مارادونا: ٢٣ گربهي وحشيام را ميشناسم!!
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: هنوز 11 مرد اصلي تيم را نميشناسم.[/]
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مارادونا در تازهترين سخنان خود گفت: 23 گربه وحشي خود را ميشناسم اما هنوز به تركيب 11 نفر اصلي براي جام جهاني به اطمينان كامل نرسيدهام.
[[/align]
مارادونا و تيمش كه براي صعود به جام جهاني، سختيهاي زيادي را متحمل شدند، تاكنون بازيهاي تداركاتي كمي را انجام دادهاند.
آخرين بازي دوستانه آرژانتين، در روز سوم خرداد بود كه در آن بازي، شاگردان مارادونا كانادا را 5 بر صفر شكست دادند و قرار نيست كه تا 22 خرداد كه نخستين بازي آنها در جام جهاني برابر نيجريه انجام ميشود، بازي تداركاتي ديگري داشته باشند.
[align=center][/align]
مارادونا در اين باره ميگويد: من نسبت به بازيهاي كم تداركاتياي كه انجام دادهايم نگران نيستم چرا كه تمرينهاي ما، بازيكنان را به مرز آمادگي ميرساند و اين احتمال نيز وجود دارد كه در بازيهاي تداركاتي، بازيكنان كليدي ما مصدوم شوند.
مارادونا ادامه داد: تركيب 11 نفره تيم را چند روز قبل از بازي با نيجريه انتخاب خواهم كرد. من 23 گربه وحشي و آماده دارم كه با هر جلسهي تمريني انتخاب 11 نفر از آنها مشكلتر مي شود.
اسطوره فوتبال آرژانتين افزود: ياران من بايد براي شكست نيجريه با اعتماد به نفس بالا وارد ميدان شوند و هر چه در چنته دارند براي بازي اول رو كنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)