كاميابي‌نيا: روحم از دو اخطاره بودنم خبر نداشت

مهاجم تيم فوتبال اميد گفت: روحم هم از موضوع دو اخطاره بودن در ديدار با عراق خبر نداشت.

00029318
کمال کاميابي‌نيا بازيکن تيم ملي اميد در دقيقه 82 ديدار رفت مقابل عراق به ميدان رفت آن هم در حالي که دو اخطاره بود و به همين دليل کنفدراسيون فوتبال آسيا ايران را 3 بر صفر بازنده اعلام کرد.
کاميابي‌نيا در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: اصلا روح من خبر نداشت و وقتي صبح روز پنج‌شنبه چنين مسئله‌اي را شنيدم شوک روحي به من وارد شد. در آن لحظه به کادرفني و بچه‌ها استرس زيادي وارد شد و تمرکزمان را از دست داديم. نمي‌دانم چه بگويم و مقصر اصلي چه کسي است.
وي در خصوص اينکه هنگام شنيدن اين خبر چه حسي داشت، گفت: از ساعت 11 صبح که به من اين موضوع را اعلام کردند فقط گريه مي‌کردم. اگر اين اتفاق نمي‌افتد صددرصد صعود مي‌کرديم و شک نکنيد با آن بازي که در عراق انجام داد بوديم اين تيم اصلا توان ياري با ما را نداشت.
مهاجم راه‌آهن در ادامه صحبت‌هايش به خبرنگار فارس گفت: ديگر شانسي نداريم و 4 سال ديگر بازيکن تيم اميد نيستيم. خيلي ناراحتم‌ و معتقدم نسل ما سوخت.
کاميابي‌نيا در خصوص اينکه چه کسي مقصر بود گفت: روحم هم خبر نداشت که دو اخطاره هستم. نمي‌دانم چه کسي مقصر است و مردم مي‌توانند در اين خصوص قضاوت کنند اما آيا کسي در فدراسيون فوتبال نيست که بگويد کمال کاميابي‌نيا دو اخطاره است و نمي‌تواند بازي کند. من که از قوانين فيفا سر در نمي‌آورم. من يک بازيکن هستم و بايد کارم را انجام بدهم.