مواد لازم:

گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده 750 گرم کرفس خرد شده ریز 2 پیمانه آرد سوخاری سه چهارم پیمانه شیر پاستوریزه 5/1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد پیاز سرخ شده ریز 3 قاشق غذاخوری سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه) 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زعفران 1 قاشق چای خوری دارچین 1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان دل خواه روغن مایع 4 قاشق غذاخوریطرز تهیه:

ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم.



خرد شده ی ریز را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم.
مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد 10× 30 سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم.
درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت 5/1 ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 175درجه ی سانتی گراد، می پزیم.

باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس


را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم.
آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم.