به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه آکامای با جمع آوری دریایی از اطلاعات توسط 100 هزار سرور که در 72 کشور مختلف جهان در اختیار دارد، گزارش جدید خود را از وضعیت اینترنت جهان در سه ماهه اول سال 2011 منتشر کرد. در این گزارش مطالبی درباره وضعیت اینترنت در کشورهای مختلف از قبیل پر سرعت ترین و کم سرعت ترین اتصال به اینترنت و وضعیت پهنای باند در کشورهای مختلف ارائه شده است.
آدرسهای اینترنتی یکتا
مشابه گزارش سال گذشته 10 کشور برتر که مالکیت 70 درصد بیش از 584 میلیون آدرس IP یکتا (بدون تکرار و منحصر به فرد) را در اختیار دارند به سکوی اینترنت آکامای متصل هستند.
10 دارنده برتر آدرسهای یکتا و بدون تکرار اینترنتی
ایالات متحده باری دیگر با داشتن 142.6 میلیون آدرس IP انحصاری، چین با داشتن 73.5 میلیون آدرس IP و ژاپن با مالکیت 41.2 میلیون آدرس IP توانستند رتبه های اول در لیست 10 کشور برتر دارنده بیشترین آدرسهای اینترنتی یکتا حضور پیدا کنند و در ادامه کشورهای آلمان، کره جنوبی، بریتانیا، برزیل، ایتالیا، و اسپانیا نیز توانستند خود را در این گروه جای دهند.
سریع، سریعتر، سریعترین
سال گذشته میانگین سرعت اتصال در جهان با افزایشی 23 درصدی به 2.1 مگابیت بر ثانیه رسیده بود. کره جنوبی با سرعت اتصال 14.4 مگابیت بر ثانیه فرصت رقابت را از تمامی کشورهای دیگر ربوده است و در ادامه هنگ کنگ با سرعتی برابر 9.2 مگابیت بر ثانیه، ژاپن با سرعت 8.1 مگابیت بر ثانیه، هلند با سرعت 7.5 مگابیت بر ثانیه و رومانی 6.6 مگابیت بر ثانیه پنج کشور برتر جهان با سریعترین اینترنت را تشکیل داده اند.
لیست کشورهای برتر دارنده پر سرعت ترین اینترنت در جهان
رتبه ایالات متحده با سرعت اتصالی برابر 5.3 مگابیت بر ثانیه 14 است که نسبت به سال گذشته 14 درصد و نسبت به سه ماه قبل 4.7 درصد افزایش داشته است.
در انتهای این جدول کشورهای نام آشنایی دیده می شوند که سرعت اینترنت آنها به عنوان ضعیف ترین انتخاب شده اند. لبنان در راس کشورهایی است که کم سرعت ترین اینترنت را دارد به طوری که 61 درصد از اتصالات اینترنتی این منطقه سرعتی کمتر از 256 کیلوبیت بر ثانیه دارند، رقمی که در مقایسه با میانگین 3.3 درصدی جهانی بسیار بهت آور و تاسف بار است.
لیست 10 کشور دارای کم سرعت ترین اتصال به اینترنت
در ادامه لیست 10 کشوری که کم سرعت ترین اتصال به اینترنت را برای کاربران خود فراهم آورده اند به ترتیب نام کشورهای ازبکستان، لیبی، بولیوی، نیجریه، ایران، اندونزی، نپال، هند و سوریه دیده می شوند.
در میان لیست 100 تایی شهرهایی که پرسرعت ترین اتصال به اینترنت را در جهان به خود اختصاص داده اند می توان سلطه شهرهای آسیایی را به خوبی مشاهده کرد، زیرا 61 شهر به ژاپن، پنج شهر به کره جنوبی و هنگ کنگ اختصاص دارند. سریعترین شهر اروپایی شهر "لایز" نروژ و پر سرعت ترین شهر آمریکا ریورساید کالیفرنیا است.
سرعت جهانی اینترنت موبایل
در این گزارش میزان مصرف اینترنت موبایل نیز به چشم می خورد که اطلاعات آن توسط شرکت اریکسون جمع آوری شده است. بر اساس این اطلاعات ترافیک کلی اینترنت موبایل با رشد سالانه 130 درصدی مواجه شده است.
الگوی انتقال اطلاعات از لپ تاپها، تبلتها و موبایلها در یک بازه پنج دقیقه ای در جهان
حداقل و حداکثر میانگین سرعت اتصال به اینترنت موبایل در سرتاسر جهان نیز 163 کیلوبیت بر ثانیه تا بیش از 6 مگابیت بر ثانیه اعلام شده است.
پهنای باند در کشورها
میزان پهنای باند جهانی به صورت متوسط هر سه ماه 6 درصد افزایش پیدا می کند. در این بخش از گزارش نیز کره جنوبی به عنوان کشور برتر دارنده پهنای باند که سطح اتصال آن 60 درصد اعلام شده معرفی می شود. در پی کره جنوبی کشورهای هلند، هنگ کنگ، ژاپن و بلژیک بیشترین اتصال با پهنای باند را از خود نشان داده و میزان اتصال به پهنای باند در این کشورها بالاتر از 50 درصد است.
لیست 10 کشور برتر جهان در اتصال به پهنای باند
کشورهای رومانی، جمهوری چک، لاتویا، کانادا و دانمارک نیز به ترتیب با 51 درصد، 48 درصد، 44 درصد و 43 درصد پنج کشور دیگر جهان را تشکیل داده اند که بیشترین میزان اتصال به پهنای باند را دارند. میزان اتصال به پهنای باند آمریکا نیز در این گزارش 39 درصد اعلام شده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)