16660 834

مواد لازم:

  • پنير خامه‌اي: 400گرم

  • خامه فرم‌گرفته: 400 گرم

  • پودر شكر: 150‌ گرم

  • پودر نسكافه: 3 قاشق غذاخوري

  • بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم

  • قهوه فرانسه دم كرده : يك فنجان



روش تهيه:

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم، پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. نيمي از مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم مي‌زنيم. ظرف ترجيحا چيني يا سراميك با ارتفاع نسبتا كم در نظر مي‌گيريم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش مي‌كنيم و از مخلوط پودري روي سطح آن الك مي‌كنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم مي‌چينيم و دوباره روي آن را با كرم مي‌پوشانيم. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا ظرف پر شود. روي ظرف را در نهايت از پودري كه داريم الك كرده و با شكلات تزئين مي‌كنيم. سپس آن را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. حتما تيراميسو بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir