نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: دسر ها

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دسر ها

    یخ در بهشت توت فرنگی


    توت فرنگى تازه رسيده و پاك شده
    يك دوم پيمانه آب سيب يخ زده غليظ
    تعدادي چوب بستنى
    ابتدا توت فرنگى ها را با استفاده از چنگال يا همزن كاملاً له كنيد و آن را با آب سيب يخ زده غليظ مخلوط كنيد با قاشق يا پيمانه هاى كوچك، مخلوط را در قالب هاى مخصوص بستنى ريخته و در هر كدام يك چوب بستنى فروكنيد يخ در بهشت شما بايد مدتي در فريزر بماند. سپس قالب ها را از فريزر خارج كنيد. در صورت لزوم براى جداكردن قالب ها از يخ در بهشت، مى توانيد آنها را چندثانيه در آب گرم قراردهيد

    ____________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    نوشيدني كيوي و سيب

    نوشيدني كيوي و سيب


    مواد لازم براي 2 نفر
    كيوي 3 عدد
    سيب 1 عدد
    نعناي تازه دو شاخه
    تكه هاي يخ مقداري




    روش تهيه:


    - كيوي و سيب را قطعه قطعه كنيد و در مخلوط كن به صورت پوره در آوريد.

    - سپس تكه هاي يخ را روي آب ميوه هاي پوره شده بريزيد.

    - با برگ هاي نعناع و تكه هاي سيب و كيوي، روي نوشيدني تزيين نماييد
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    تهيه چند نوع نوشيدني گوارا در منزل ( نوشيدني زرد آلو و گردو )

    تهيه چند نوع نوشيدني گوارا در منزل ( نوشيدني زرد آلو و گردو )



    * مواد لازم:
    زردآلوي رسيده 3 عدد هسته آن گرفته شود
    مغزگردو 30 گرم يا يك چهارم ليوان
    دو سوم ليوان ماست ساده
    نصف ليوان آب يخ


    * طرز تهيه :
    هسته زردآلوها را جدا كنيد. سپس زردآلوي رسيده، مغزگردو، آب يخ و ماست را در مخلوط كن مي ريزيم و كاملاً با هم مخلوط مي كنيم.
    مي توان كمي عسل براي شيرين كردن نوشيدني به آن افزود.
    اگر از ماست كمي ترش و ميوه كمي رسيده استفاده شود، بهتر است. گنجايش هر ليوان نوشيدني 250 ميلي ليتر است.


    * نكات تغذيه اي :
    اين نوشيدني داراي ويتامينc، فيبر و بتاكاروتن است. بتاكاروتن موجود در زردآلو علاوه بر اين كه يك آنتي اكسيدان است، پيش ساز ويتامينa نيز مي باشد.
    مغز گردو منبع خوبي از پروتئين، فيبر، اسيدهاي چرب امگا-3 و آنتي اكسيدان ها مي باشد.
    همچنين تأمين كننده ويتامينb است كه قسمتي از كار آن، آزاد كردن انرژي از غذاست و نيز در سلامت سيستم عصبي نقش دارد. بنابراين بعد از

    گذراندن يك روز شلوغ و خسته كننده، خوردن اين نوشيدني بسيار مفيد است.

    _______________________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    تهيه ي بستني سنتي

    تهيه ي بستني سنتي



    چند نكته ضروري در مورد تهيه بستني ها:

    1- وقتي خامه به راحتي شكل نمي گيرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در اين صورت كمي شير خنك به آن اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم، بعد مورد استفاده قرار مي دهيم. علت ديگر ، شل بودن خامه است كه در اين صورت مقداري پودر خامه خشك اضافه مي كنيم.

    2- شير را براي تهيه بستني حتماً بجوشانيد.

    3- اگر كيفيت ثعلب( ماده پودري شكلي است كه معمولاً براي غليظ كردن بستني ها و بعضي از مرباها مورد استفاده قرار مي گيرد) پائين بوده ويا مقدار آن براي تهيه بستني كم باشد، در اين شرايط بستني كشدارنشده و حالت يخي به خود مي گيرد، پس بهتر است به مقدار تعيين شده توجه شود.


    مواد لازم

    1 كيلو
    شير

    250 گرم
    شكر

    30 گرم
    ثعلب

    نصف استكان
    گلاب

    يك سوم قاشق چايخوري
    زعفران سائيده

    100 گرم
    خامه




    طرز تهيه:

    شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود. موقع سرو مي توانيم آن را در ظرف بستني خوري بريزيم و با يك قاشق سوپخوري شربت آلبالو آن را تزئين كنيم و يا به طريق زير به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنيم.

    خامه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.

    نكات تغذيه اي:

    به علت وجود شير و خامه در بستني، براي افرادي كه به مقدار كم لبنيات مي خورند، مي تواند مفيد باشد ولي خواص شير را نخواهد داشت.

    كل انرژي اين مقدار بستني، 1735 كالري است. اين مقدار اگر توسط 10 نفر ميل شود، سهم هر فرد 5/173 كالري خواهد بود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    تهيه ي بستني سنتي

    تهيه ي بستني سنتي



    چند نكته ضروري در مورد تهيه بستني ها:

    1- وقتي خامه به راحتي شكل نمي گيرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در اين صورت كمي شير خنك به آن اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم، بعد مورد استفاده قرار مي دهيم. علت ديگر ، شل بودن خامه است كه در اين صورت مقداري پودر خامه خشك اضافه مي كنيم.

    2- شير را براي تهيه بستني حتماً بجوشانيد.

    3- اگر كيفيت ثعلب( ماده پودري شكلي است كه معمولاً براي غليظ كردن بستني ها و بعضي از مرباها مورد استفاده قرار مي گيرد) پائين بوده ويا مقدار آن براي تهيه بستني كم باشد، در اين شرايط بستني كشدارنشده و حالت يخي به خود مي گيرد، پس بهتر است به مقدار تعيين شده توجه شود.


    مواد لازم

    1 كيلو
    شير

    250 گرم
    شكر

    30 گرم
    ثعلب

    نصف استكان
    گلاب

    يك سوم قاشق چايخوري
    زعفران سائيده

    100 گرم
    خامه




    طرز تهيه:

    شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود. موقع سرو مي توانيم آن را در ظرف بستني خوري بريزيم و با يك قاشق سوپخوري شربت آلبالو آن را تزئين كنيم و يا به طريق زير به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنيم.

    خامه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.

    نكات تغذيه اي:

    به علت وجود شير و خامه در بستني، براي افرادي كه به مقدار كم لبنيات مي خورند، مي تواند مفيد باشد ولي خواص شير را نخواهد داشت.


    1. كل انرژي اين مقدار بستني، 1735 كالري است. اين مقدار اگر توسط 10 نفر ميل شود، سهم هر فرد 5/173 كالري خواهد بود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دســــــر خنك هندوانه

    دســــــر خنك هندوانه


    مـــــــــواد لازم :
    نشاسته :: 4/1 پيمانه
    آب :: 2 پيمانه
    شكر :: 3/1 پيمانه
    هندوانه :: 1 عدد كوچك
    خامه نارگيلي :: 3/1 پيمانه



    طـــــــرز تهيه:
    آب را درون قابله بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه نماييد تا به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بدون آنكه درب قابلمه را بگذاريد، بجوشد تا حدي كه كاملا شفاف شود. شكر را افزوده و بهم بزنيد تا كاملا شكر در مواد حل شود. هندوانه را در مخلوط كن ريخته تا بصورت پوره درآيد ( 1 پيمانه پوره ) هندوانه را با خامه نارگيلي به مخلوط نشاسته اضافه كرده و بهم بزنيد سپس درب آن را گذاشته و در يخچال قرار دهيد تا خنك شود. طالبي را از وسط به دو نيم كرده و كمي درون آن را بصورت كاسه خالي نماييد و مخلوط هندانه را درون آن ريخته و كمي پودر نارگيل روي آن را تزئين نماييد و سرو كنيد
    اين دسر را از يك روز قبل آماده كرده و در يخچال نگهداري نماييد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دسر خيار سکنجبين

    دسر خيار سکنجبين



    مواد لازم :
    خيار ريز :: نيم کيلو
    سکنجبين :: نيم ليتر
    برگ تازه نعناع :: مقداري

    طرز تهيه :
    خيارها را پوست گرفته با رنده ريز رنده مي کنيم. فقط توجه داشته باشيد که اگر خيار شما تخمه دار بود قبل از رنده کردن تخمه هاي آن را بگيريد. ظرفهايي را که براي تهيه اين دسر در نظر داريد چند دقيقه قبل در جا يخي قرار دهيد تا سرد باشد سپس دو سوم هر ظرف را با خيار رنده شده پر کنيد و روي آن سکنجبين رقيق شده بريزيد ميزان غلظت سکنجبين بستگي به ذائقه شما دارد. برگهاي نعناع را از قبل در قالب يخ قرار دهيد. به اين صورت که بعد از اين که کمي قالب شما يخ بست آن را از جايخي خارج کنيد به آرامي لايه نازک روي يخ را بشکنيد و برگ نعنا را در آن قرا دهيد و دوباره کمي آب روي قالب بريزيد. مي توانيد از اول هم برگها را در قالب بگذاريد اما در آن صورت برگ روي يخ قرار مي گيرد اما با اين روش برگ در وسط يخ قرار مي گيرد. سپس اين يخ هاي تزئين شده با برگ نعناع را نيز به دسر اضافه کنيد. اميدوارم اين دسر ساده و خوشمزه بتوونه يه بعدازظهر گرمه تابستوني را براي شما دلنشين تر کند .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دسر مهلبيه

    دسر مهلبيه



    مواد لازم:
    شير پرچرب=1 ليتر
    آرد ذرت=4 قاشق غذاخوري
    شكر=2/1 ليوان
    گلاب=2 قاشق مرباخوري
    خلال پسته براي تزئين=به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    1. 4/1 از شير را در ظرفي ريخته با آرد ذرت خوب مخلوط كنيد.
    2. بقيه شير را به همراه شكر به محلول شير و آرد اضافه كرده هم بزنيد.
    3. ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و مواد را هم بزنيد تا كمي بجوشد و غليظ شود. غلظت آن بايد شبيه فرني باشد.
    4. در آخر گلاب را به مواد اضافه كرده سپس در ظرف هاي كوچك ريخته روي آنها را با خلال پسته تزئين كنيد.
    5. ظرف هاي مهلبيه را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #9
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دسرهلو يا زردآلو

    دسرهلو يا زردآلو



    مواد لازم :
    پوره هلو يا زرد آلو ................... يك ليوان ( هلو يا زردآلو به صورت كمپوت باشد)
    ژلاتين ................... دو قاشق مرباخوري و يك قاشق چايخوري پودر
    شكر ................... دو قاشق سوپ خوري
    آب ليمو ترش ................... يك قاشق مرباخوري
    خامه ساده يا ماست سفت(خامه احتياج به شيرين شدن و هم زدن ندارد) ................... يك سوم ليوان
    آب كمپوت هلو يا زرد آلو ................... سه قاشق سوپ خوري
    آب ................... سه قاشق سوپ خوري
    كرم كاستارد ................... يك ليوان سرخالي



    طرز تهيه :
    زرد آلوهاي كمپوت شده را در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوري آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن مي ريزيم تا به صوت پوره درآيد. اين پوره را با كرم كاستارد( طرز تهيه آن در قسمت پايين آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم مي زنيم، سپس ژلاتين را در سه قاشق سوپ خوري آب سرد مي ريزيم و روي بخارآب( حرارت غيرمستقيم) مثلاً روي كتري مي گذاريم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتين حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب ليمو، ماست سفت يا خامه را نيز بدان مي افزاييم و خوب هم مي زنيم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده مي ريزيم و به مدت يك ساعت در يخچال مي گذاريم تا ببندد.



    طرز تهيه كرم كاستارد:
    شير . .................. 2 پيمانه شيريني پزي
    نشاسته ذرت ................... 2 قاشق سوپخوري
    شكر ................... نصف پيمانه
    زرده تخم مرغ ................... 2 عدد
    شير سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم. سپس روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و به طور مداوم هم مي زنيم تا غليظ شده و مثل فرني شود. بعد از اينكه به غلظت رسيد از روي حرارت بر مي داريم، وانيل يا هر اسانس ديگري كه تمايل داريم به آن اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.بعد از سرد شدن در تهيه دسر استفاده مي كنيم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/