بعد از ديدار با سعيدلومعصومي: به هيچ عنوان با پرسپوليس و كاشاني همكاري نميكنم
کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال گفت: ديگر به هيچ عنوان به پرسپوليس نميروم و با حبيب کاشاني همکاري نخواهم کرد.
بابک معصومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار روز گذشتهاش با رئيس سازمان تربيتبدني اظهار داشت: زماني که بيمارستان بودم، سعيدلو به ملاقاتم آمد و گفت هر موقع حالت خوب شد، به سازمان بيا، من هم براي عرض ادب به ديدارش رفتم.
وي ادامه داد: سعيدلو يکي از مديران لايق ورزش است که در مدت حضورش در سازمان تربيتبدني کارهاي زيادي انجام داده و تيمهايمان در رشتههاي مختلف نتايج مطلوبي کسب کردهاند.
مربي تيم فوتسال پرسپوليس در ليگ دسته اول که همراه با اين تيم به ليگ برتر صعود کرد و بعد از جمع سرخپوشان جدا شد، تصريح کرد: به هيچ عنوان ديگر به پرسپوليس نخواهم رفت و با حبيب کاشاني همکاري نميکنم، حتي اگر روي تخت بيمارستان باشم از او کمک نميگيرم. کاشاني ميخواهد با من قدرتنمايي کند، در حالي که زورم به او نميرسد.
بابک معصومي در مورد حسين شمس نيز تاکيد کرد: در ديدار با سعيدلو صحبتي در مورد وي نداشتيم اما اينطور که شنيدهام قرار است اين دو جلسهاي با هم داشته باشند که زمينه بازگشت شمس به تيم ملي فراهم شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)