کارمن گونزالس یکی از انبوه مغازهداران پرویی است که این روزها نوشیدنی محبوب مردمان این کشور را تهیه و عرضه میکند. او روزانه 50 تا 100 قورباغه را در آکواریومی بزرگ در رستورانش نگه میدارد، با ورود هر مشتری او یک قورباغه از آکواریوم بیرون آورده به کاشیها میکوبد تا بمیرند و سپس با شکاف دادن شکم قورباغه پوست آن را میکند.
او سپس در مخلوطکن خود سه قاشق عسل، عصاره گیاهان محلی و چندین قاشق پودر "ریشه آندی" به همراه شیر تازه ریخته و قورباغه پوستکنده شده را هم به آن میافزاید. مخلوط حاصل که پس از در هم آمیختن تمامی این مواد عجیب حاصل میشود همان "آب قورباغه" محبوب پروییهاست که هر لیوان آن یک دلار قیمت دارد.
گونزالس میگوید روزانه حداقل 50 مشتری به مغازه وی میآیند و در ساعات اولیه صبح و یا عصر برای رفع خستگی و یافتن انرژی دوباره "آب قورباغه" سفارش میدهند.
مردم پرو معتقدند این معجون قدیمی نهتنها انرژیزاست بلکه قدرت ذهنی آنان را به نحو قابل توجهی افزایش میدهد. در این میان خواص درمانی گوشت قورباغه و داروهای محلی را هم نباید نادیده گرفت.
گونزالس میگوید: متاسفانه هنوز توریستها عادت به نوشیدن این معجون نکردهاند. آنها ترجیح میدهند تا چند لحظهای به تماشای درست شدن معجون بنشینند و بعد با چهرهای درهم کشیده رستوران را ترک کنند. اگر آنها میدانستند که این معجون چه معجزهای میکند قطعا وضع مالی ما هم بهتر میشد. پروییها قرنهاست که اثرات معجزهزای این معجون را میدانند، حالا شاید این برای نخستین بار است که ما در ملاءعام و به خارجیها راز ماندگاری و سلامت خودمان را نشان میدهیم اما آنها در عوض تشکر از ما روی برمیگردانند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)