نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مواجهه انسان با بیگانگان فضایی تا 20 سال دیگر

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

مواجهه انسان با بیگانگان فضایی تا 20 سال دیگر

1009006078621309591467پیش بینی یکی از مشهورترین اخترشناسان روسی نشان می دهد بشریت تا 20 سال دیگر با تمدنهای بیگانه مواجه خواهد شد.

"آندری فینکلستاین" به عنوان یکی ازمعتبرترین اخترشناسان روسی معتقد است 10 درصد از سیاره های شناخته شده ای که در کهکشانها به دور ستاره ای عظیم در حرکتند، به زمین شباهت دارند و در صورتی که در این سیاره ها آب وجود داشته باشد پس حیات هم در آنها وجود دارد.

وی که در حال حاضر رئیس موسسه نجوم کاربردی آکادمی علوم روسیه به شمار می رود، این سخنان را در مجمع بین المللی در مسکو با موضوع جستجو برای حیات فرازمینی بیان کرد.

به گفته وی پیدایش حیات به اندازه ای اجتناب ناپذیر است که شکل گیری اتمها اجتناب ناپذیرند از این رو حیات در سیاره های دیگر وجود دارد و انسان آن را تا 20 سال آینده خواهد یافت.

وی در پاسخ سوالی که بارها درباره شکل ظاهری موجودات فضایی از وی پرسیده شد پاسخ داد این موجودات به انسان شباهت داشته و مانند انسان از دو دست و دو پا و سر برخوردارند تنها شاید رنگ پوست آنها متفاوت باشد.

بر اساس گزارش دیلی میل، موسسه فینکلستاین در دهه 160 و در اوج رقابت فضایی جنگ سرد برنامه ای را برای رصد و تاباندن سیگنالهایی به فضای خارج آغاز کرد.

وی می گوید در تمامی این سالها در جستجوی تمدنهای فرا زمینی بوده ایم، به ویژه در انتظار دریافت پیامی بوده ایم که از فضا برای زمین ارسال شود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)