اهداف بشردوستانه
نمیخواهم خیلی از این شعارهای کلیشهای همیشگی بدهم. اما یکی از مهمترین دغدغههایی که این روزها با من است استفاده از موقعیت اجتماعیام در جهت همراهی با سازمانهایی است که اهداف بشر دوستانه دارند. خیلیها از فعالیتهای خیرخواهانه چنین سازمانهایی خبر چندانی ندارند. این لطف خدا که شامل حال ما شده و توانستهایم به دلهای مردم راه پیدا کنیم وظیفهای سنگینتر به دوشمان میگذارد. دوست دارم همه تلاشم را بکنم تا این دین را به خوبی ادا کنم.
پیش به سوی افتخار
خیلیها میگویند که چرا مدتی است کمکار شدهای. جالب اینکه قبلا وقتی پرکارتر بودم، از من میپرسیدند چه خبر است که این همه کار میکنی؟ چیزی که همه بازیگران سینما دوست دارند، ایجاد شرایطی است که فیلمهای بهتر و فاخرتر مجال تولید داشته باشند تا بازیگران هم بتوانند آنچه که از بازیگری میدانند را به نمایش بگذارند. همه عشق ما در سینما همین است، حضور در جایی که مایه افتخارمان باشد. پس بنابراین کمک کنیم تا فضای سینما به سمت پیشرفت و افتخار حرکت کند.
سلامت در خدمت نشاط جامعه
موفقیت و سلامت در زندگی شخصی چیز بسیار مهمی است. یک بازیگر باید مراقب خودش باشد. به هر حال به جز این نکته که بازیگران سینما باید سرمایهگذاریای که رویشان انجام شده را بازگردانند، یک مسئله مهم دیگر هم وجود دارد، اینکه با مراقبتهای شخصی، میشود عمر بازیگری را بالا برد و خدمت بیشتری به مردم کرد. خود من در راستای این دغدغه، یک مرکز زیبایی راه انداختهام که از طریق آن بشود به سلامت و نشاط جامعه کمک کرد. این تنها کاری بود که از دست من برمیآمد.
بهبود جایگاه زنان
نکته دیگری که در تمام این روزها ذهن من را به خود مشغول میدارد، این است که برای تثبیت جایگاه درست زنان در جامعه و جلوگیری از نادیده گرفتن آنها تلاش کنم. اگرچه در طی سالهای اخیر شرایط اجتماعی زنان بهبود زیادی یافته، اما هنوز باید برای ارتقای این جایگاه کارهای زیادی صورت بگیرد. من وظیفه دارم به خاطر امکاناتی که در اختیارم قرار داده شده، دین خودم را نسبت به زنان کشورم ادا کنم، گرچه این تلاش ناکافی و کم باشد.
خانواده، خانواده، خانواده
خانواده. این همه چیزی است که ما داریم. چیزی که میتوانیم به آن عشق بورزیم، افتخار کنیم و تکیه بدهیم. حتی اگر این طور به نظر بیاید که فضای این روزهای جامعه علیه بنیان خانواده است، اما ما باید مقابل همه چیزهایی که علیه این فضای دوستداشتنی ایرانی است بایستیم. تصاویری که مثلا از فیلم مادر در ذهن همه ما هست، چیزی نیست که در فضای رو به پیشرفت جامعه از بین برود. ما ایرانی هستیم و هنوز جانمان برای خانواده و مادر و پدر و فضاهای دورهمی در میرود.
خانواده. این همه چیزی است که ما داریم. چیزی که میتوانیم به آن عشق بورزیم، افتخار کنیم و تکیه بدهیم. حتی اگر این طور به نظر بیاید که فضای این روزهای جامعه علیه بنیان خانواده است، اما ما باید مقابل همه چیزهایی که علیه این فضای دوستداشتنی ایرانی است بایستیم.
زیبایی با توانایی منافاتی ندارد
همیشه این بحث مطرح شده که خیلی از بازیگران به خاطر چهره و یا فیزیکشان در عرصه سینما و تلویزیون موفق شدهاند. درباره من هم بارها این بحث گفته و شنیده شده است. یکی از بزرگترین دلمشغولیهای این روزهای من این است که ثابت کنم میتوان هم بازیگر زیبایی بود و هم محبوب و هم توانا. باور کنید که این فاکتورها هیچ مخالفتی با همدیگر ندارند. البته همانطور که گفتم، من تلاش میکنم که این طور باشم؛ یک موقع فکر نکنید که برای خودم نوشابه باز کردهام؛ نه. من هنوز در ابتدای راهم و این چیزی که گفتم، آرزویم است.
میخواهم جوانها را به جلو هل بدهم
شاید باور نکنید، اما خیلی دوست دارم تمام تلاشم را برای حضور جوانها در سینما انجام بدهم. این فضایی است که قبلا در اختیار ما قرار داده شده و ما هم باید تلاش کنیم مثل کسانی که به ما راه پیشرفت را نشان دادند، جوانترهای عاشق سینما را به سمت جلو هل بدهیم. به هر حال بخشی از زندگی یک بازیگر، تماس با آدمهای اطراف است که خیلی از آنها علاقهمند جدی بازیگری هستند. خیلی دوست دارم به آنهایی که استعدادش را دارند، کمک کنم.
مدیریت صحیح زندگی شخصی
آیا ما موفق هستیم؟ این یک سئوال خیلی مهم است. یک دغدغه همیشگی. آدم باید کمالگرا و ایدهآلیست باشد. یعنی باید فکر کند از هر موقعیتی که پیدا میکند به بهترین نحو استفاده کند تا بیشتر و بیشتر خود را ارتقا بدهد. البته من دوست دارم چیزهایی که کسب میکنم بدون آسیب رساندن به دیگران و به خصوص خانوادهام باشد. همه اینها یک مدیریت درست شخصی لازم دارد که خدا کند از آن بهرهمند باشم.
تهیهکنندگی در کنار بازیگری
میدانید که من در کنار بازیگری تهیهکنندگی هم میکنم. این برای من یک هدف فوقالعاده بزرگ است. هدفی که فکر میکنم، اگر در موقعیتش تثبیت بشوم، میتوانم منشا خیر باشم. به هر حال وقتی شما تهیه کننده هستید، راحتتر میتوانید نگاه خودتان را در محصولی که ارائه میشود، پیش ببرید. آیا من در این شغل تثبیت میشوم؟ این سئوالی است که فقط خدا پاسخ آن را میداند.
دوری از بازیهای شهرت
تصویری که همیشه از فضای کار در سینما و تلویزیون وجود دارد، به شکلی است که به راحتی خدشهدار میشود. شایعات زیادی همیشه حول فعالان این عرصه وجود داشته و دارد. کوچکترین رفتار شما در یک محیط عمومی میتواند منجر به برداشتهای عجیب و غریبی شود. همیشه سعی کردهام در زندگی اجتماعی دیگران از همه رفتارهای مرسوم و بازیهای شهرت دوری بجویم و تلاش داشته باشم که بتوانم به عنوان یک زن الگویی هرچند کوچک برای نسل جوان باشم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)