به نام خدا
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت کلیه عزیزان و کاربران و با سپاس از همکاران عزیزم در تیم مدیریتی سایت ، باید خدمت عزیزان عرض کنم که مدتی ثبل به دلایلی یکی از آدرس های اینترنتی ما فیلتر شد که با پیگیری علل آن به نتایجی رسیدم و پس از آن و برای اولین بار تجربه تلخ خرید سرویس ازشرکت ایرانی و ضرر و زین زیادی که مجموعه کرد به دنبال راهکارهایی برای جلوگیری از این مساله بودم .
مسایلی همچون امنیت در اینترنت ، راههای مقابله با کلاه برداری در اینترنت و همچنین چندی قبل متاسفانه متوجه ورود نیروهایی نفوذی در سایت ها شدم که در پی تخریب فرهنگ جامعه بوده و مهره هایی هستند که با کارهایی همچون ارسال پست های خلاف اخلاق و دادن پیامهای خصوصی و ارسال عکس و فیلم در انجمن ها متاسفانه در فکر تخریب بنیاد جامعه ما در جامعه مجازی هستند ( اسم و مشخصات فرد اعلام شده است ) با عنایت به موارد بالا با موسسه ناجی به توافقاتی رسیدیم تا هم به فرهنگ جامعه کمک کنیم و هم به امید خدا اگر بتوانیم جلو بسیاری از تخلفات را بگیریم . از حاج آقا صلح جو و همکارنشان بابت آپدیت این بخش و کمک به مجموعه بزرگ p30ask سپاسی ویژه داریم و امیدواریم بتوانیم محیطی پاک و علمی را در فضای مجازی ایران به وجود بیاوریم .
گروه p30ask و مدیران پرتوانش در همه ضمینه ها آماده به اشتراک گذاشتن دانسته های خود با تمام ایرانیان بوده و در تلاش برای ساخت ایران بزرگ به سهم خود هستند و در هیچ ضمینه ای از سایت های خارجی کم نداشته و امید آن دارم که در این بخش هم راهکارهایی خود و نظرات آنها را که همواره راهگشا و کمک خود بنده بوده است ارائه دهند .
آماده شنیدن نظرات همه شما عزیزان مخصوصا همکاران مدیرم در انجمن ها و همچنین همکاران گروه موسسه ناجی هستیم .
در ضمن حاج آقا قول دادند به زودی آدرس های توقیف شده گروه آزاد خواهند شد .
به امید خدا قدم در راهی گذاشته ایم تا کمک کنیم در کنار هم جهان مجازی را نیز پاک و علمی برای ایرانیان کنیم .
تیم مدیریتی وبسایت های گروه p30ask
محمد محمدزاده
www.AzarDL.com
www.P30Ask.com
www.AzarMob.com
www.AzarGraphic.com
www.AzarDL.org
www.P30Ask.net
www.DvbFilm.com
www.pc4you.ir
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)