رمضان شجاعی كیاسری، مدیركل پیشین صداوسیمای مازندران و نماینده فعلی مجلس كه برنامه نود را متعلق به مافیا و زیر سوال برنده بسیاری از خطوط قرمز و اصول عقاید ملی و دینی دانسته است، حامی اصلی مرحوم كردان قبل و بعد از استیضاح می باشد.
به گزارش سرویس فرهنگی «آینده»؛ رمضان شجاعی كیاسری، رئیس پیشین صداوسیمای مازندران و نماینده فعلی مردم ساری در مجلس اخیرا گفته: «متاسفانه یكی از اشكالاتی كه هم اكنون به صدا و سیما وارد است این است كه باندهای مافیاگونه در بدنه این سازمان در محتوا، شكل، كمیت و كیفیت برنامه ­ها خود را نفوذ داده ­است. این موضوع برای صدا و سیما بسیار خطرناك است، چراكه آنچه كه باید دنبال شود اهداف و خاستگاه نظام و برنامه­ های خود ریاست سازمان باشد. اما تهیه كننده برنامه­ ای همچون «نود» فردی است كه تا به حال بسیاری از خطوط قرمز و اصول عقاید ملی و دینی ما را زیر سوال برده ­است، اما تاكنون هیچ كس با آن برخوردی هم نكرده ­است. این برنامه هم كاملا تقلید از شبكه ­های برون مرزی است كه با سوالات بسیار سطح پایین فضایی را به وجود آورده ­است كه در شان مردم ما نیست.»
12835329

نماینده ای كه در گفت و گوی اخیرش علاوه بر اتهامات فراوان به صدا و سیما و برنامه نود، بدون ارائه یك برگ سند، یكی از محبوبترین برنامه‌های رسانه ملی را متهم كرده است كه با این اوصاف شاید بد نباشد مسئولان صدا و سیما معاونتی، اداره كلی یا مسئولیتی در این سطح به وی واگذار كنند و مشكلات با حضور وی در سطح امور اجرایی برطرف شود! البته اگر هم چنین مسئله ای رخ ندهد و با حضور كیاسری مشكلات رسانه ملی برطرف نشود، اما حداقل این مصاحبه باعث شد به لطف جذاب بودن اخبار در خصوص «برنامه نود» برای عموم مردم، این مصاحبه در این سطح وسیع انعكاس یابد و بسیاری از دوستداران فوتبال با نام این نماینده آشنا شوند.
در عین حال مروری بر سوابق این نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی نیز برای ورزش دوستان بدون ارائه تحلیل، جالب توجه خواهد بود. كیاسری كه پیش از راهیابی به مجلس هشتم، هشت سال مدیركل صداوسیمای مازندارن بود، با حمایت ویژه مرحوم كردان، دوست و هم استانی خود ابتدا معاون این مركز و سپس مدیركل آن شد.
321
كیاسری چهار سال قبل و پیش از راهیابی به مجلس در مصاحبه، خود را دانشجوی ترم آخر دكتری از دانشگاه ایروان ارمنستان معرفی كرده بود، اما بعد از بروز موضوع مدرك مرحوم كردان، وی به عنوان دكتر در مصاحبه ها صحبت كرده، اما ظاهرا از ارائه مدرك دكترای خود به دلایل نامعلوم صرف نظر كرده، به نحوی كه هم اكنون در سایت مجلس شورای اسلامی، وی به عنوان كارشناس ارشد فقه اسلامی معرفی شده است.
كیاسری كه به ده سال عملكرد خود در صداوسیما از 20 نمره 18 داده است، در جریان استیضاح مرحوم كردان مهمترین حامی وی در میان نمایندگان محسوب می شد و حتی به دلیل استعلام مدرك كردان توسط سایت احمد توكلی و مسلم شدن تقلبی بودن مدارك، در موضع گیری باورنكردنی وی را متهم به رابطه با برخی در استعمار پیر كرد!
وی گفته بود: «مدرك تحصیلی آقای كردان را انگلیسی ها دادند و آقای توكلی ۵ روزه استعلامی كه از دانشگاه آكسفورد گرفت در حالی كه تقریبا در روابط عادی اداری كشور ما اگر بخواهیم استعلام كنیم حداقل یكی دو ماه طول می كشد، اما جناب آقای توكلی به این دلیل كه در انگلیس تحصیل كرده بودند و ارتباطاتی داشتند استعلام را ۵ روزه گرفتند. اینكه آقای رئیس جمهور در صحبت های خود اعلام كرده بحث پشت صحنه آقای توكلی است.»
S5752D
شجاعی كیاسری همچنین مسئول برگزاری مراسم تجلیل از مرحوم كردان بعداز استیضاح وی بود كه به خوبی نشان می دهد این نماینده تحصیل كرده تا چه میزان با وزیر معزول كشور رابطه حسنه ای داشته و چرا در حالی كه بر همگان موضوعات مربوط به مرحوم كردان مشخص شده بود، چنین مواضعی را از جایگاه نمایندگی مجلس در دفاع از كردان بیان می كرد.
نماینده ساری كه ریاست ستاد بزرگداشت علی كردان در ساری را برعهده داشت، گفت: «آقای كردان بسیار انسان فروتنی است و هنوز برگزاری این مراسم را نپذیرفته‌اند. علی كردان جزء مظلوم ترین انسان های تاریخ انقلاب است و به همین دلیل جمعی از متدینین، خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهر ساری تصمییم دارند به مناسبت سی سالگی انقلاب از مدیری كه 30 سال عمر خود را در راه این انقلاب گذاشته تجلیل كنند.من با اصرار مردم مسولیت ستاد بزرگداشت علی كردان را پذیرفته‌ام و این مسولیت ربطی به نماینده بودن من ندارد.جلسه استیضاح كردان یك نوع انتقام گیری سیاسی بود.»