نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تازه ترین تصاویر ماهواره ای ناسا از یک آتشفشان مرگبار

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تازه ترین تصاویر ماهواره ای ناسا از یک آتشفشان مرگبار

"کراکاتوا" دود ساطع می‌کند؛ تازه ترین تصاویر ماهواره ای ناسا از یک آتشفشان مرگبار تازه ترین تصاویر ماهواره ای ناسا نشان می دهد که آتشفشان مرگبار"کراکاتوا" بین جزایر جاوه و سوماترا در اندونزی مجدداً دود ساطع می کند. به گزارش خبرگزاری مهر، "آناک کراکاتائو" که همچنین با عنوان "کراکاتوا" نیز شناخته می شود آتشفشانی در تنگه سوندا میان جزایر جاوه و سوماترا در اندونزی است در دهه های گذشته به طور دوره ای فوران داشته است.
    این آتشفشان در 23 اگوست 1883 فوران آنچنان مهیبی کرد که صدای انفجار آن تا فاصله 4 هزار و 800 کیلومتری نیز شنیده شد. در اثر این فوران نزدیک به 40 هزار نفر کشته شدند.
    اکنون تازه ترین تصاویر ماهواره ای EO-1 ناسا نشان می دهد که از دهانه این آتشفشان هنوز دود خاکستر قرمز رنگی ساطع می شود.
    براساس گزارش Irish Weather Online ، این تصاویر را دستگاه ALI (تصویرساز پیشرفته زمین) در رنگهای طبیعی گرفته است. آخرین فعالیت قابل توجه در این آتشفشان در ژانویه 2011 اتفاق افتاد.
    در این فوران، خاکسترها تا ارتفاع بیش از 600 متر منتشر و موجب شد که دهها هزار نفر از مردم بومی، محل زندگی خود را ترک کنند.
    678819 orig
    678818 orig
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)