جلالي:من 8 بازيکن را کنار گذاشته ام

من 8 بازيکن را کنار گذاشته ام و تلاش مي کنم بر حسب نياز شش سهميه ليگ برتري را با نهايت دقت پر کنم.

00005530
مجید جلالی، سرمربی فولاد خوزستان به دلیل اظهارنظر درباره قرارداد علی حمودی، بازیکن سابق تیمش که به استقلال پیوسته مورد انتقاد تهرانی ها قرار گرفته است.
آقا مجید در پاسخ به حرف های سرپرست استقلال که گفته بود جلالی درباره تیم خودش اظهارنظر کند، گفت: «من این جمله را از زبان خودم نزدم. با مسئولان فولاد که صحبت می کردم، از آنها شنیدم حمودی به آنها گفته اگر 550 میلیون تومان بگیرد، در فولاد خواهد ماند. من این بحث را در رادیو مطرح کردم و اصلا قصدم دخالت در استقلال نبود، چون اساسا به من ارتباطی ندارد.»
جلالی درباره شرایط فولاد در این فصل می گوید: «من 8 بازیکن را کنار گذاشته ام و تلاش می کنم بر حسب نیاز شش سهمیه لیگ برتری را با نهایت دقت پر کنم.» او از امیر خالدی، حکیم نصاری، سروش رفیعی، امیرشرفی و رشید مظاهری به عنوان بازیکنان تازه جذب شده نام می برد و ادامه می دهد: «مطمئن باشید فولاد امسال بهتر از سال قبل خواهد بود.»
اما سئوال مهم از جلالی درباره رضا نوروزی است. آقا مجید درباره آقای گل لیگ که زمزمه جدایی اش از فولاد شنیده می شود می گوید: «من نوروزی را صدا کردم و به او گفتم راستش را بگو می خواهی از فولاد بروی؟ که او جواب داد: نه، دوست دارم بمانم. من روی قول نوروزی حساب کرده ام و دیگر در هیچ زمینه ای با او حرف نزدم، چون می دانم قول رضا قول است. خیالم هم از این بابت راحت است که او می ماند.»