در این تاپیک بیاین جملات دوست داشتنی که شنیدیم، خوندیم بذاریم تا دیگر دوستانم استفاده کنن
در این تاپیک بیاین جملات دوست داشتنی که شنیدیم، خوندیم بذاریم تا دیگر دوستانم استفاده کنن
بالای کوه چیزی بیشتر یا کمتر از پائین کوه نیست. در حقیقت ما
با خود جابجا می شویم. ما در درون خودمان جابجا می شویم.
در آن سر دنیا و آن سر حیات به یک اندازه شگفتی وجود دارد
.
آدم نادان در دوردست دنبال خوشبختی می گردد.آدم عاقل خوشبختی را زیر پایش می بیند.
---
--------------------------------------
هدف نهایت بشر نیست گذر از هدف نهایت است.
...
ماندگاری عشق بر جاذبه ایست که در عمق نگاه موج می زند .
تواناترین مترجم هستی کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند!
__________________________________________________ __________________
در زندگی خود دو نفر باش. یکی برای خودت و یکی برای
دیگران! برای خودت زندگی کن و برای دیگران زندگی باش!
افکار محرمانه ات رادردل نگه دار
.
روزتولد دیگران رابه خاطربسپار
.
تقلید مکن مبتکرباش
.
برآرامش درونیت تمرکزکن
.
سلام کردن شرط ادب است
.
اراده ای راسخ،اماقلبی رئوف
داشته باش
.
زلال که باشی آسمان درتوست
.
خیال نکن آسایش وراحتی شادی آفرین است.شادی ونشاط نتیجه
کاروتلاش است
.
دربخشش وگذشت قدم نخست راتوبردار
.
خودرابیشترازهرلحظه دوست بدارتا همیشه اولین کاشف
سرزمین واستعدادهای خود باشی
.
همین الان یک روز را تعیین کن تاتمام وقتت راصرف بودن
درکنار خانواده ات کنی
.
ثبات هدف اولین اصل موفقیت است
.
بدان ترس زاده جهل است وشهامت خوب بودن،فرزندآگاهی
.
بانیکی کردن درحق دشمنانت آنها رادرزمره دوستانت قرارده
.
درتمام چیزها روشنایی ودرخشندگی راببین
.
بدان که دومین گناهی که مرتکب شده ای به دلیل آن بود که توبه
پس ازگناه اول رابابخشودن خود کامل نکرده ای
.
به یادداشته باش که غفلت...........بهای سنگینی دارد
.
ازموفقیتهای دیگران شادشو
.
من برنده ام چون میدانم بهترین دوستم کسی
است که خطاهایم رافراموش کند
.
آنکه انتقام میگیرد یک روز خوشحال است وآن که می بخشد یک عمر
.
ثروت رابرای زندگی بخواهید نه زندگی رابرای ثروت
.
کسیکه بیش ازاندازه فکرمیکند کمترنتیجه بدست می آورد
.
زندگی کردن آسان اما بندگی کردن سخت
.
پرحرفی وپرگویی جمال تفکروتعقل راازانسان میگیرد
.
آسایش آدمی درزندانی کردن زبان است
.
بهترین طرف معامله خداست
.
من برنده ام چون میدانم مطمئن ترین رشته ای که می توانم بگیرم رشته بین من وخداست
زندگی بی عشق،مثل دریای بی ماهی است
.
سلام دادن راتوآغازکن
.
خوش بین باش
.
......
مثبت ترین وسرزنده ترین فردی باش که می شناسی.
آنچنان زندگی کن گویی که فردا خواهی مرد.
آنچنان بیاموز گویی که تاابد زنده خواهی ماند.
عاشق بهترین ها نباش،بهترین باش تابهترین ها عاشق توباشند.
مهم نیست درزندگی چه داری؟مهم اینکه چه کسی راداری!
وقتی قلبت کوه آتشفشان است،چگونه انتظارداری دردستانت گل بروید؟
دوست شایسته مثل عطرفروشه،اگه چیزی ازعطرش بهت نده،بوی عطرش بهت می رسه.
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کندبشه!نه این که هیزمش زیاد باشه.تبرماانسان ها باورهامونه،نه آرزوهامون............
چنان قوی باش که هیچ عاملی آرامش فکرتورابرهم نزند.
آنقدربزرگ باش که نگران نشوی،آنقدر نجیب باش وموقر که خشمگین نشوی.
منظم باش وقدمهای خودرایکی یکی بردار.
اهل علم باش،مغز خودرابیش ازجسم خودبه کاربگیر.
پشتکارداشته باش،مسیرخودراازدست نده.
درهرعملی که انجام میدهی،هرگزجلب رضایت خالق رافراموش نکن.
روشن ترازخاموشی چراغی ندیدم وسخنی به ازبی سخنی نشنیدم تاساکن سرای سکوت شدم.
سعی کن یک مشت آب را در دست بفشاری. خواهی دید که بسرعت ناپدید می شود. اما اگر به آرامی دست ات را در همان آب رها کنی می بینی که با تمام وجود آب را حس می کنی.
اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند.
اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد.
بعضی فکر می کنند منصفانه نیست که خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است .بعضی دیگر خدا را ستایش می کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است.
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید
گر خودت را دوست نداشته باشی چگونه می توانی دیگران رادوست بداری؟
عشق حقیقی انجاست و به دنبال هیچ کسی نیست پس برو و ان را دریاب.
هرچه بیشتر عاشق باشی هم بیشتر ازار می بینی و هم بیشتر لذت می بری.
عشق مانند یک الا کلنگ پر فرازونشیب است.
تورابه مسیر دیگر منحرف نخواهد کرد وبا تمام فرازو نشیب هایش به مقصد خواهد رساند.
قلب یک زن اقیانوسی از رازهاست.
با تو بودن مثل قدم زدن در صبحی بسیار روشن است بی گمان شور تعلق به انجا را دارم.
عشق بسیار شبیه یک کرگدن است کوته نظر و عجول.
اگر نتواند راهی پیدا کند ان را خواهد ساخت.
وقتی مرد جوانی شکایت می کند
که زنی قلب ندارد
علامت مطمئنی است
که ان زن قلبش را ربوده است.
می توان در یک ان عاشق شد.
رها شدن از عشق است که زمان می طلبد.
عشق یعنی هیچگاه نگویی
(پشیمانم).
عشق همچون سنگ ثابت و همیشگی نیست
بلکه همچون نان است که هر روز باید از نو ساخته شود.
قبل از عاشق شدن
بیاموز
چگونه در برف بدوی
بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری.
عشق
چگونه چنین کلام کوچکی معنایی چنان بزرگ دارد؟
کسانی که عشقی ورای دنیا دارند نمی توانند
از ان جدا باشند.
هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق.
وقتی کسی را دوست داری به او بگو
فریاد بزن
دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم.
زندگي مثل بازي حکمه!! مهم نيست که دست خوبي نداري مهم اينه که يار خوبي داشته باشي؛ اينطوري شايد حتي بتوني بازي باخته رو ببري.
از زندگي لذت ببر چون آخر جاده زندگي يه تابلو هست كه روش نوشته دور زدن ممنوع .
دستم بوی گل ميداد من رو به جرم گل چيدن گرفتند و محاکمه کردند ولی کسی فکر نکرد شايد من گل کاشته باشم.
سرنوشت تعيين ميكنه كه چه شخصي تو زندگيت وارد بشه، اما قلب حكم مي كنه كه چه شخصي در قلبت بمونه"
زندگی چون قطره های باران است
هر قطره
روزی زاینده
مبادا که هدر رود
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست بازهم می خندم انقدر میخندم که غم از روی رود
امواج زندگی را با آغوش باز پذیرا باش
حتی اگر گاهی تورا به قعر دریا ببرد
آن ماهی که همیشه بر سطح آب میبینیم
مرده است
گشاده دست باش، جاری باش، کمک کن (مثل رود)
• باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید)
• اگرکسی اشتباه کردآن رابه پوشان (مثل شب)
• وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)
• متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
• بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا )
• اگرمی خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه )
زندگی را از درخت باید بیاموز ، وقتی شکست خوردی ، تسلیم نشو ، دوباره امکان جوانه زدن هست
کاش در کتاب قطور زندگي سطري باشيم ماندني ... نه حاشيه اي از ياد رفتني
بسیار وقتها با یكدیگر از غم و شادی خویش سخن ساز میكنیم.
اما در همه چیزی رازی نیست؛گاه به سخن گفتن از زخمها نیازی نیست.
سكوتِ ملالها از راز ما سخن تواند گفت
سکوت سرشار از ناگفتههاست
برای اينکه بت پرست نباشی، کافی نيست که بت ها را شکسته باشی ، بايد خوی بت پرستی را ترک گفته باشی.
زندگی کتابی است که نویسنده اش خودت هستی.
آنان که توان آزردن دارند و هیچکس را نمی آزارند ، بدرستیکه وارثان شکوه ملکوت اند
"آري،باش و زندگي كن...كه دوست داشتن از عشق برتر است ومن هرگز خود را تا سطح بلندترين قله هاي عشق هاي بلند، پايين نخواهم آورد"
این جمله رو خودم خیلی دوست دارم:
اديسون ميگويد: « مشكل افرادي كه شكست خوردهاند و دست از تلاش برداشتند ، اين بود كه نميدانستند كه در يك قدمي پيروزياند » و ميگفت: راز توفيقم اين بود كه هرگاه براي باز كردن دري تلاش ميكردم و باز نميشد ، بارها و بارها تلاش ميكردم و با خود ميگفتم: حتماً اين كليد ، درب را در صدمين بار، باز خواهد كرد
هدافتان را دنبال کنید و پشتکار داشته باشید خداوند یاریتان خواهد کرد
كسانی كه مىخواهند همه از آنها راضى باشند، عملاً در تلاشند كه خود نباشند! همه، مجموعهاى از آدمها هستند با نگرشها و ذهنیتها و ارزشها و عقاید و سلیقههاى متفاوت، كسى كه میخواهد همه از او راضى باشند، مجبور است در آن واحد، ارزشها، باورها وسلیقههاى مختلفى را بپذیرد و چه وحشتناك!.
مالتس: در میان تمامى دامها و نشیب و فرازهایى كه در زندگى هست، نداشتن احترام به خود از همه مرگبارتر و تسلط بر آن، ازهمه دشوارتر است.
دوست داشتن خویش براى زندگى در حكم یك ضرورت است!
تا خود را دوست نداشته باشید و از خود خوشنود نباشید، كسى را نخواهید یافت كه شما را دوست بدارد و شادمانى برایتان به ارمغان آورد. اما اگر خود را از عشق و محبت سرشار كنید و احساس دلپذیر رضایت از خویش را در دل بپرورانید، اطمینان داشته باشید كه همه جا و همه كس را دوست داشتنى خواهید یافت. اگر تلاش شما به كسب شادمانى از وجود دیگران بیانجامد تلاشی بىاثر كردهاید و نفعى از آن نخواهید برد...
اگر كسى را دوست دارید و مطمئنید بدون او نمی توانید زندگى كنید، مطمئن باشید اگر به وصال هم برسید زندگى شاد و خوشى نخواهید داشت، زیرا واقعیت خود و دوستى با خویشتن را انكار كردهاید، اگر عشق و محبت و شادى و سرور را ازخود دریغ كنید از دیگران چه انتظارى دارید كه آنرا به شما ارزانىكنند؟
اگر عشق و شادى و صفا و آرامش و اعتدال را از دنیایى جز دنیاى درون خویش توقع داشته باشید به خطا رفتهاید!
اغلب مردم، دیگران (و یا اتفاقات و پدیدههاى خارجى) را نقطه خشم و عصبانیت خود مىدانند. در حالی که دكتر وین دایر روانشناس مشهور مىگوید: اگر پرتقالى را نصف كنید و نیمى از آن را بچلانید،آنچه از خود دارد، یعنى همان عصارهاش را بیرون مىریزد. بنابراین اگر كسى ما را از كوره بدر كند و به عبارت بهتر بچلاند، خشم ما ظاهر مىشود و بیرون مىریزد! خشم ما احساسى است كه سالها در ضمیر باطن ما ساكن بوده است و ما بهطور ناخودآگاه بر آن سرپوش گذاردهایم. پس باید بپذیریم كه این مردم نیستند كه ما را خشمگین مىكنند آنان تنها خشم نهفته در درون ما را تحریك مىكنند!
وقتى احساس بدى در مورد خود داریم، مایلیم آنرا از خود بیرون بیندازیم و این مىتواند به اشكال گوناگون از قبیل: خوردن بیش ازاندازه، تصادف، بیمارى و... ظاهر شود و این الزاماً یك عمل هشیارانه نیست، رفتارى كه با خود پیش مىگیریم، در تمام لحظات و بهطور خود كار بازتاب میزان علاقه ما به خویش است.
ناپلئون گفته است:آنچه را كه با عشق و اشتیاق بخواهیم و دردستیابى به آن پافشارى كنیم بىتردید به دست خواهیم آورد.
هر كارى را كه در دست گرفتید كاملاً خود را در آن غوطهورسازید . ایدهها، هوش، ذكاوت، آگاهى، درك، به كسانى داده مىشودكه با تمام وجود خود را در حرفه و یا هر كار سازندهاى غرق كنند، اگربخواهید براى كسب ایدههاى جدید مدت زمانى دست از تلاش بردارید و به استراحت بپردازید بسیار راه بیهودهاى را پیمودهاید... نابغهشدن 90% به تلاش بستگى دارد، براى اینكه در حرفه خود نابغهشوید خود را در آن غوطهور سازید.
كسانى در زندگى موفق هستند كه سماجت و استقامت ازخودشان نشان مىدهند، كسانى كه هرگز مأیوس نمىشوند و عادت بهانجام كارهایى دارند كه دیگران از آنها مأیوس شدهاند.
آیا تا كنون به برق چشمان دانشجویى كه كاملاً غرق مطالعه وتحصیل است توجه كردهاید؟ وجود این دانشجویان پرتو خاصىدارد، هر كسى كه كاملاً جذب كارى شود به همین گونه تابناك وپرجلا مىشود!
تلاشهاى تردیدآمیز هرگز كسی را به درجات عالى نمىرساند،چند سال قبل، با یكى از اعضاى تیم مجارستان كه برنده مسابقاتاروپایى شده بودند، مصاحبهاى صورت گرفت، یكى از خبرنگاران ازاین بازیكن درباره رمز موفقیتش سؤال كرد، او پاسخ داد هر وقت فرصت كند توپ مىزند و وقتى توپ نمىزند درباره فوتبال صحبتمىكند و زمانى كه درباره فوتبال صحبت نمىكند درباره آن فكرمىكند!.
ورشال دوبرا گفته است:مهم این است كه در هر لحظه بتوانیم آنچه را كه هستیم قربانى آنچه را كه مىتوانیم باشیم كنیم.
كرایسلر یكى از موسیقىدانان بزرگ، پس از اجراى یك برنامه، مخاطب یكى از حضار قرار گرفت:
آقاى كرایسلر، حاضر بودم نیمى از زندگى خود را بدهم تا بتوانم مثل شما ویلن بزنم!
كرایسلر در پاسخ گفت:من هم همین كار را كردم !
لائوتسه فیلسوف چینى م 500 ق.م:طولانىترین سفر هم بایك قدم آغاز مىشود.
این چه نیرو و قدرتى است؟ باور كنید نمىتوانم بیان كنم! آنچهفقط مىتوانم بگویم این است كه وقتى انسان در چنان حالت روحى قرار مىگیرد، كه دقیقاً مىداند چه مىخواهد و از صمیم قلب مصمماست كه تا زمانیكه به خواسته خود نرسیده دست از تلاش برندارد، این توان و نیروى جادویى كه استقامت و پشتكار است در او ظاهرمىشود. الكساندر گراهام بل.
تنها كسى كه می تواند شما را به تحقیق رؤیاها و آرزوها یتانكمك كند خودتان هستید. وقتى این موضوع را خوب بفهمید و آنرابپذیرید، دیگر هیچ چیز و هیچ كس نمىتواند سّد راه موفقیت شمابشود... ویلزر. ویتنى.
رى كراك معتقد بود كه درد و رنج قابل تحملتر از تنبلى و بطالت است.
توماس جى.واتسون، مؤسس كارخانه آى.بى.ام : راهدستیابى به موفقیت، مضاعف كردن میزان شكستهاست!من كار را از همان جایى كه دیگران تركش كردهاند شروع كرده و پیگیرى مىكنم.
موفقیت همان شكست است كه پشترو نشسته است!ناشناس. خولیو ایكلسیاس، در سن 20 سالگى در جریان یك حادثهرانندگى از ناحیه كمر به پایین فلج شد، ظاهراً او مىبایست بقیه عمرخود را روى صندلى چرخدار سپرى كند، اما خولیو حاضر به قبول ایناحتمال نشد، فقط براى اینكه بتواند انگشت كوچك پایش را حركت دهد، به مدت دو ماه و روزى دوازده ساعت به تمرین پرداخت. پساز مدتى نزدیك به دو سال توانست ذره به ذره اندامهاى از كار افتادهرا دوباره بكار اندازد... نهایت همین عزم و تعهد فوقالعاده او كه باعث بازسازى بدن وى شد، دوره زندگى او را تبدیل به یك پدیدهشاخص جهانى كرد.
یكى از نكاتى كه افراد موفق را از ناموفق جدا مىكند این است كهافراد كوفق تلاش مىكنند و منتظر مىمانند اما افراد ناموفق فقط منتظرمىمانند.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:به عقیده من شاید علت اختلاف اقتصادى ملّتهاى شمال وجنوب اروپا را مىتوان به عادت استراحت ظهر و خواب نیمروزىنسبت داد!... البته این موضوع براى ملت بر جنبوجوش كره خیلى عجیب بنظر مىرسد؛ من هنوز نمىتوانم بفهمم كه چگونه فردىمىتواند در اوقات مهم و باارزش روز بخوابد!... در حقیقت من آنرا ازعلایم بیمارىِ كار در حد رفع تكلیف و ضرورت مىبینم.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:مهم نیست كه من چه كارى انجام مىدهم، هر چه باشد دوستدارم آنرا به نحو احسن و تا انتها انجام دهم.
▪ هر روز قبل از این که به گفتن حرف های ناخوشایند فکر کنی، به کسی فکر کن که نمی تواند حرف بزند.
▪ قبل از این که از طعم یک غذا شکایت کنی، به کسی فکر کن که هیچ چیزی برای خوردن ندارد.
▪ قبل از این که از همسرت گله کنی، به کسی فکر کن که با گریه از خدا یک همراه و همدم می خواهد.
▪ امروز قبل از این که از زندگی شکوه کنی، به کسی فکر کن که خیلی زود از دنیا رفته.
▪ قبل از این که از بچه هایت گله کنی، به کسی فکر کن که آرزوی بچه دار شدن دارد.
▪ قبل از این که به خاطر خانه به هم ریخته و نامرتب با کسی که آن را تمیز نکرده دعوا کنی، به کسانی فکر کن که در خیابان زندگی می کنند.
▪ قبل از این که از طولانی بودن مسیری که با ماشین طی می کنی بنالی، به کسی فکر کن که همین مسیر را مجبور است پیاده طی کند.
▪ زمانی که خسته ای و از شغلت ناراضی و گله مندی، به کسانی فکر کن که بیکار هستند، به ناتوان ها و کسانی که آرزو می کنند شغل تو را داشته باشند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)