مواد لازم :
گوشت گوسفند :: 300 گرم
برنج :: 20 گرم
پياز :: 2 عدد
شكر :: 4 گرم
كره :: 10 گرم
دارچين :: به ميزان دلخواه
نمك :: به ميزان كم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را با پياز بپزيد بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار كمي نمك را به آن اضافه كنيد وقتي برنج هم كاملا پخت و له شد بگذاريد آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زير به رو هم بزنيد تا حليم شما ته نگيرد. سپس حليم را يا با گوشتكوب و يا در دستگاههاي غذاساز حسابي له كنيد. سپس كره شكر و كمي دارچين به آن اضافه كرده و نوش جان كنيد .
اين حليم نيز مثل حليمي كه با گندم طبخ مي شود بسيار لذيذ هست و خيلي راحت تر و سريع تر آماده مي شود و براي صبحانه يك وعده غذايي كامل هست .
_____________________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)