مواد لازم :
- كره يا مارگارين: يكدوم فنجان
- تخممرغ زدهشده: 3 عدد
- شكلات خردشده: 90 گرم
- شكر: يكويكدوم فنجان
- خمير يكلايه پاي: به ميزان لازم
- آرد سفيد: يكدوم فنجان
- وانيل: به ميزان لازم
- گردو خردشده: يك فنجان
- سس شكلات داغ: يك دستور
روش تهیه :
شكلات و كره را روي حرارت كممرتب به هم بزنيد تا آب شوند. 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شوند. فر را با حرارت 350 درجه گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي به قطر 5/22 سانت پهن كنيد، اضافههاي خمير را ببريد و لبههاي خمير را به صورت دالبري در آوريد. تخممرغ، شكر، وانيل و آرد را مخلوط كنيد و شكلات و گردو اضافه كنيد. مواد را روي خمير بريزيد و 50 تا 55 دقيقه در فر بگذاريد تا وقتي كه كاردي را در پاي فرو ميبريد تميز خارج شود. پاي را از فر بيرون آوريد و روي الك سيمي خنك كنيد. ميتوانيد با سس شكلات داغ يا ميوه تازه سرو كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)