به گزارش باشگاه جوانی برنا با این که هنوز چند روزی به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده اما بازار رزرو مراسم افطاری داغ است و حتی برخی از تالارها مدعیاند که تمام روزهای ماه رمضان از قبل رزرو شده است.
هزینه مراسم افطاری در تالارهای مختلف متفاوت است و هیچ ربطی به نام و آوازه تالار ندارد و از 11 هزار تومان تا 100 هزار تومان به ازای هر نفر متغیر است.
روایت اول/
کاکلی مسوول رزرو تالار "م" است و درباره نرخ افطاری میگوید: افطاری کامل نفری 2هزار تومان است و شامل چای، نان سنگک، پنیر، خرما، زولبیا، بامیه و سوپ جو است و غذا هم بین 5هزا رو 500 تومان به بالا است که کاملترین منو 11 هزارتومان هزینه دارد. از منو های کاملتر که میپرسید با تعجب میگوید:«فکر نمیکنید یک کم خوردن این همه غذا برای مهمانان سخت باشد.» و تاکید میکند ما طبق درخواست شما عمل میکنیم.
روایت دوم/مشعل بیاورید!
مرد میانسالی که مدیر باغ تالار "ی" است با بی حوصلگی میگوید:منوی افطارمان 2500 تومان است و شامل سوپ، نان و پنیر، سبزی؛خرما است و منوی غذا هم جداگانه محسوب میشود و 19 هزارتومان قیمت دارد.
چایخانه سنتی، تخت،چای و قلیان هم داریم که به صورت جداگانه محسوب میشود. برخی موارد تنها مربوط به مراسم عروسی است مثل تونل آتش و تونل آب اما اگر بخواهید برای مراسم افطار مشعل داریم!
روایت سوم/ منوی افطار با سنگگ مخصوص
دختر جوانی که مسوول پذیرش مجموعه تالارهای "د.ش" است با بی میلی به سوالات پاسخ می دهند و ترجیح می دهد که حضوری سوال بپرسید. با این حال میگوید: منوی افطار از 4.5 تا 6.5 هزار تومان است و منوی شام هم برای افطار نفری 24 هزار تومان است؛ اما این هزینه شامل ورودی نمی شود و باید آن را جداگانه حساب کنید که نرخ ورودی هم برای روزهای معمولی 500هزار و برای آخرهفته ها 800 هزار تومان است.
روایت چهارم/ متاسفانه قلیان نداریم!
زن جوانی که مدیر باغ تالار"س.ش" است میگوید: دوتا منوی افطار داریم که 5500 و 6500 هزار تومان است و تنها فرقش این است که منوی ارزانتر شلهزرد ندارد و تنها شامل نان سنگک، پنیر، خرما، کره، مربا، عسل و آش است. در مورد منوی شام میگوید:منوی شام در روزهای عادی 80 هزار تومان است، اما برای افطار 20 هزارتومان است و تاکید میکند: با این حال میتوانید از روی منوی ها انتخاب کنید و لیست را ارتقا کنید. مکثی میکند و میگوید: سفره خانه ستنی هم داریم که متاسفانه قلیان در آن سرو نمیشود؛اما تخت مجزا برای خانمها و آقایان داریم. چرخهای سیاری هم داریم که با داشتن سماور با چای، شاتوت و فال گردو از مهمانان پذیرایی میکنند!
روایت پنجم/ همه چیز را از روی سایت بردارید لطفا!
تالار"ف" یکی از تالارهای معروف شمل پایتخت است و دختر جوانی که مسوول پاسخگویی به مشتریان است میگوید: منو را از روی سایت بردارید. منوی کاملی است و 45هزار تومان هزینه دارد و اگر بخواهید بره کباب شده هم به آن اضافه میکنیم اما توجه داشته باشید که به کل مبلغ 14 درصد حق سرویس اضافه میشود.منوی موجود درسایت هم به شرح زیر بود:
افطاری:
چای، مربا، کره خرما، آش رشته یا سوپ، سبزی خوردن با پنیر و گردو، نان تازه، شله زرد، زولبیا و بامیه
کبابها :
جوجه کباب 100%، کباب لقمه
خورشتها :
خورشت فسنجان با مرغ، خورشت انتخابی
پلوها :
باقالی پلو با گوشت بره، ته چین مرغ، زرشک پلو با مرغ، برنج سفید زعفرانی
سالادها:
سالاد الویه، سالاد فصل، سالاد شیرازی، ماست و خیار، سینی سبزیجات پخته ایرانی و فرنگی
خوراکها :
خوراک زبان با سس تلخون، رولت گوشت، استرفرای فیله گوساله با سبزیجات، چیکن آلاشریمپ، ماهی سرخ شده با سبزیجات (قزل آلا)، چیکن فینگر
دسرها :
کرم کارامل ، پلمبیر، ژله میوه
نوشیدنیها
چای و شربت
روایت ششم/ جای خالی نداریم لطفا برای رزرو عجله کنید!
احمدی مسوول رزرو تالار"الف" است و میگوید: سه تا منوی افطاری داریک که گرانترین آن 47 هزار تومان است و تقریبا منوی کاملی محسوب میشود. افطار شامل حلوای زغفرانی، حلیم، آجیل،نان سنگک و نان جو، ریحان، پنیرو گردو، زولبیا و بامیه، سوپ جو، کره، عسل، برشتوک، چای، هفت نوع خوراک، 5نوع کباب، خورشت و دسر است! و با آب میوه و میوه هم از مهمانان پذیرایی خواهد شد.مکثی میکند و ادامه میدهد: تمام روزهایمان پر است اگر مایل هستید بابد زودتر اقدام کنید.
روایت هفتم/ از شیرمرغ تا جان آدمیزاد
سلامی مدیر باغ تالار"م" است و میگوید:منوی شام برای ایام رمضان از 26هزار تومان شورع میشود و سقف آن 100 هزار تومان به ازای هر نفر است. منوی افطار هم به صورت بوفه است و نفری 17 هزار تومان هزینه دارد و شامل 27 نوع خوراکی متنوع است.
در مورد نرخ ورودی میگوید: ورودی برای روزهای عادی 1میلیون و 500 هزار تومان است ولی اگر روزخاصی باشد و یا طراحی خاصی را درخواست کنید، مبلغ ورودی هم بالاتر میرود.سفرهخانه سنتی و کافیشاپ و موسیقی زنده همراه با دف هم داریم. از قیمت هرکدام که میپرسی میگوید: دف نوازی 880 هزار تومان هزینه دارد و شامل 8 دفنواز است. هزینه سفرهخانه سنتی هم بستگی به انتخاب شما دارد. برخی فقط چای، قلیان و تنقلات سفارش می دهند و برخی آش رشته، دل و جگر، بالکبابی، دونرکباب و حتی سیراب و شیردان هم تقاضا میکنند که هزینهها جداگانه و برحسب درخواست و سفارش شما تعیین میشود. ضمن این که گلآرایی و حریرآرایی هم داریم!
این درحالی است که بیشتر رستورانها در ایام ماه رمضان افطاری هم دارند که بین 2 تا 6 هزار تومان هزینه دارد. این که این حجم خوراکی برای مراسم افطار چقدر با روح معنوی این شبها هماهنگی دارد، موضوع این گزارش نیست. اماسوال این جا است که به راستی چه مقدار از این خوراکیها واقعا خورده می شوند و چقدر از آن به راحتی دور ریخته می شوند؟!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)