نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: گاف‌های خنده‌دار سریال ستایش +عکس/ ام‌دی‌اف دهه 60!

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

گاف‌های خنده‌دار سریال ستایش +عکس/ ام‌دی‌اف دهه 60!

گاف‌های خنده‌دار سریال ستایش +عکس/ ام‌دی‌اف دهه 60!

در این سریال بینندگان در خانه‌های دهه 60 کابینت ام‌دی‌اف می‌بینند!

باشگاه جوانی برنا/ سریال ستایش هر جمعه شب از شبکه سوم سیما به کارگردانی سعید سلطانی پخش می‌شود. داستان سریال ستایش از دهه 60 آغاز می‌شود و بعد ماجراها در زمان دیگری روایت می‌شود.

نکته قابل توجه در این سریال گاف‌های فراوانی است که در پرداخت قصه مشاهده می‌شود. در صحنه‌های بسیاری اشتباه‌های فاحشی از سوی نویسنده و طراح صحنه دیده می‌شود، برای مثال تکیه کلام‌های داریوش ارجمند، اصطلاح هایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلام‌ها در قصه ای که مربوط به دهه 60 است استفاده می‌کند.

وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان می‌رود با دسته‌ای از گل های لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود، در حالی که بعید به نظر می‌رسد در دهه 60 با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمی‌کند، به عیادت بیمار بروند.

vlcsnap 2011 05 21 22h41m09s52

در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش می‌گوید:« ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!»

فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شده‌اش در قسمت‌های قبلی در کریر امروزی دیده می‌شود. در این سریال بینندگان در خانه‌های دهه 60 کابینت ام‌دی‌اف می‌بینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است.

ظاهرا گاف‌های سریال ستایش که البته سازندگان آن قصد دارند قسمت دوم آن را هم آماده پخش کنند، تمام شدنی نیست! مخاطبان این سریال در هر قسمت از آن با گاف‌های تازه‌ای موجه خواهند شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

یه موضوع جالبتر اینکه از کی تا به حال سریال کره ای تاجر پوسان که مال همین دوسال قبله تو دهه 60 اونم ویدئویی پخش شده؟؟؟
    تقریبا 3هفته قبل این گاف عظیم تو این سریال مشاهده شد...
    درمورد دسته گل لیلیوم هم باید بگم تقریبا توی 15 سال اخیر این گل با این ترکیبات رنگی که تو سریال پخش شد،وارد ایران شده.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

4. 2 کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)