نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: حلیم گوشت با برنج **

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    حلیم گوشت با برنج **

    مواد لازم :
    گوشت گوسفند :: 300 گرم
    برنج :: 20 گرم
    پياز :: 2 عدد
    شكر :: 4 گرم
    كره :: 10 گرم
    دارچين :: به ميزان دلخواه
    نمك :: به ميزان كم

    طرز تهيه:
    ابتدا گوشت را با پياز بپزيد بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار كمي نمك را به آن اضافه كنيد وقتي برنج هم كاملا پخت و له شد بگذاريد آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زير به رو هم بزنيد تا حليم شما ته نگيرد. سپس حليم را يا با گوشتكوب و يا در دستگاههاي غذاساز حسابي له كنيد. سپس كره شكر و كمي دارچين به آن اضافه كرده و نوش جان كنيد .
    اين حليم نيز مثل حليمي كه با گندم طبخ مي شود بسيار لذيذ هست و خيلي راحت تر و سريع تر آماده مي شود و براي صبحانه يك وعده غذايي كامل هست .


    _____________________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کشک بادمجان

    مواد لازم:
    بادنجان متوسط 8 عدد
    کشک غلیظ 2 فنجان
    گردوی چرخ کرده یک فنجان
    نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
    سیر داغ 3 قاشق سوپخوری
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    روغن به مقدار کافی
    زردچوبه یک قاشق چایخوری
    پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به قدر لازم
    طرز تهیه:
    بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.


    ___________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش شله قلمکار

    مواد لازم:
    سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) : نیم کیلو
    نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی): نیم کیلو
    برنج : 100 گرم
    گوشت بدون استخوان : نیم کیلو
    پیاز: 5 عدد
    نمک و فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

    طرز تهیه:
    نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و صبح آب آن را عوض کرده و حبوبات را بگذارید تا نیم پز شود، بهتر است که در حین پختن چندبار آب آن را عوض کنید تا حبوبات سبک شود، عدس را نیز جدا نمی پز کنید و روی آن را یکبار آب بگردانید تا سیاهی آب عدس از عدسها برود.
    گوشت را با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد، کمی که پخت گوشت را از آب خارج کنید و خوب بکوبید تا کاملا نرم و له شود سپس گوشت را به آب گوشت اضافه کرده و حبوبات و سه عدد پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد.
    حالا برنج را می شوئیم و به آش اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد.
    آش شله قلمکار بهتر هست که روی حرارت ملایم و در مدت زیاد، کم کم بپزد تا خوب جا بیفتد.
    در انتهای طبخ نمک و فلفل را هم به آش اضافه می کنیم، آش شله قلمکار معمولاً تند مزه هست.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    طرز پخت آش جو

    طرز پخت آش جو

    -مواد لازم براي 6 نفر

    جو: يك ليوان

    سبزي آش: يك كيلو (برگ چغندر، تره، جعفري، گشنيز)

    عدس: يك استكان

    لوبيا چيتي: يك استكان

    نخود: يك استكان

    آب گوشت يا آب مرغ: به دلخواه 2 ليوان

    پياز داغ: به ميزان لازم

    نعناع داغ: به ميزان لازم

    كشك و زعفران: براي تزئين

    نمك و فلفل: به ميزان لازم



    - طرز تهيه: جو، لوبيا چيتي، عدس، نخود را به همراه آب گوشت يا آب مرغ و آب به اندازه لازم به مدت 3 ساعت روي اجاق مي گذاريم با شعله كم خوب بپزد. بعد از پخت حبوبات، سبزي آش و نمك و فلفل را به همراه پياز داغ و نعناع داغ به مواد اضافه مي كنيم. كمي از پياز داغ و نعناع داغ را براي تزيين نگه مي داريم. بعد از نيم ساعت از ريختن سبزي آش، آش جو آماده است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش انار

    آش انار


    برنج=1 پيمانه(200 گرم)
    سبزي آش(تره-جعفري-گشنيز-نعناع)=1 کيلو
    لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوري
    پياز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوري
    گوشت چرخ کرده=نيم کيلو
    انار=2 کيلو(يا رب انار 2/1 پيمانه)
    گلپر=يک تا دو قاشق سوپخوري
    روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوري
    نمک و فلفل=به مقدار کافي
    طرز تهيه:
    لپه و پياز سرخ کرده و 4 تا 5 ليوان آب را در ظرفي مي ريزيم روي آتش ملايم مي گذاريم کمي نمک و فلفل مي ريزيم تا لپه کمي بپزد،بعد برنج را بدقت مي شوييم و داخل لپه مي ريزيم مي گذاريم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با يکي دو عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل مخلوط مي کنيم،ممکن است به اين گوشت يک استکان برنج پخته شده اضافه کنيم و کوفته درست نماييم،بعد کوفته ها را داخل آش مي ريزيم سبزي را نيز تميز مي نماييم و مي شوييم و خرد مي کنيم،به مايه آش اضافه مي کنيم و مي گذاريم آهسته بجوشد و آش جا بيفتد و بايد برنج آش کاملا بپزد و لعاب بيندازد. آب انار را مي گيريم و داخل آش مي ريزيم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه مي کنيم و آش را در ظرف مي ريزيم و کمي نعناع داغ روي آن مي دهيم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن و يک قاشق سوپخوري نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست مي کنيم
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش اماج

    آش اماج



    مــــــــواد لازم :
    حبوبات (نخود ، لوبياقرمز ، لوبيا چيتي ، عدس) :: 1 كيلو
    سبزي آش :: 2 كيلو
    آرد :: 3 قاشق سوپخوري
    روغن :: 50 گرم
    پياز :: 1 عدد
    نمك وفلفل :: به مقدار لازم



    طرز تهيه :
    حبوبات را قبلا خيس كرده و مي پزيم سبزي را پاك كرده و خرد مي نماييم و مي گذاريم تا با چهار ليوان آب بپزد زماني كه آب سبزي در حال جوش بود آرد را با كمي آب خمير كرده از آن كوفته هاي كوچك و ريز درست نموده به آرامي داخل آش ميريزيم پياز را در روغن سرخ كرده نمك فلفل و زرد چوبه بهآن زده و آنرا داخل آش ميريزيم حبوبات پخته شده را در اين مرحله به آش افزوده و مي گذاريم تا آش چند جوش ديگر بزند تا جا بيافتد .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش ماست

    آش ماست


    مـــــــواد لازم :
    سبزي (تره ، جعفري، گشنيز، اسفناج، ترخان، مرزه) :: يک کيلو نيم
    نخود و لوبيا و عدس مجموعا به تساوي :: 750 گرم
    برنج :: يک ليوان
    گوشت سردست بدون استخوان :: يک کيلو
    پيازسرخ کرده :: 4 تا 5 قاشق سوپخوري
    نمک وفلفل :: به مقدار کافي
    زرد چوبه :: يک قاشق مرباخوري



    طــــــرز تهيه :
    حبوبات را (که بهتراست ازقبل خيس کرده باشيم) با گوشت و پيازسرخ شده و زردچوبه ميگذاريم خوب بپزدد برنج را مي شوييم و به حبوبات و گوشت اضافه مي کنيم تا برنج نيز کاملا بپزد سبزيجات را بعد از تميز کردن خرد کرده داخل آش مي ريزيم و مرتب آن را به هم مي زنيم تا آش کاملا'' جا بيافتد حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد و در انتها پس از جا افتادن آش نمک و فلفل را به آن اضافه مي نماييم .

    _______________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش تويگــــــا

    آش تويگــــــا


    مـــــــــواد لازم :
    پيازمتوسط ساطوري شده :: 2 عدد
    نخود :: 50 گرم
    گندم پوست كنده :: 80 گرم
    آرد گندم :: 2 قاشق غذاخوري سر پر
    ماست :: 2 ليوان سر خالي
    روغن مايع :: 2 قاشق
    نعناع خشك :: 1 قاشق سوپخوري
    فلفل قرمز :: 1 قاشق مرباخوري سرخالي
    آب گوشت :: 4 ليوان
    نمك :: به ميزان لازم



    طـــــــرز تهيه :
    روغن را در تابه اي مي ريزيم و پياز را در آن تفت مي دهيم. نخود و گندم را كه از شب قبل خيس كرده ايم، همراه با آب گوشت به پياز تفت داده اضافه مي كنيم و روي حرارت ميگذاريم تا بپزد و كاملا جا بيفتد (حدود 50 دقيقه). آرد و ماست را با هم مخلوط مي كنيم، با مقداري نمك در آش مي ريزيم و مي گذاريم ده دقيقه ديگر بپزيد .
    نعنا خشك و فلفل قرمز را به مدت يك دقيقه در روغن داغ تفت مي دهيم و روي آش را با آن تزيين مي كنيم. در صورتي كه اضافه وزن داريد مي توانيد به جاي نعنا داغ از كمي نعنا خشك استفاده كنيد، به جاي روغن مايع از روغن زيتون استفاده كرده و چربي آب گوشت را هم بگيريد. اين آش را با كشك، ماست، آبغوره و يا سركه بنا به سليقه و ذائقه خود ميتوانيد ميل كنيد .

    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #9
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آش آلـــــــــو

    آش آلـــــــــو


    مــــــــواد لازم :
    برنج :: 1 ليوان
    لپه :: 1 پيمانه
    سبزي (جعفري ، اسفناج ، نعناع ، گشنيز) :: 1 کيلو
    آلو خشک :: 250 گرم
    نمك و فلفل :: به مقدار كافي
    نعناع داغ :: دو سه قاشق غذاخوري
    زعفران :: به مقدار كافي



    طــــــــرز تهيه :
    لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن ميريزيم و پس از پخته شدن، كره و نمك و فلفل را اضافه مينماييم بعد از يكي دو جوش سبزي را كه خرد كرده ايم در آن ريخته يك ربع بعد آلو را (كه به مدت يك ساعت قبلا خيس كرده ايم) در آش ريخته و با حرارت ملايم مي گذاريم تا آش جا بيافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف كشيده و روي آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئين مي كنيم .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/