نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مرگ غم انگیز دختری که او را به هدفش رساند + عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرگ غم انگیز دختری که او را به هدفش رساند + عکس

ریچل در ایمیل خود خطاب به دوستان و خانواده اش نوشته بود:" من امروز فهمیدم که میلیون ها نفر قبل از برگزار کردن جشن تولد 5 سالگیشان میمیرند زیرا به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند. من امسال نمی خواهم جشن تولدم را مثل سالهای قبل برگزار کنم . از شما می خواهم به جای خریدن کادوی تولد برای من، پول آن را به حساب خیریه واریز کنید. هر پنی از پول شما باعث تامین مالی توسعه آب آشامیدنی در کشورهای درحال توسعه می شود."
    به گزارش البرز نیوز، "ریچل بیکویت" 9 ساله اگرچه آنقدر زنده نماند تا به هدفش که جمع کردن 300 دلار برای تهیه آب آشامیدنی برای روستاهای محروم آفریقا بود برسد و در یک تصادف رانندگی جان سپرد ولی بعد از مرگ او هزاران دلار به حساب خیریه ای که او چند هفته قبل از تصادفش باز کرده بود ریخته شد.

ریچل از خانواده و دوستان خود درخواست کرده بود بجای خریدن کادوی تولد برای او پول مورد نظر را به حساب خیریه ای که به منظور خریدن آب آشامیدنی برای مردم فقیر آفریقا باز کرده است واریز کنند.

29692 526
    ریچل در ایمیل خود خطاب به دوستان و خانواده اش نوشته بود:" من امروز فهمیدم که میلیون ها نفر قبل از برگزار کردن جشن تولد 5 سالگیشان میمیرند زیرا به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند. من امسال نمی خواهم جشن تولدم را مثل سالهای قبل برگزار کنم . از شما می خواهم به جای خریدن کادوی تولد برای من، پول آن را به حساب خیریه واریز کنید. هر پنی از پول شما باعث تامین مالی توسعه آب آشامیدنی در کشورهای درحال توسعه می شود."

ریچل در زمان تولدش 220 دلار جمع آوری کرد و حساب خیریه را بست ولی بعد از مرگ غم انگیزش کشیش منطقه سکونت او حساب خیریه ریچل را دوباره راه اندازی کرد و با تبلیغ آن در سایت کلیسا، باعث شد مردم پس از پی بردن به آرزوی کوچک این دختر 9 ساله کمک های نقدی خود را به این حساب واریز کردند به طوری که تنها بعد از چند روز مبلغ 368 هزار دلار توسط بیش از نه هزار نفر به حساب او واریز شده است.

مادر ریچل نیز در کامنتی در سایت کلیسا از کسانی که در این امر کمک کرده اند تشکر کرد و اعلام داشت:" بدون شک ریچل اکنون شاد و خندان است."

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)