نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: شارپ گوشی ضدآب با نمایشگر 3d و دوربین 16 مگاپیکسلی تولید کرد!

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

شارپ گوشی ضدآب با نمایشگر 3d و دوربین 16 مگاپیکسلی تولید کرد!

شارپ گوشی ضدآب با نمایشگر 3D و دوربین 16 مگاپیکسلی تولید کرد!
    gsmarena 004

شرکت شارپ موفق به تولید گوشی هوشمند جدیدی مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید شده است که تاکنون نمونه آن دیده نشده و نسبت به تمامی گوشی‌های اندرویدی موجود در بازار امکانات کامل‌تری را در خود جا داده است.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) شرکت شارپ در این اقدام گوشی هوشمند جدید خود را که به صورت ضدآب طراحی شده است با نام AQUOS PHONE THE HYBRID 007SH روانه بازار کرد و توضیح داد که این گوشی هوشمند تاشو به دوربین دیجیتالی 16 مگاپیکسلی مجهز شده است.

برای این گوشی تاشو نمایشگر لمسی 4/3 اینچی در نظر گرفته شده است که تصاویر را با کیفیت FWVGA و به صورت سه‌بعدی به نمایش می‌گذارد که البته برای مشاهده تصاویر سه‌بعدی در این نمایشگر نیازی به استفاده از عینک مخصوص نیست.

روی این گوشی نسخه 3/2 سیستم‌عامل اندروید موسوم به Gingerbread نصب شده است و از شبکه‌های مخابراتی GSM و WCDMA پشتیبانی می‌کند. این گوشی فعلا وارد بازار ژاپن شده و هنوز خبری در مورد ورود آن به دیگر کشورها منتشر نشده است.

gsmarena 001

برای گوشی AQUOS 007SH نمایشگر دوم به اندازه 7/0 اینچ و از نوع OLED در نظر گرفته شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن می‌توان به گیرنده ماهواره GPS، پشتیبانی از شبکه بی‌سیم Wi-Fi و فناوری ارتباطی بلوتوث 3 اشاره کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)