هافبک تیم ملی امید کشورمان گفت: با شکست برابر عراق و حذف از مرحله مقدماتی المپیک، ‌یک نسل از فوتبال ایران تضعیف شد.
حمید علی عسگر در خصوص اتفاق رخ داده برای تیم امید ایران اظهار داشت: در خصوص وضعیت تیم ملی امید هیچ حرفی نمی‌شود زد. هیچ‌گونه احساسی ندارم که بتوانم آن‌را بیان کنم، ولی به نظرم ماجرای امید فاجعه‌ بود.
وی افزود:‌یک سری از اتفاقات در فوتبال دنیا نمی‌افتد، اما در فوتبال ما امری عادی هستند که روز پنج شنبه یکی از این اتفاقات را شاهد بودیم. برای اولین بار به جهانیان نشان دادیم که ممکن است این اتفاقات غیر ممکن در فوتبال رخ دهند و به نظر من هم اتفاق بسیار جالبی بود.
علی عسگر گفت: نمی‌دانم کدام قسمت از فدراسیون فوتبال مقصر این مشکل بود. من هم نمی‌خواهم کل فدراسیون فوتبال را زیر سؤال ببرم. حس می‌کنم یک نسل فوتبال‌مان تضعیف شد و از بین رفت. مطمئن باشید اگر این تیم در راه المپیک می‌افتاد به فوتبال ایران کمک بزرگی می‌شد و نتیجه‌اش برای تیم بزرگسالان بود.

بازیکن پرسپولیس خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان نمی‌توانیم در این ماجرا کامیابی‌نیا را مقصر بدانیم، چون او یک بازیکن است و وظیفه خود را انجام داده است. ساعت ۱۶ روز بازی مقابل عراق به ما اعلام کردند که ما در اربیل عراق بازنده شده‌‌ایم. آیا یک بازیکن جوان این خبر را بشنود می‌تواند ۹۰ دقیقه به میدان برود؟
هافبک تیم ملی امید یادآور شد: من به شخصه تمام تلاش خودم را برای تیم ملی امید انجام دادم. از بهترین روزهای خودم و تعطیلاتی که باید از آن استفاده می‌کردم، گذشتم تا به تیم ملی امید خدمت کنم. یعنی هرچه داشتم در معرض اخلاص گذاشتم، ولی متاسفانه برای به ثمر رسیدن یک میوه فقط آب کافی نیست که به یک درخت بدهند، بلکه عوامل دیگری برای رشد کامل یک درخت نیاز است. اگر همه دست به دست هم ندهند یک درخت پربار نمی‌شود و این موضوع درباره تیم ملی امید ما صدق می‌کند.
علی عسگر تاکید کرد: باید به هر طریقی شده این خاطره تلخ را فراموش کنیم و باید بدانیم این اشتباهات به فوتبال ما ضربه‌های بدی می‌زند. تمام بازیکنان تیم ملی در شرایط نامطلوبی راهی شهرستان‌های خود شدند و اصلا وضعیت خوبی نداشتند و این هم جای سؤال دارد که چرا باید این اتفاقات بیفتد که ما بازی برده را ببازیم.