مواد لازم:
- پنير خامهاي: 400گرم
- خامه فرمگرفته: 400 گرم
- پودر شكر: 150 گرم
- پودر نسكافه: 3 قاشق غذاخوري
- بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم
- قهوه فرانسه دم كرده : يك فنجان
روش تهيه:
ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك ميكنيم، پنير خامهاي و خامه را با هم مخلوط ميكنيم و در حد مخلوطشدن با همزن برقي هم ميزنيم. نيمي از مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم ميزنيم. ظرف ترجيحا چيني يا سراميك با ارتفاع نسبتا كم در نظر ميگيريم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش ميكنيم و از مخلوط پودري روي سطح آن الك ميكنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم ميچينيم و دوباره روي آن را با كرم ميپوشانيم. اين كار را ادامه ميدهيم تا ظرف پر شود. روي ظرف را در نهايت از پودري كه داريم الك كرده و با شكلات تزئين ميكنيم. سپس آن را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد. حتما تيراميسو بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)