رسد، گفت: اين طور نيست من خودم را از خانواده سپاهان مي‌دانم و دوست ندارم صدمه‌اي از طرف اينجانب به اين باشگاه وارد شود. آقايان سميعي‌نژاد و ساير مديران به من لطف داشتند و با وجود كنار رفتنم از بنده خواستند كه همچنان با عنوان نايب رئيسي در باشگاه سپاهان به فعاليتم ادامه دهم.
    ساكت در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس كه آيا اختلاف باشگاه استقلال و سپاهان در خصوص پرونده خسرو حيدري تأثيري بر اين بركناري داشت يا خير، گفت: هرگز چنين موردي صحت ندارد بحث خسرو حيدري يك جزء بسيار كوچكي از فعاليت‌هاي موجود در باشگاه سپاهان است كه آن را دو باشگاه حل‌وفصل مي‌كنند و اين موضوع هيچ تأثيري در كنار رفتن من نداشته است.
    ساكت گفت: من همواره آرزوي سربلندي و موفقيت را براي تيم سپاهان داشته‌ام و قهرماني در آسيا در برنامه‌هاي تيمي ما بوده است و اطمينان دارم كه با همين قوت به كارمان ادامه بدهيم و جام حذفي را براي هواداران اصفهاني به ارمغان آوريم.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)