گل رز : ابتدا در پائین تربچه ، برشی بصورت هلالی می دهیم، بطوریکه برشها
متصل باشند. زیر تربچه را پوست کنده ، مابین هلالهای قسمت اول را برش می
زنیم ( چاقو باید بطرف خودمان برگردد) مجدداً ما بین دو برش قبلی یک برش
می زنیم. مقداری از داخل تربچه را در می آوریم و به مدت نیم ساعت آنرا در
آب سرد قرار می دهیم تا باز شود.
گل کوکب : با استفاده از چاقوی برش دار تربچه را از پائین برش می زنیم، ما
بین برشهای قبلی نیز برش می زنیم و اینکار را ادامه می دهیم. در پایان آن
را در آب سرد قرار داده تا به شکل گل کوکب درآید.
گل نیلوفر : پوست تربچه های را بصورت برگ برش می زنیم و سپس تربچه ها را
نیز بدین صورت برش می زنیم تا به شکل گل نیلوفر درآیند. سپس در کف یک ظرف
پایه دار کلم و روی آن سبزی می ریزیم و تربچه ها را با استفاده از سیم گل
سازی بهم وصل می کنیم.
ویستا
==== خواص داروئی: ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها بکار می رفته است .
1.ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است .
2.ترب در بعضی از اشخاص تولید گاز و آروغ می کند و تخم آن گاز و نفخ را از بین می برد .
3.ترب برای درمان نقرس و رماتیسم مفید است .
4.برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند .
5.آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است .
6.ترب برای درمان یرقان مفید است .
7.تخم ترب درد را تسکین می دهد .
8.در صورت مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید باعث استفراغ می شود و معده را پاک می کند .
9.برای مداوای زخم های بدن از ترب و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید .
10.دم کرده ترب ادرار آور است و برای درمان حبس البول بکار می رود .
11.تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است .
12.اگر دست یا پای شما سرما زده است ترب را در آّب بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود بطوریکه دست را نسوزاند سپس عضو سرما زده را چند بار در روز در این جوشانده قرار دهید .
13.دم کرده ریشه ترب تقویت کننده بدن است .
14.برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه های تشنج آور از ترب بصورت زیر استفاده کنید :
در یک ترب بزرگ حفره ی ایجاد کرده و همچنین در ته آنهم سوراخ ریزی بوجود آورید بطوریکه آّب قطره قطره از آن خارج شود . سپس مقدایر شکر در حفره ریخته و آنرا با آب پر کنید و ترب را در دهانه شیشه یا استکانی قرار دهید که آب آن قطره قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج شده و در داخل شیشه یا استکان پر شود . این آب را چند بار در روز بنوشید .
1.خوردن تخم ترب ترشح شیر را زیاد می کند .
2.خوردن ترب رنگ چهره را باز می کند.
3.جوشانده ترب برای درمان اسهال خونی مفید است .
4.تخم ترب اشتهاآور است.
5.برای از بین بردن تب تخم ترب را دم کرده و به بیمار بدهید .
6.تخم ترب بصورت ضماد برای ورم پستان در مادران شیرده استفاده می شود .
مضرات : اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)