نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کیک بادام سوخته

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض کیک بادام سوخته

    مواد لازم:

    • آرد:275 گرم

    • مارگارین:200 گرم

    • شکر قهوه ای:50 گرم

    • شکر سفید:175 گرم

    • تخم مرغ:5 عدد

    • ماست چکیده:100 گرم

    • آب گرم: 125 میلی لیتر(نصف لیوان)

    • پودر بادام تست شده:200 گرم

    • روغن مایع:60 میلی لیتر

    • بیگینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای‌خوری

    • وانیل: یک قاشق چای‌خوری



    روش تهيه:

    ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته ،شکر،شکر قهوه ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا پف کند.

    بعد 5 تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقی به هم می‌زنیم. ماست را نیز به‌همین سبک مخلوط می‌کنیم.
    سپس‌ آب‌گرم را به همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر بادام تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.

    تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتی‌متر ریخته و به‌مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. برای تزئین کیک از کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روي كيك را به خامه و ماکارون تزئین مي‌كنيم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/