یکی از باورهای قدیمی درباره اصول تغذیه این است که خوردن بعضی مواد غذایی با موادی دیگر ناسازگار است.منع خوردن خربزه با عسل هم یکی از همین باورهای قدیمی به شمار می رود که ظاهرا باور درستی است.ترکیب خربزه با عسل،التهابات شدید و دل درد به دنبال دارد. از دیدگاه شیمی این واکنش را به قندهای موجود در این مواد نسبت می دهند. عسل دارای لولوز و خربزه دارای قند گلوکز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن می شوند و انتالپی را بالا می برند. افزایش آنتالپی می تواند وضعیت عمومی بدن را به هم بریزد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)