16662 745

مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: 6 عدد


  • شكلات سياه:200 گرم


  • شكلات مارس: 4 عدد بزرگ


  • شير: 500 ميلي ليتر


  • فندق خرد‌شده:100 گرم


  • آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري


  • پودر كاكائو: 40 گرم


  • پنير خامه‌اي: 200 گرم


  • شكر: ‌50 گرم



روش تهيه‌:

ابتدا يك فنجان از شير را كنار گذاشته و بقيه شير را با كل شكلات‌ها داخل ظرف مخصوص كرم پزي مي‌ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا شكلات‌ها ذوب شده و شير به جوش آيد. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با شكر توسط همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كنند، يك فنجان از شير را با آرد و پودر كاكا‌ئو به مواد زرده اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. اين مايه را به همراه فندق خرد شده به شير اضافه كرده و آنقدر به هم مي‌زنيم تا كرم غليظ و يكدست شود. وقتي كه كرم را از روي حرارت برداشتيم، پنير خامه‌اي را داخل مواد مي‌ريزيم و با همزن برقي آن‌قدر مخلوط مي‌كنيم تا كرم يكدستي حاصل شود. داخل ظرف آماده شده را مقداري موز خرد شده و كمپوت آناناس مي‌ريزيم و به مقدار كافي از كرم روي آن‌ها قرار مي‌دهيم. ظرف‌ها را به مدت 6 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم و در نهايت روي آن‌ها را با بيسكويت و فندق تزئين مي‌كنيم.