دومين گلزن برتر ليگ دهم از صباي قم جدا شد
فرزاد حاتمي، دومين گلزن برتر تيم فوتبال صباي قم در دهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور از اين تيم جدا شد.
در حالی که مسئولان باشگاه صبای قم از آغاز مهلت نقل و انتقالات لیگ دهم تا به امروز با جدیت در صدد جذب بهترین مهرهها برای تشکیل تیمی قوی در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال هستند اما دومین بازیکن فصل گذشته نیز از این تیم جدا شد.
فرزاد حاتمی، مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم که در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال توانست 6 گل برای تیمش به ثمر برساند و بعد از محسن بیاتینیا مهاجم هشت گله صبا، دومین گلزن برتر نماینده قم در لیگ برتر باشد.
با این شرایط فرزاد حاتمی اعلام کرده است که برای حضور در یازدهمین دوره لیگ برتر با تیم صبای قم بر سر مسائل مالی به توافق نرسیده است اما چند پیشنهاد از تیم فنرباغچه ترکیه و تیم های لیگ برتری دارد که به زودی با یکی از آن ها قرارداد خواهد بست.
دومین گلزن صبای قم در دهمین دوره لیگ برتر فوتبال در این خصوص گفت: اولویت اصلی من برای فصل بعد، بستن قرارداد با یکی از تیم های اروپایی است، ضمن اینکه چند پیشنهاد دیگر هم دارم که در حال بررسی آن ها هستم اما اگر نتوانستم به تیمی از اروپا بروم قطعا در فصل جدید با یک تیم مطرح لیگ برتری قرارداد میبندم.
وی با اشاره به وضعیت باشگاه صبا اظهار داشت: مسئولان تیم صبای قم بیان کردند که تا سقف 300 میلیون با بازیکنان در فصل بعد قرارداد میبندیم و بخاطر اینکه مبلغ قراردادم بالاتر از سقف بود و تصمیم گرفتم از این تیم جدا شوم.
مهاجم تیم صبای قم در باره گفتههای سرمربی صبای قم در مورد بی انگیزگی بازیکنان در لیگ دهم اظهار داشت: نظر وی برای ما محترم است و میانگین سنی بازیکنان در فصل گذشته بالا بود و به جز من و چند نفر دیگر بقیه بازیکنان بالای 30 سال سن داشتند و به طور حتم با اضافه شدن نه بازیکن جوان به ترکیب تیم، انگیزه تیم هم بیشتر میشود.
وی در باره تعیین سقف قرارداد بازیکنان از سوی سازمان لیگ گفت: تعیین سقف قرارداد اصلاً درست نیست سازمان لیگ با اجرای این طرح جلوی پیشرفت فوتبال را می گیرد و اگر میخواهیم در جام باشگاههای آسیا مقامی بدست آوریم، باید در فوتبال هزینه کنیم.
وی در پایان در باره دعوت نشدنش به تیم ملی از سوی کیروش افزود: به طور حتم صلاحیت نداشتم که دعوت نشدم و با توجه به اینکه ما در تیم ملی مهاجم سرزن کم داریم سعی می کنم، با انجام بازی های خوب در فصل بعد در لیست تیم ملی باشم.
فرزاد حاتمی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان در پایان لیگ نهم به دنبال جدایی رسمی از این تیم، با امضای قراردادی یک ساله به مدت یک فصل به تیم فوتبال صبای قم پیوست تا صبای قم را در دهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور همراهی کند.
حاتمی در هیئت فوتبال استان قم قرارداد یک ساله خود را با تیم فوتبال صبای قم به ثبت رساند در حالی که فرزاد حاتمی سابقه بازی در کشور آذربایجان را نیز دارد و قابلیت بازی در پست مهاجم و هافبک تهاجمی را از خود نشان داده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)