نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: یش‌بینی استقبال 10میلیون‌ نفری از گوگل پلاس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

یش‌بینی استقبال 10میلیون‌ نفری از گوگل پلاس

google plus tips1310767718شرکت گوگل در فصل دوم سال 2011 ، شاهد درآمد بی سابقه و چشمگیری به میزان 9.03 میلیارد دلار بوده است.

جستجو گر اینترنتی گوگل طی سه ماهه دوم سال 2011 شاهد 36 درصد رشد، در میزان در آمد این شبکه، به میزان 2.51 میلیارد دلار طی ماه آوریل تا جون بوده است.

به گزارش تایمز ایندیا، سود مذکور طی مدت مشابه در سال 2010 برابر با 1.48 میلیارد دلار بوده است.

براساس آمار، درآمد کل گوگل در فصل دوم سال 2011 منتهی به ماه جون (خرداد)، 9.03 میلیارد دلار ثبت شده که 32 درصد نسبت به مدت مشابه درسال 2010 روند صعودی داشته است.

بنابر گزارش، این نخستین عملکرد منتشر شده این شرکت از هنگام آغاز مدیریت "لری پیج" است که در آوریل گذشته جانشین "اریک اشمیت" شد. "اشمیت" مدت ده سال مدیر عاملی گوگل را درکارنامه خود دارد.

تحلیلگران می گویند "لری پیج" که یکی از بنیانگذاران گوگل است، بدلیل اعتبار زیادی که نزد سرمایه گذاران دارد و با هدف تقویت این موتور جستجوگر، به مدیریت این جستجو گر انتخاب شده است.

بنابر گزارش، گوگل جدیدا در رقابت با فیس بوک، یک سایت اجتماعی به نام گوگل پلاس راه اندازی کرده و معتقد است که بیش از 10 میلیون نفر عضو این شبکه خواهند شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)