ا
ثر نقاشی از «پابلو پیکاسو» در یک آکادمی هنر فلسطینی به نمایش در میآید.
به گزارش ایران-ایران به نقل از ایسنا، تابلوی نقاشی «نیمتنهی زن» که از موزهای در هلند قرض گرفته شده، قرار است در آکادمی هنر فلسطین واقع در رامالله در معرض نمایش عموم قرار گیرد.
هماهنگی برای قرضگرفتن این نقاشی هفت میلیون دلاری دو سال به طول انجامید. در حالی که این فرآیند به طور معمول حدود شش ماه زمان میبرد.
این آکادمی هنری اوایل سال ۲۰۱۰ درخواست این قرض گرفتن این اثر هنری را داده بود، اما رژیم اشغالگر قدس با انجام بازرسیهای فراوان، مشکلات بسیاری را بر سر راه این آکادمی فلسطینی قرار داده بود.
به گزارش آسوشیتدپرس، این نقاشی رنگ و روغن ۸۰ در ۱۰۰ سانتیمتری بازسازی کوبیسمی چهرهی یک زن است که در سال ۱۹۴۳ توسط «پیکاسو» به تصویر کشیده شده است.
«پابلو پیکاسو» در ۲۵ اکتبر سال ۱۸۸۱ در مالاگا، یکی از شهرهای کشور اسپانیا، زاده شد. وی تحصیلات خود را در فرانسه به پایان رساند. او نزد پدرش که استاد نقاشی بود به آموختن گریموری پرداخت و در سال ۱۹۰۳ مقیم پاریس شد. در سالهای ۱۹۰۶ و ۱۹۱۰ به اتفاق «ژرژ براک»، از نخستین کسانی بود که سنجاق و میخ را با هم توام کرد و «پیکاسو» تخته و چیزهای دیگری را هم به آن افزود. «پیکاسو» در سبک خود شهرت فراوانی به دست آورد و پیروان فراوانی کسب کرد.
او در مجسمهسازی، قلمزنی، حکاکی روی چوب و معماری تبحر داشت. دورهی اول هنری وی در طبقهبندیها بهنامهای «رز و آبی» میباشد. در دوران آبی سبک کاری وی اغلب شامل سایههای آبی کشیده شده از اجسامی بود که تنها به نیمی از آنها به تصویر کشیده میشد. در دوران رز از آبی به سمت صورتی تمایل پیدا کرد و نقاشیهای وی به دنیای واقعی نزدیکتر شدند. او سپس به سبک کوبیسم روی آورد که در آن اشیا را توسط اشکال ساده هندسی به تصویر کشاند. آخرین دورهی کاری «پیکاسو» دورهی سورئالیستی است که از ۱۹۲۴ آغاز میشود، ولی همیشه فاصلهاش را با سورئالیستها حفظ کرد.
«پیکاسو» و هنرمندان سورئالیست جهان در اصول بنیادی، بدین معنا که هنر قادر است آنچه را که طبیعت و عقل نمیتوانند ابراز کنند نشان دهد، موافقت داشتند، ولی اختلاف اساسی بسیاری بین پیکاسو و سورئالیستها وجود دارد.
به عقیدهی آنها، «پیکاسو» به دنیای خارج و مضمون وابستگی بسیار دارد و از دنیای اوهام و رویاها بسیار دور است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)