به گزارش سرویس قاب نقره برنا، حجت الاسلام قرائتی در برنامه این هفته از درسهایی از قرآن درباره دلایل غیبت امام زمان(عج) و رفتار برخی از مردم در قبال نائب امام زمان(عج) سخن گفت. وی در قسمتی از سخنانش در این باره به ماجرای یکی از کاندیدای ریاست جمهوری اشاره کرد که مدتی پس از رای نیاوردن در انتخابات به خارج از کشور فرار کرد موضع خود را در قبال مردم و نظام تغییر داد. آنچه در ادامه می‌خوانید قسمتهایی از این سخنرانی است.

دو لیتر گریه می‌كند كه چرا فدك را غصب كردند. حق زهرا را ندادند. اما خودش هم سهم امام را نمی‌دهد. چه فرقی می‌كند او حق مادر را نداد، تو هم حق بچه‌اش را نمی‌‌دهی. تو چرا برای او گریه می‌كنی؟ با هم گریه كنید. كسی كه می‌گوید: امام زمان، باید سهم امام بدهد. نمی‌شود بگویی: ای امام زمان، ببین، من مخلص تو هستم. اما نه سهم امام را می‌دهم، نه اسم بچه‌ام را مهدی می‌گذارم. نه به حرف جانشینت گوش می‌دهم. ولی «عجل لولیك الفرج» مردم باید امتحان شوند. دعا می‌كنم همه‌ی بیننده‌ها آمین بگویید. تو را به آبروی امام زمان، هرچه خراب كردیم، در هر امتحانی رفوزه شدیم، گذشته‌ی ما را ببخش. از الآن تا ابد در هر امتحانی ما را رو سفید بیرون بیاور. آدم نمی‌داند چه می‌شود. نمی‌داند كه چه می‌شود.

من بارها در مورد خودم این را گفتم، كه آقای قرائتی اگر تلفن كنند، الو شما از این شب جمعه بحثت قطع شد، دیگر در تلویزیون نیستی. اگر من را از تلویزیون بیرون كنند، باز قرائتی قبل هستم یا نه عوض می‌شوم؟ ما داشتیم كسی كه الآن فرار كرده خارج است. خودش را كاندید ریاست جمهوری كرد. برای اینكه رأی بیاورد دائم می‌گفت: ملت قهرمان ایران! تا دید رأی نیاورد، فرار كرد خارج رفت هنوز هم خارج است. می‌گفت: این توده ناآگاه! یعنی پیش از ظهر ملت قهرمان بودند، بعد از ظهر شدند توده ناآگاه!

رفته هیئت غذا تمام شده، رییس هیئت می‌گوید كه: غذا تمام شد. بله این عزاداری‌های ریاكار! اگر غذا خورده بود، مخلص بودند. به این ندادند می‌گوید: عزاداری‌ات ریاكاری است. این آقای خوبی است. می‌گوییم: چرا؟ می‌گوید: برای اینكه به كسی رأی داد كه من هم به او رأی دادم. من دیگر پشت سر این آقا نماز نمی‌خوانم. می‌گوییم: چه مشكلی دارد؟ گناه كبیره كرده؟ نه! این به كسی رأی داد كه من موافق نبودم. مگر هركس به منتخب تو رأی داد عادل است؟ هركس به منتخب تو رأی نداد، فاسق است؟ نمی‌توانیم خودمان را خالی كنیم از هوس‌ها، تا بعد ببینیم حق چیست، باطل چیست؟ بگذارید این جمله را هم بگویم.

خدا قسمت كند همه كاظمین بروند. كاظمین بروید امام جواد و امام كاظم قبرهایشان كنار هم است. در یك ضریح است. بعد از زیارت امام جواد این دعا است. «الهی ارنا الحق حقا» خدایا یك انسانی باشم كه حق را حق ببینم. «والباطل باطلا» حق را حق ببینم، و باطل را باطل ببینم. «و لا تجعل علی متشابها» در شناخت حق و باطل گیج نشوم. «فاتبع هوای» دنبال نفسم بروم، گرفتار شوم. آدم حق را حق ببیند. باطل، استاد ما می‌گفت: حضرت امام درس اخلاق كه در فیضیه می‌گفت آخر درس اخلاقش یا در درس اخلاقش اینطور می‌گفت. می‌گفت: «اللهم ارنی الاشیاء كماهی» یعنی خدایا واقع بین باشم.
پس امام زمان غایب است برای اینكه مردم آماده شوند. آماده نیستند.