نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: حذف دختران در برخی رشته ها

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پیش فرض حذف دختران در برخی رشته ها

حذف دختران در برخی رشته ها سازمان سنجش با همکاری وزارت علوم اقدام به حذف پذیرش دختران در برخی از رشته ها از واحد های پذیرش دانشگاه های کشور کرده است.

null
    به گزارش مشرق به نقل از آخرین نیوز، طرح تفکیک جنسیتی از زمان دولت نهم و دهم مطرح است و وزیر علوم از اجرای آن هم خبر داده بود. چندی پیش یکی از مراجع هم خواستار اجرای این طرح شده بود.
    به دنبال حذف پذیرش دختران در برخی رشته های تحصیلی دانشگاهها موضوع اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها جدی شد.
    هنوز چند روزی از امضای طومار تفکیک جنسیتی دانشگاهها در گردهمایی دانشجویان در مصلی دانشگاه تهران نگذشته که پیگیریهای خبرنگار ما نشان می دهد سازمان سنجش با همکاری وزارت علوم اقدام به حذف پذیرش دختران در برخی از رشته ها از واحد های پذیرش دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه علم و صنعت کرده است. در همین راستا دانشگاه علم و صنعت دختران را به جز در ۲ رشته از سایر رشته های روزانه‌ی کارشناسی ارشد حذف کرده است. این مساله در برخی رشته های شبانه هم دیده می شود.
    طرح تفکیک جنسیتی از زمان دولت نهم و دهم مطرح است و وزیر علوم از اجرای آن هم خبر داده بود. چندی پیش یکی از مراجع هم خواستار اجرای این طرح شده بود.آیت‌الله سبحانی در مراسم اولین سالگرد آیت‌الله قاضی خرم‌آبادی(ره)، مؤسس دانشگاه قم که در محل تالار مفید این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: افرادی فکر می کنند موضوعاتی مانند تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها محال است، اما مرحوم قاضی خرم‌آبادی(ره) این محال را ممکن و مشکل تفکیک جنسیتی در دانشگاه را حل کرد.
    گفتنی است دانشجویان حاضر در تجمع ۲۰ هزار نفری سه‌شنبه سوم خرداد ماه در دانشگاه تهران که برای حمایت از مردم بحرین برگزار شده بود با امضای طوماری خواستار اجرای تفکیک جنسیتی در دانشگاهها شدند. ومار درخواست اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها متذکر شده است: "ما دانشجویان دانشگاه‌های کشور ضمن ابراز تأسف از فضای غیراسلامی دانشگاه‌ها که نه تنها محیط نامناسب فرهنگی را به همراه داشته که از جنبه علمی هم هجمه‌های جبران‌ناپذیری به پیکره دانشگاه وارد نموده است، بدینوسیله حمایت قاطع خود از اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه‌ها را اعلام می‌داریم.

2. 6 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

4. 5 کاربر مقابل از Pezhman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط pezhman نمایش پست ها
    امضای طومار بسی...ها ؟؟؟؟
    مگه دانشگاه مس*جد؟!!!
    به نام خدا
    نخیر مسجد نیست و متاسفانه قانونگذار هم خودش تو دانشگاه درس نخونده و بیشتر از 5 کلاس هم سواد نداره ، پس اینجور قانون گذاشتن از مغز عتیقه متعلق به 1500 سال قبل بعید نیست که هیچ بلکه امری عادی هست
    به زودی شاهد زنده به گور کردن دوباره دختران خواهیم بود با این اوضاع و این یعنی به تصور همین مغز 5 کلاس سواد متعلق به عهد دایناسورها یعنی پیشرفت ...
    حرف آخر : ما گوسفند نباشیم ...
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

6. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

از نظر من این خانه از پای بصت ویران است
    شما در نظر بگیرین وقتی نمایندگان مجلس پیشنهاد ضیغه پزشک مرد و بیمار زن رو میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه فکرشو بکنینن جدا کردن دختر و پسر در دانشگاه چقدر مفیده
    در لوای اسلام واقعا چه اتفاقهایی داره می افته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. 4 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نمایندگان مجلس پیشنهاد ضیغه پزشک مرد و بیمار زن رو میده
    ولی فکر کنم مادربزرگها از این طرح حسابی استقبال کنند :دی

10. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نماينده مجلس خواهان صيغه موقت براي محرميت بيمار با پزشك شد

m0HExjcZCIEjFwGg5OCUDBaTySiZGzsDKcrCiLKQkGynNgmrYaDUDpmUhgCzfUBQCuBcNG6tkoNQsTH0uUslA6fIJhqKQjrJICR2qYOJqs1AKJsFwOYpPCuIlg9rYeAPZTxHl0Zx6Whvvqk5wUcS6SmJceZFfca8KcVePCGKcv933IFRVRLpWnHR7f8ClLzpndQlqN4AAAAASUVORK5CYII

شهرزاد نيوز: حجت‌الاسلام موسي قرباني، عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس، در نشست تخصصي كانون وكلا با موضوع "ازدواج موقت، تحكيم يا تزلزل خانواده"، صيغه موقت براي محرميت زن با پزشك را مطرح كرد و گفت كه برخي زنان به دلايل نامحرم بودن پزشك از نظر شرعي مشكل مراجعه به پزشك دارند.

به گزارش ملت آنلاين، وي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت كه 10 ميليون و 360 هزار زن مجرد در كشور داريم كه در سن ازدواج هستند و بايد براي آنها تدبيري انديشيده شود. او با اشاره به "روايات" افزود كه هيچ يك از فقها ازدواج موقت را رد نمي كنند و علاوه بر 10 ميليون و 360هزار نفر در سن ازدواج، همچنين 1 ميليون و 891 هزار زن به دليل فوت همسر يا طلاق تنها هستند و 5/9 درصد خانوارهاي كشور را زنان سرپرستي مي ‌كنند.

قرباني ضمن بر شمردن فوايد صيغه موقت، همچنين گفت كه پزشكيان، وزير پيشين بهداشت، گفته است كه مادرش حاضر شد بميرد اما پيش پزشك مرد نرود و چندي پيش هم از جراح همسرش خواسته است تا نوه شيرخواره اش را صيغه يك ساعته كند و دكتر به همسرش محرم شود.

وي در پاسخ به سوال يكي از حاضران كه پرسيد: اگر مي ‌توان با "روايات" قانون تصويب كرد، ديگر مجلس به چه كار مي ‌آيد؟، به شوخي پاسخ داد: اگر حقوق مان را بدهند، مجلس را تعطيل مي كنيم.

12. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

دوستان اینجا قوانینی داره که کاملا بی تبصره هست و همه چی را با مارک اسلام به ما می چسبوند (در کل خلاف اسلام را اجرا می کنند) اگه حرفی هم بزنی میشی ضد انقلابی

من سال پیش رفتم به یکی از دانشگاهها نکته جالبی دیدم

اومده بودند دو تا ورودی گذاشته بودند یکی برای بانوان و یکی برای پسرا

در کل ادم باید بگه مسخره اینا که برند داخل با هم هستند و اصلا این کارا یعنی چه

یادم میاد:دی قدیما پسر وارد خونه می شد پدر می گفت پسرم اینم زنت برید با هم زندگی کنید

در حالی که پسر یا دختر یه بار هم قیافه همدیگه را ندیده بودند

کلا انقدر مسخره عام و خاص جهانی شدیم اینم یکی دیگه

عوض اینا اون ملا که فکر می کنه شاهکار کرده بره ریش خودشو بزنه چون با این ریش معصیت می کنه

واقعا مسخره عام خاص جهانی شدیم میترسم بگم من ایرانی هستم

کشوری که پرچمشم مال خودش نیست

دوستان شرمنده اگه تاپیکم 30 آ 30 هست پاک کنید

14. 3 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

من کاملا با حرفتون موافقم باور بفرمایید من افتخار می کنم ایرانیم ولی متاسفانه اینقدر وجه ایران خراب شده تو کشور مثل افغانستان باید هویت خودتو مخفی کنی چون ایران دیگه وجهیه خوبی نداره حالا اینا بیان دختر و پسرا رو تو دانشگاهها جدا کنن
    ذات بد نیکو نگردد انکه بنیادش بدست
    واقعا متاسف تاریخ رو می خونی می گی ایران حالو می بینی می گی وا ویلا ایران

16. 3 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)