ثبتنام رسمي تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمد حيراني مدير رسانهاي تيم فوتبال استقلال گفت: كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال ايميلي رسما ثبت فهرست تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در سال 2011 را تاييد كرد.
در اين ايميل، مسئول كميته مسابقات afc با اشاره به تنها 5 مورد نقص پرونده كه آن هم شامل كپي كارت ملي يا مدرك مربيگري كادرفني ميشود، ثبت نام استقلال در فصل جديد ليگ قهرمانان را رسما اعلام كرد.
وي افزود: اين نواقص جزئي تاثيري در ثبتنام استقلال ندارد و ثبت نام استقلال قطعي شده است. اين نواقص نيز طي همين هفته مرتفع ميشود و در اختيار كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار ميگيرد.
در انتها بايد از همكاري آقايان نظري جويباري،علي اميري، كميته بينالملل فدراسيون فوتبال و بخش اداري باشگاه استقلال با كميته بينالملل باشگاه استقلال كمال تشكر و سپاسگزاري را داشته باشم.
هوار محمد: ميخواهم هرچه زودتر با استقلال به يك جام برسم
هوار محمد بازيكن جديد آبی پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت.
*از اينكه به استقلال پيوستي چه احساسي داري؟
من در تمام اين مدت ميخواستم هر چه زودتر به جمع استقلاليها اضافه شوم كه خدا رو شكر بالاخره اين اتفاق افتاد و واقعا از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. بازي در تيم بزرگي مثل استقلال برايم افتخار است و ميخواهم از اين فرصت بهترين استفاده را ببرم.
*دليل تاخيرت چه بود؟
خيليها ميگفتند هوار با استقلال به خاطر مسائل مالي مشكل دارد و دليل تاخيرم را اينطور بيان ميكردند، اما من با يكي از تيمهاي ليگ قبرس مشكل داشتم كه نتوانستم به موقع به استقلال بيايم و مطمئن باشيد از نظر مالي هيچ مشكلي با مجموعه استقلال ندارم.
*از نظر بدني در چه وضعي هستي؟
در شرايط نسبتا خوبي قرار دارم. با توجه به بازيهايي كه در تيم ملي عراق انجام ميدادم از لحاظ بدني در شرايط خوبي هستم.
*از استقلال چه شناختي داري؟
استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اين تيم هم در ايران و هم در آسيا هواداران بيشماري دارد و همانطور كه گفتم خيلي خوشحالم كه ميتوانم براي اين تيم بازي كنم.
*از وضعيت استقلال در ليگ و جام حذفي خبر داري؟
به دليل آنكه در تورنمنت جام ملتهاي آسيا به همراه تيم ملي عراق بودم خيلي نميتوانستم بازيهاي استقلال را دنبال كنم، اما خبر دارم كه اين تيم با برد چند روز قبل در رده دوم جدول قرار گرفته است. در جام حذفي هم آنطور كه به من گفتهاند بايد با ملوان انزلي بازي كنيم و با برد مقابل اين تيم به فينال ميرسيم. خيلي دوست دارم در فينال به همراه استقلال خيلي زود به يك جام برسم و تمام تلاشم را هم براي اين مهم خواهم كرد.
*از كي در تمرينات شركت ميكني؟
تا آخر وقت امروز تمام كارهايم را انجام ميدهم تا فردا (چهارشنبه) حتما در تمرينات شركت كنم.
*در خط هافبك ترافيك بازيكن بسيار زياد است، با اين شرايط چه خواهي كرد؟
بازيكنان خوبي در اين پست براي استقلال بازي ميكنند، اما من هيچ وقت از رقابت هراسي ندارم و با تمام توان در تمرينات شركت خواهم كرد و با جلب نظر كادرفني ميخواهم به صورت ثابت براي استقلال به ميدان بروم.
*با استقلال به چه ميانديشي؟
من در هر تيمي كه بازي كردم اول به موفقيت تيمم فكر كردم. در استقلال هم ميخواهم براي موفقيت استقلال تلاش كنم و تمام توانم را هم به كار خواهم بست. خيلي دوست دارم با اين تيم به يك جام برسم.
*با هواداران صحبت خاصي داري؟
هواداران استقلال مطمئن باشند بهترين بازيهايم را براي اين تيم انجام ميدهم. قول ميدهم انتظارات آنان را برآورده كنم و آنها را شاد كنم.
در چنين روزي...
19 بهمنبه گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تيم فوتبال استقلال در بهمن ماه سال 1369 در چنين روزي در چارچوب مسابقات قهرماني حذفي باشگاههاي كشور با اين تركيب به مصاف تيم فوتبال پاس تهران رفت: احمدرضا عابدزاده، جوادزرينچه، رضاحسنزاده، شاهين بياني(كاپيتان)، فرشاد فلاحتزاده، عبدالعلي چنگيز، مهدي فنونيزاده، رضا احدي(صادقورمزيار)، عباس سرخاب(شاهين بياني)، صمدمرفاوي و امير قلعهنوعي سرمربي: منصورپورحيدري
بازي حساس و نزديك دو تيم عليرغم برتري محسوس آبيپوشان طي 120 دقيقه، گلي را در پي نداشت تا كار به ضربات پنالتي كشيده شود. احمدرضا عابدزاده با درخشش فوقالعاده خود موفق شد دروازه استقلال را مقابل هر سه پنالتي حريف بسته نگه دارد و در آن سو فنونيزاده، ورمزيار و قلعهنوعي دروازه حريف را گشودند تا استقلال به فينال جام حذفي راه يابد.
در ديگر مسابقه، تيم ملوان انزلي موفق شد با درخشش مرحوم سيروس قايقران در مجموع با نتيجه سه بر يك پرسپوليس را حذف كند تا اين تيم حريف استقلال در فينال شود.
بازي استقلال و پاس را حسين خوشخوان با كمك احمد اسماعيلي و رضا شمس در حضور بيش از 30هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي قضاوت كرد و به حسنزاده و مرفاوي كارت زرد نشان داد
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)